Zdravim kupuju novou kytaru a nevim jaky si mam vzít kombo, nechci do toho dát víc než 5K. Potřebuju náký univerzalní na který bych zahrál Claptona i něco tvrdšího... přemejšlel jsem o těchto: http://kytary.cz/vox-valvetronix-ad15vt ... 31:0:0:1:0
Moc pěkný zvuk mají i tranzistorové Fendery, takový prostě hodící se k fenderu, nevím jak to říct Snad nejlepší čistý kanál z tranďáků co jsem tak slyšel, cenou byses vešel..
Jinak tvůj nick nevímproč mě rozesmál docela - super
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Demilich píše:
Punk Floid - Punkománie píše:Kozič chlastá zelenou, zelenou
už má ňákou zkalenou, zkalenou
cení zuby, je v kole, je v kole
v hlavě mu zní Pistole Pistole
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Demilich píše:Moc pěkný zvuk mají i tranzistorové Fendery, takový prostě hodící se k fenderu, nevím jak to říct Snad nejlepší čistý kanál z tranďáků co jsem tak slyšel, cenou byses vešel..
Mám obě komba i fendera a musim říct, že stejně je ten vox prostě o třídu vejš. Jestli hybrid/tranzistor a na doma, tak za mě Valvetronix!
Demilich píše:Moc pěkný zvuk mají i tranzistorové Fendery, takový prostě hodící se k fenderu, nevím jak to říct Snad nejlepší čistý kanál z tranďáků co jsem tak slyšel, cenou byses vešel..
Mám obě komba i fendera a musim říct, že stejně je ten vox prostě o třídu vejš. Jestli hybrid/tranzistor a na doma, tak za mě Valvetronix!
Ok Já na Voxe nehrál, a na Fendera jen na ty dva větší - 100W a myslim 60W...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Co vám přijde vtipnýho na Kozičovi? Jinak asi pudu do toho hybridního voxe, ale vezmu si 30wt. Někde jsem četl, že prej jsou výborný na čistej kanál, ale zkreslení nic moc... Je to fáma nebo realita?
no zkreslení někdy bejvá slabší no ... ale nevím jak u toho Voxe, ale u toho Fendera je slabší, ale vůbec mi to nevadí, protože to řeším krabkama , ale zato ten čistý stojí za to ...
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S) Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112) Mikrofón: Apogee MiC Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Nebo Fender champion 600 sice malé repro,ale nějaká šikulka by udělala nové shasy s větším reprem a pak by to bylo k fenderu ideál,ono i s tim základním reprm to bude furt milionkrát dynamičtější než trand.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Kozič: No, zkreslení u voxe mi teda nepřipadá strašný ... můžu ti nabídnout 2 nahrávky , kde si myslim, že to zkreslení ujde ne? Jasně, neni to žádná velká pila ... ale naživo je to o dost lepší, foťák zkresluje
Marko007: Moje kejtra umí rozepnout HB na SC a pak teda to zkreslení neni tak super ... ale možná to je tim, že to prostě nejsou plnohodnotný singly .. chce to vyzkoušet no
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
No plnohodnotné nejsou , a taky záleží jak kvalitní singly , jinak fakt to moc s těma hb nepřehánějte to ty mladé plete , jak tu jeden psal "proč se dávají na kytary sc když hb je lepší ?"
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Singly a hambáče jsou zvukovým charakterem o něčem jiném, každé umí zkreslení, jen trochu jinak. U HB je jedinou výhodou to, že se u nich dočkáme vrazně míň šumu a brumu, takže na extrémní zkreslení jsou lepší.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
neberte to tak, ze HB je automaticky lepsi. jsou lidi, kteri z kulateho nekonkretniho humbuckeroveho zvuku bliji (treba Smrcka) a pouzivaji pouze singly...
jde o to, ze singl nikdy nedoda tak hutne zkresleni jako humbac... na cisty zvuk se ale nekomu muze zdat jak jasna volba... pri mirnem zkresleni se rozdily takrka stiraji.
qwer píše:hb neni lepsi.. kazdy je na neco jineho..
neberte to tak, ze HB je automaticky lepsi. jsou lidi, kteri z kulateho nekonkretniho humbuckeroveho zvuku bliji (treba Smrcka) a pouzivaji pouze singly...
jde o to, ze singl nikdy nedoda tak hutne zkresleni jako humbac... na cisty zvuk se ale nekomu muze zdat jak jasna volba... pri mirnem zkresleni se rozdily takrka stiraji.
Souhlas. Jen bych dodal, že zase naopak někomu ta kulatost HB sedí a uši mu rve výšková přeřvanost singlů. Všechno to je o vkusu
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."