Zvuky tomů

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
DaveMurray

Zvuky tomů

Příspěvek od DaveMurray »

Zdarex! Mám výborný program PC Drummer 5 a protože jeho (free) kity stojí za prd, tak si sestavuju vlastní. Na

Kód: Vybrat vše

findsounds.com
jsem našel výborný kopák, skvělý šrot a i činely jsem si nějak poskládal dohromady, jenže nemohu najít pořádné zvuky tomů. Buďto jsou tam zvuky úplně umělé anebo je tam jeden dobrý tom, ale nejsou k němu další ze stejné sady -> má každý jiný zvuk :!:
Víte prosím vás, kde by se daly sehnat kvalitní zvuky tomů a pokud možno více než 3 ze stejné sady? :?: Optimální tak 5-7 :roll:
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

nevim jak to myslis, aleco si to extrahovat z nejakeho bubenickeho sola? ;)
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Zkus FreeSound Project (http://www.freesound.org/), nebo SoundSnap (http://www.soundsnap.com/), ale co já vímk, tak s tomama jsem měl taky věčný problém...

Teď používám free VSTi SuperDrumFX a ten má celkem ucházející zvuky. V sekci DOWNLOAD si stáhni "SuperDrumFX drum sample library 1.0", třeba si z toho něco vybereš
DaveMurray

Z bubenického sóla jsem si jednou vytáhl nějaký kopák, ale jinak to není jednoduché s tím solem, většinou je to tak rychlý, že do toho zvuku zaznívá ještě nějaký předchozí (činel např.) anebo než ten zvuk dozní, zase začne něco dalšího :idea:
Ty zvuky vypadají dobře, zkusím tam něco pohledat a sestavit! Pak dám vědět :lol:
Díky, borci velcí
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

ne vzdycky, peart treba obcas miva diry ;)
DaveMurray

Mno jen aby! Tak už hledám a skládám si kit 8) THX
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“