Mesa Boogie DR ?serie?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mxMichael »

miguel.kol píše:No tršku větší je ale to neni problem...vypada celkem luxusně až bych to měl všechno nastaveny tak bych si tam dal jen nalepky co je co a bylo by...kdyby jste nahodou věděli o někom kdo ma generalmajora tak mě třeba sem písněte...budu ted chodit do prace 24 h denne abych to už měl :D ...ach jo proč už není listopad :roll: ...treba přijde Dr. Strážný a dostanu 36 milionu USD... :D -Bohumile
podivej se do mojeho podpisu :-) her general
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
miguel.kol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miguel.kol »

To jsem si všiml ale pochybuju že mě ho prodáš :wink: ...jo aha ja to tam zapoměl napsat :D ...my bad! :!:
Ibanez Apex2 GSF
Mesa Boogie SR
Digitech Whammy
Morley Distortion Wah Volume
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mxMichael »

miguel.kol píše:To jsem si všiml ale pochybuju že mě ho prodáš :wink: ...jo aha ja to tam zapoměl napsat :D ...my bad! :!:
Ja ho koupil na ebay:-) za 399$ + postovne
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
miguel.kol
Kontaktovat uživatele:

tak to je dobra cena...tady na českých bazarech se to taky objevuje ale neni to slavne... :roll:
Ibanez Apex2 GSF
Mesa Boogie SR
Digitech Whammy
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Ten Behringer má Lee z Hazydecay spolu s tim G-Majorem a nevypadá to, že by měl něco proti.. A co se těch nálepek týče, tak myslim, že to zvládneš i bez popisků.... 10 kanálů.. to si snad zapamatuješ
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
miguel.kol
Kontaktovat uživatele:

Možná mě teď ještě napadá že lepší než www.ebay.com bude www.ebay.de ale to už je opravdu mimo téma :D kdyby někdo radši rakušáky tak www.ebay.at - nic proti němcům :wink:
Ibanez Apex2 GSF
Mesa Boogie SR
Digitech Whammy
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mxMichael »

Moleek píše:Ten Behringer má Lee z Hazydecay spolu s tim G-Majorem a nevypadá to, že by měl něco proti.. A co se těch nálepek týče, tak myslim, že to zvládneš i bez popisků.... 10 kanálů.. to si snad zapamatuješ
No kdyz jsme se s Leem bavil tak rikal ze mu to vyhovuje :-) me se na tom nelibi ty plastove cudle :-( na picu ja po tem dost dupu takze bych to rozbil :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“