to si pleteš ne?? 28.?? oni hrali tedka 14. s koblihama a s head trip!! jinak to je fakt mazec dycky paříme až se háčko skoro propadá!! vždycky všechny kapely tam maj v kotli pár lidí a pak přídou madgot a už to jedebarry píše:madgod jsou nejlepší...přemýšlím, že dorazím 28. do Háčka, prej hrajou s Koblížkama, lol, to zas bude banda těch třinácti letejch fanynek, až tam naběhnem na pořádnej mazec pod podiem na madgody, tak asi utečoucerfotoc píše:HC3 a MagGod jsem slysel nazivo a uplne nejvic mazec!!
jinak Hazydecay uz znam docela dlouho ale jeste sem je neslysel live.
a ze sumperka je krome madgod jeste jedna dost dobra kapela Shockwave sou aji na bandzone a jejich nejznamejsi song je I seek my reality, jsem ze sumperka takze madgod znam - uz nekolikrat sem je slysel![]()
Nejoblíbenější česká kapela
jo vlastně, to jsem si spletl...nevím proč, ale myslel jsem si, že je to 28. aji kytarusta od nich mi psal 14....no co, už mám v hlavě bordel...cerfotoc píše:to si pleteš ne?? 28.?? oni hrali tedka 14. s koblihama a s head trip!! jinak to je fakt mazec dycky paříme až se háčko skoro propadá!! vždycky všechny kapely tam maj v kotli pár lidí a pak přídou madgot a už to jedebarry píše:madgod jsou nejlepší...přemýšlím, že dorazím 28. do Háčka, prej hrajou s Koblížkama, lol, to zas bude banda těch třinácti letejch fanynek, až tam naběhnem na pořádnej mazec pod podiem na madgody, tak asi utečoucerfotoc píše:HC3 a MagGod jsem slysel nazivo a uplne nejvic mazec!!
jinak Hazydecay uz znam docela dlouho ale jeste sem je neslysel live.
a ze sumperka je krome madgod jeste jedna dost dobra kapela Shockwave sou aji na bandzone a jejich nejznamejsi song je I seek my reality, jsem ze sumperka takze madgod znam - uz nekolikrat sem je slysel![]()
Plastic People.., Blue Effect, Pražský výběr a Tři Sestry
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
zrovna nejoblíbenější jsou ... Imodium, Tatabojs, Sunshine,,,
pak taky Niceland (i když to neni kapela), Ine Kafe, Vypsaná fixa, Airfare, Wanastovky
pak taky Niceland (i když to neni kapela), Ine Kafe, Vypsaná fixa, Airfare, Wanastovky
Baskytara: Squier by Fender JazzBass Standard | Struny: ErnieBall EB2834 45-65-80-100
Kombo: Ampeg B-200R | Ladička: Ibanez CU30 | Krabičky: BOSS Bass Overdrive
- Edward4147
No možná Ti o říkali proto, že Visáči si z těhle rádoby punkerů dělaj pr*el a to se jim asi jaksi nelíbíDrobák píše:zajímavý...skoro každej punker mi řekl že mu je z týhle kapely na blití
Naposledy upravil(a) nOw dne 26.08.2008 10:00, celkem upraveno 1 x.
Squier Bullet Strat
Peavey Backstage
Peavey Backstage
Zaposlouchal jsem do některejch dalších kapel, jako třeba Wohnouti, kterým sice vůbec nerozumím když zpívají, ale kytarově to maj parádně našláplý.
Ale fakt nej je pro mě Čechomor, to jje uplná paráda.
Ale fakt nej je pro mě Čechomor, to jje uplná paráda.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo čechomor je dobrej a naživo byl fakt super - a ten kontrabasista měl na koncertě zvuk jakej jsem v životě neslyšel.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Myslíš Pavlíka? Nehraje on na violoncello? Ted nevím...Red Bull píše:Jo čechomor je dobrej a naživo byl fakt super - a ten kontrabasista měl na koncertě zvuk jakej jsem v životě neslyšel.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Tak možná proto se zdál Bullovi ten zvuk tak neobvyklejKamahl píše:Jojo, violoncello.KIWI píše:Myslíš Pavlíka? Nehraje on na violoncello? Ted nevím...Red Bull píše:Jo čechomor je dobrej a naživo byl fakt super - a ten kontrabasista měl na koncertě zvuk jakej jsem v životě neslyšel.
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zrada,ale já teda viděl na RFP elektrickej kontrabas i když to nemusel bejt kontrabas když si to tak vemu.Zrada violancello je nádhernej nástroj to jo.KIWI píše:Tak možná proto se zdál Bullovi ten zvuk tak neobvyklejKamahl píše:Jojo, violoncello.KIWI píše:
Myslíš Pavlíka? Nehraje on na violoncello? Ted nevím...
"MOJO" kills modern music...