Výběr sluchadel na hry a hudbu k PC

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Demilich

Výběr sluchadel na hry a hudbu k PC

Příspěvek od Demilich »

Zdarec

Už se mi zdá, že sluchátka u PC co mám nějak dosluhují tak bych si rád pořídil nové.

Takže požadavky:
  • ►Měly by být kolem uší = uzavřené.
    ►Pokud možno by měly mít vibrace :-) Jsem si zvykl na to, je to fajn.
    ►Mikrofon, na pokec při hrách po TeamSpeaku aby byl vpoho....
    ►Cena... Maximálně do 1500. budu rád kolem litru když budou.
    ►Kvalita (dost basů, jako kossy) 8)
Pokud možno, z obchodu alfacomp.cz tam vše kupuju a mám to po cestě do školy..

Něco jako asi tyhle:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... A0000007NI
jenže ty zas nevibrujou ale zdají se mi být vklidu.

kdyžtak klidně odněkud jinud. Nějaké zkušenosti atd?
Díky

EDIT: teď mám tyhle, stály kdysi 300 a jsou fakt hodně vklidu za tu cenu, ale už je mám tak 3 roky asi, takže jsou takové od toho metalu trochu vykřápané se mi začíná zdát :D
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... A0000004ZF
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Byt tebou, tak radsi koupim sluchatka a mikrofon zvlast.
Pokud na tom trvas, doporucuju nejakou overenou znacku. Sennheiser ma napr. model PC 161, ktery je sice u nas brutalne drahy, ale z eBaye i s postou se vlezes do $100.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Wohma píše:Byt tebou, tak radsi koupim sluchatka a mikrofon zvlast.
Pokud na tom trvas, doporucuju nejakou overenou znacku. Sennheiser ma napr. model PC 161, ktery je sice u nas brutalne drahy, ale z eBaye i s postou se vlezes do $100.
Díky, ale ten mikrák tam bude soužit jen na herní účely jak jsem psal, takže ten neřešička... A raději bych to fakt koupil někde v obchodě tady :-)
Zatím vítězí ty SteelSoundy co jsem postoval...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

a nechces koss portapro? ja je mam a nemuzu si stezovat na pravym sluchadle mas sroubek a kdyz to posles do brna do servisu tak ti z nich udelaj koss unporta(aposn myslim ze se to tak jmenuje) takze tam budes mit mikrofon
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

LarryColl píše:a nechces koss portapro? ja je mam a nemuzu si stezovat na pravym sluchadle mas sroubek a kdyz to posles do brna do servisu tak ti z nich udelaj koss unporta(aposn myslim ze se to tak jmenuje) takze tam budes mit mikrofon
O tom bych i pouvažoval...
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Koss - Porta Pro - jasná volba 8)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Folwik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Folwik »

ty kossy s mikrofonem jsem měl a musel jsem ho hned sundat ... je to nic moc ... tím šroubkem na boku je přidělaný takový kus plastu, na kterém je přicvaknutá taková tyčka s tím mikriofonem, když trochu zatahneš za kabel tak se ti buď odcvakne ta tyčka z toho plastu a zustane viset na kabelu a budeš ji tam muset znova přicvaknout .. nebo se ti trochu uvolní ten šroubek a cele se ti to začne viklat ... takže když si omylem zavadíš o kabel tak buď hledat šroubovák nebo znova nasazovat ten mikrofon na sluchatka ... a když si chceš třeba otočit ten mikrofon když ho nepoužívaš třeba nad hlavu, tak tím že to otočíš se ti zase uvolní ten šroubek a zase musiš utahovat ... fakt je to na nic ...

a navíc teď servis kossů co byl v ostravě přemístili do prahy ... (firma "Eurostar Ostrava, spol. s r.o." adresa: Praha 4, paráda) ... takže k těm sluchatkům bys zaplatil ještě 150,- za mikrofon a +- 80,- za poštu

já bych asi bral nějaké Sennheiser, v alfě jsou třeba PC 131 za 1100,- ... nebude to nic extra ale myslim že lepší než nějaké geniusy ...

jó a: "kolem uší != uzavřené" .. existuje plno sluchátek kolem uší co nejsou uzavřené, snad většina

Edit: jsem si teď všim že ty senny už doporučoval Wohma
to LarryColl: ty porty s mikrofonem se jmenujou normálně Porta Pro ... žadne unporta ..

Baskytara: Squier by Fender JazzBass Standard | Struny: ErnieBall EB2834 45-65-80-100
Kombo: Ampeg B-200R | Ladička: Ibanez CU30 | Krabičky: BOSS Bass Overdrive
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

hadat se nebudu ale nekde jsem to takhle videl

Kód: Vybrat vše

http://portapro.info/index.php?id=mikrofon
a rekl bych ze docela velka vyhoda u nich je ta dozivotni zaruka
Folwik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Folwik »

jojo přesně na tom odkazu jsem ten nazev viděl taky, ale oficiálně to takový název podle mě 100% nemá
doživotní záruka je fajn první dva roky kdy maš všechno zdarma ... pak platíš 200 za každou opravu + pošta ... a často se stává že ty sluchátka začnou po nějaké době chrčet, nebo v konektoru blbnou kontakty a podobně ... ja jsem je už reklamoval asi 10x ... (no taky pravda že se k tomu nechovam nějak zvlašť opatrně)

Baskytara: Squier by Fender JazzBass Standard | Struny: ErnieBall EB2834 45-65-80-100
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

Folwik píše:jojo přesně na tom odkazu jsem ten nazev viděl taky, ale oficiálně to takový název podle mě 100% nemá
doživotní záruka je fajn první dva roky kdy maš všechno zdarma ... pak platíš 200 za každou opravu + pošta ... a často se stává že ty sluchátka začnou po nějaké době chrčet, nebo v konektoru blbnou kontakty a podobně ... ja jsem je už reklamoval asi 10x ... (no taky pravda že se k tomu nechovam nějak zvlašť opatrně)
kdyz si priplatis par stovek a koupis si je s kodem (ja to teda udelal) tak mas tu bezplatnou zaruku 3 roky a dozivotni jen za 50 kč a to mi za to teda stoji akorat musis davat pozor kde ten od davaj a kde ne...
Folwik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Folwik »

no ja jsem je kupoval už dávno a to nevím jestli ňáky kód k tomu existoval :? ??
ale stejně jestli sluchátka s mikrofonem ... tak ty porty pro nedoporučuju ...

LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

U tech sluchatek je to takovy subjektivni, kazdymu vyhovuje neco me osobne teda ty porty
Folwik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Folwik »

jako samostatne sluchatka nejsou špatné ... ja jsem s nima taky docela spokojeny ... jsou hoodně pohodlné, sice přebasované jak kůň a trochu zkreslují ale jinak dobré ... ale ten mikrofon k tomu ne-e!

Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“