Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak to budou určitě ty nejlepší trsatka na světe maš na ně odkaz ty si musim koupitDirX píše:Hrál někdo na trsátka Stagg?
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
- caroline22
- Kontaktovat uživatele:
jo, hrála nedávno, ale né moc dlouho takže nevím jak vydrží, vypadalo v pohodě. ale co je nejhorší to sou trsátka tenson. kámoš je dostal k base a za půl hodiny hraní na kytaru z trsátka zbylo kolečko velikosti padesátníku a kytara pokrytá vrstvou červeného prachuDirX píše:Hrál někdo na trsátka Stagg?
every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
ja ho zas ztratil na chlastachate u ohneNero píše:Dnes mě trochu naštval Tortex Jazz H3 - nasadil jsem 011 struny a když nemile se začlo obrušovat. Ještě že mám šmirgl a pilníček
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- caroline22
- Kontaktovat uživatele:
tak to asi byl nějaký shitový kousek zrovna ( teda, může být u trsátka shitový kousek?Wocass píše: Prvni trsátko bylo Tenson......xD Nesouhlasim ze nic nevydrží hrál sem sním docela dlouho teď už ho mám jen tak na památku první kytary je okousany ale hrát se snim pořád dá.
every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No každopádně já si ho teď už vydržuju jen jako pamatečnícaroline22 píše:tak to asi byl nějaký shitový kousek zrovna ( teda, může být u trsátka shitový kousek?Wocass píše: Prvni trsátko bylo Tenson......xD Nesouhlasim ze nic nevydrží hrál sem sním docela dlouho teď už ho mám jen tak na památku první kytary je okousany ale hrát se snim pořád dá.) ale jak říkám, po půl hodině se v prach obrátilo
co jsem je počítal asi před měsícem, tak jich je asi 96. ale určitě se nějaký poztrácely nebo sem nějaký koupil... To je vždycky tak, když du třeba prostruny a zbyde mi 40 korun, tak řeknu "Ještě 3 tyhle trsátka" a ono se to nějak nahromadí 
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.