*** Váš Tuning ***
Nevíte někdo kde by se dala sehnat šablona (nákres) na pickguard pro Ibanez RG? Gůglil sem, ale asi špatně protože sem nic nenašel.
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Zkus nějaké Auto-Hobby, nebo se tam optej a ti tě taky možná pošlou do nějakého jiného obchodu, páč ten plech bude asi těžký, popř to můžeš udělat obyčejně a olepit to fólií, či tapetkou tohodle vzoru(jakože jsou)Mastr píše:Lidi nevíte kde se dá sehnat takový ten kovový plát co je v nízkopodlažních autobusech chtěl bych si z toho zkutit pickguard
btw. doufám, že to je toto
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
JJ přesně tohle jsem myslel
semtam když jdu kolem mostu nebo nějakých dveří obchodu kde to mají na podlaze mám celkem nutkání se v noci stavit s šroubovákem
:D:D
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
To radši nešpel, musíš sehnat spešl, obyčejné sou celkem těžké, aspoň na kytaru
JInak sem o tom taky přemýšlel, ale natáhnout to přes celou kytaru, jako to má Wayne a James
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
JJ ale james má normálně obyčejné ždné spešl ale zas tak těžké to není někde jsem čet že ta kytara když ji s tím má celou pokrytou je jen o 2,5 kg těžší to není tkaová hrůza
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- Edward4147
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo jak by se dalo dosáhnout toho co má na té base? Jen tak ze zvědavosti:)
Edit: sakra
http://www.youtube.com/watch?v=yn0CnVGWmGE
Edit: sakra
No připadá mi to , jakoby to mohlo jít udělat pomocí sádry a nějakých hadrů, popř novin a pak pokrýt nějakou barvou a nalakovat, něco podobného skoro každý dělal ve výtvarce, pokud je to to co si myslim,páč to tam zas tak často nebylo ukázané....Nebo by to mohlo ještě zajímavě vypadat nabarvené pomocí Swirlu
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
No mě taky napadla sádra a tak, ale přišlo mi že se to musí loupat. Oni to mají udělané jenom kvůli klipu takže oni si sádru klíďo mohli dovolit, ale mě by zajímalo jestli to nejde nějak trvaleji.Y06hurt píše:No připadá mi to , jakoby to mohlo jít udělat pomocí sádry a nějakých hadrů, popř novin a pak pokrýt nějakou barvou a nalakovat, něco podobného skoro každý dělal ve výtvarce, pokud je to to co si myslim,páč to tam zas tak často nebylo ukázané....Nebo by to mohlo ještě zajímavě vypadat nabarvené pomocí Swirlu
Když tam namícháš aji lepidlo(třeba na tapety)k tomu papíru tak tam ani sádra být snad nemusí a jen do toho ještě mrskneš barvu a pak to nalakuješ(né lakem na vlasy->strašně odráží)tak, by to snad mohlo vypadat stejně a vydržet
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Deyw»No možná v hudebninách, ve Sparku, nebo nějakých časopisech o hudbě...popř. přímo u nějaké kapely, nebo nějak přes net to pošpelíš...
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
No nevím hoši, ale mi připadá že má normálně basu na, které je vyřezaný motiv
jako tohle -

jako tohle -

-
seblble
- Kontaktovat uživatele:
Ta hlava je fakt pěkná.Edward4147 píše:sice reaguju na hodně starej příspévek ale jen jsem chtěl říct,ta hlava je geniálníBrousitch píše:Tak tady je můj Tuning aneb jak udělat z obyčejného Behringer stratu ze setu tento Iron Maiden - A Matter of Life and Death model (Brousitch signature)![]()
Tomuhle se říká kytara podle mího gusta
buď vyřezat... nebo udělat tu plastiku pomocí rozmočenýho papíru a lepidla a pořádně dát celou basku do laku ať to drží po hromadě...Alcarmo píše:Nevíte někdo jak by se dalo dosáhnout toho co má na té base? Jen tak ze zvědavosti:)
Edit: sakrahttp://www.youtube.com/watch?v=yn0CnVGWmGE
Chtěl bych se zeptat jestli jde dobře zesmirglovat barva ze stratu
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!