Abychom se lépe poznali...

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

framikoin píše:dobry, nejsem nastvany, aspon pro priste vis :-) no saxofonu skoda, hned by to melo vetsi drive.
Jo, no, saxofonista byl na dovolene, ted to budem hrat v templu a je to zase o kousek lepsi. Nejen diky saxofonistovi
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
kubog

Příspěvek od kubog »

Volám sa Kubo
Naposledy upravil(a) kubog dne 11.08.2010 17:10, celkem upraveno 1 x.
Edward4147

Příspěvek od Edward4147 »

Praha

Mimo kytaru se zabejvám spaním :D ... ne kecám,většinou si stahuju muziku a poslouchám jí,kterou vždycky smažu protože před Reinstallem si ji zapomenu vždycky zálohovat :D zajímaj mě hodně počítače,grafika,cestování(pokud možno)

Hraju na akustickou,elektrickou,basovou kytaru,a ani na jedno neumim pořádně hrát..ale nejlépe hraju na elektrickou,ta je primární...

13 a půl roku

ne,nemám kapelu

Moje matka by ze mně chtěla mít takovýho toho šamponka,co má vlasy nakrátko + nagelovaný,navoněnej atd.
Od novýho roka už jsem se přestal nechat komandovat,takže to nechám růst,a nechám to až po ramena,jestli to bude pěkný tak si to nechám...

Oblíbený Hudební styly
Heavy Metal(klasiku-Iron Maiden,Black Sabbath,Judas Priest)

Thrash Metal(pouze Metallicu,protože ostatní thrash kapely nedisponují takovými melodiemi..jestli ano tak mi nějakou doporučte,budu jedině rád)

Veselý punk,tj.že ty písně nejsou takový nasraný,zpěvák ZPÍVÁ!neřve atd.(Ramones,Visáči,Sex Pistols)

AC/DC,to je prostě styl sám o sobě :)

Ty novější kapely,co vlastně jen vysávaj minulost,ale zní to dobře(Wolfmother(před pár dněma se rozpadli,blbečkové),Raconteurs,Foxboro Hot Tubs)

No a pak takovej ten klasickej RockNroll (Led Zeppelin,Deep Purple,Twisted Sister)

No a pak se mi děsně líbí Gnarls Barkley...nemám páru,kam to zařadit...

Mám rád hudbu,kde je melodie,a zpěvák zpívá,nebo se o to alespoň pokouší,nechrochtá,bezhlavě neřve,ani nerecituje nesmyslný básníčky..

Top 3 Muzika,co miluju
1. http://www.youtube.com/watch?v=ayzhJKy8H_A Klasika :)
2. http://www.youtube.com/watch?v=AUOpUqni0_g První sólo je opravdu sólo,které jakoby mi ho někdo vytvořil přesně pro mě..a to je ta píseň o 13 let starší než já :)
3. http://www.youtube.com/watch?v=tvC-vENeF2E No,taky klasika :P

Top 3 ZAKÁZAT!
1. http://www.youtube.com/watch?v=fbM9EP2G0LM Už jen ten název vypovídá o nulové kvalitě "skladby"
2. http://www.youtube.com/watch?v=5rj3uUFu7GM Prázdninový hit,co vydrží na 3-4 měsíce,pak o něm už nikdo neví.
3. http://www.youtube.com/watch?v=cQ25-glGRzI Žádnou jinou zpěvačku nesnášim víc jak ji...

BONUS pro ty co viděli film Tenacious D :D

http://www.youtube.com/watch?v=b_8hD1dH ... re=related

Ten příspěvek je tak dlouhej protože nemůžu usnout a nemám co dělat..
Drobák

Příspěvek od Drobák »

13 letej kluk a už okrádá nahrávací studia piráctvim... :lol:
:wink: já taky stahuju,ale třeba všechny alba od KoRn mam v origo,protože tim podpořim kapelu :wink: ...která dneska stejnak stojí za gulo :?
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak Sex Pistols nejsou nasrany? :-)
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Zajímavé XD
Led Zeppelin, Twisted Sister a Deep Purple je rock n roll a Visáčí a Pistole umí zpívat XD
Co máš proti Avril? ^_^'
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Já Avril taky neměl rád, zezačátku z hudebního hlediska, asi tak jako všechny ty američáčké rychlokvasky punkové odrhovací co najednou jsou hvězdy...

Ale jinak se mi líbí, je to pěkná baba - tak na VVV akorát :P
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Jmenuju se Petr nebo taky "svetr" :lol: a bydlím v Šumperku...to je na severu moravy. Hraju na akustiku a hlavně na elektriku! Dřív jsem hrál na flétnu :lol: . Je mi zhruba 13 :) . Kapela bude snad dokonce září pač se ještě čeká na zkušebnu atd. Jinak ve volným čase poslouchám hodně hudbu, snažim se hrát na kytaru a zlepšovat se co nejvíc, potom taky programuju PHP, MySQL, HTML, CSS, JavaScript a učim se C++ :) a taky dělám dost grafiku ve Photoshopu, Ilustratoru a InDesignu. Jinak posloucham vsechny mozný druhy metalu a trochu rock a punk. Za kapel hlavně Metallica, KoRn, Bullet for my Valentine, Soilwork, AD/DC, Three Days Grace, Sum41, RATTLE BUCKET, Disturbed, Sepultura, Soulfly, Pantera, Stone Sour, Limp Bizkit, Slipknot a jeste mnohem vic 8) Taky dost fandim českejm nadějnejm kapelám jako jsou RATTLE BUCKET, HC3, ATARI TERROR, Shockwave, MadGod, Hazydecay, X-CORE, X-LEFT TO DIE a další... S kapelou bysme chtěli hrát metal...prostě obecně, ještě nevíme co ztoho vznikne ale chcem hrát vlastní tvorbu a občas nějakej cover od metly nebo tak něco :)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
mayda

Příspěvek od mayda »

éhm tak já jsem Magda :) Jsem tady už dlouho, a nemám na kontě tisíce nebo stovky příspěvků, ptže než abych kecala bludy tak radší mlčim :D Je mi 17, na kytáru hraju od 13 a začala jsem, protože začal bratr a já jako správná o 9 let mladší sestra jsem ho musela kopírovat :D On přestal a já hraju vesele dál :) Nó a chodim na náš místní gympl, takže úroveň vysoká :idea: :D Poslouchám skoro úplně všechno od metalu přes rock, blues, jazz, elektroniku, ska, reagge...Kromě hiphopu, rapu a diska, to mi fakt vadí :idea:
Ve skupině hraju-jsou to vlastne dvě-stejný lidi, ale jedna část je celkem drsnej underground a druhá je takový rock-pop. Á pak třeba taky hraju ve školním orchestru...Celkem prča:)
Mám ráda kytaru-muziku-zevlování v parku-hospodu-a kámoše-no a vůbec ne školu :D no a míry uvádět nebudu, ptže to by bylo nevýhodný pro mě :D a dál už nevim co bych napsala...takže hudbě zdar :twisted:
Jackson DXMG, Laney HCM65, Marshall Bluesbreaker
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

takze ja som Jano (u niektorych aj Jano,Johny,Flea,WARLOCK,Skalican a este ja nevem).Byvam na Kysuciach v dire menom Skalite.Hravam na base (taktiez ako tak na el. gitare,akustickej,bicich alebo klavesoch).Akurat teraz 9.9. budem mat 18 rokov (haluz v tom ze 9.9.1999 som mal 9 rokov a zase 9.9.2009 budem mat 19 rokov:D) a chodim uz posledny rok do skoly SOU Strojarske v Cadci (TATROVKA ako ju nazyvaju zvycajne).Na base hram od Novembra 2007 (povodne som hraval hokejbal a hokej ale ked ma uz sraly stym tu zo Skaliteho tak som bol nuteny skoncit ci uz z hladiska hracov alebo aj zo zdravotnych dovodov..preto mam aj nick BUDAJ-31 -Budaj bol ako vtedy naj brankar a 31 som mal cislo na drese:D) a za ten cas uz som presiel u mnoho skupin kde som posobil nejaky ten cas takze som z kazdeho stylu sa nieco tzv. priucil:D.Momentalne hravam v kapele THE SACRIFICE a sa pomaly zaciname chystat na koncerty a tak :lol:
likespike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od likespike »

Mé ctěné jméno je Jan neboli Honza. Je mi bezmála 17 let (30. listopádu bude ten kýžený den) a študuju sextu na gymplu v Humpolci kde taky bydlim. Na kytaru (hraju) pokoušim se hrát již druhým (abych nekecal. netušim) rokem. Nejvíc tak poslouchám co se dá, ale převážně kytarový kapely aka Wohnout (primárně), Horkýže, Buty, Offspring, stary Green day a obcas to střihnu nějakym popíkem typu Franz Ferdinand, Kryštof, Chinaski a jiný. Pod nos mi taky ale nejde různej prasometal a disharmonicky orgie. Neuctívám hendrixe, slashe, jimmy page, steva vaie a jiny tyhle fištróny. Naopak uznávám Honzu Homolu, kterej je za A) fešák (nejsem gej, ale kunďák to je), B) luxusni kytarista, Pastrňáka z Buty, Anguse celkem a eště například Toma Morella. Mimo hrani na kytaru hraju na tubu (dropped B voe :D) v dechovce v ZUŠce, programuju v PHP, Delphi, C#, kóduju v CSS a HTML, pročítám internet a vstřebávám obsah, společensky se unavuju či jinak poflakuju. Škole moc za uši nedám, ale s tim nic nenadělám. Jo a s kytarou kapelku nemam, jen obcas nakej jam nebo ted jeden takovej ryhlokonzik na nějaký soutěži, ale tam o nic nejde. To asi je tak vše co bych mohl o sobě sepsat. SKOL
Kytara: Epi LP Standard, Squier Tele Custom II, Akustika Crafter, basa Stagg
Kombo: Marshall Valvestate vs102r, Danelectro Honeytone

Kabel planet waves, trsadla Dunlop Tortex 1,14, struny Dadarka 10
Pajur
last.fm: _PaJuR_
Bandzone: butt

Příspěvek od Pajur »

Čáu, já su Radim, je mi 16 roků (10.6.1992) studuju Průmyslovku ve Frýdeku-Místku (obor Strojírenství) Na kytaru hraju tedkom už 3měsíce. Kapelu mám (nevím, jestli se tomu tak dá říkat, ale já "hraju" na kejtru, a kámoš "zpívá" takže to je takové všelijaké..
Poslouchám - Grunge, Indie, Punk, Rock, Metal..
Grunge - Nirvana, Mad Season, Melvins, Foo's, Mudhoney, Hole
Indie - Sonic Youth, Earth, Melvins.
Punk - Joy Division, The Clash.
Rock - Zakk Wylde and Pride and glory, Yeah Yeah Yeahs, Criatura
Metal - Metallica
No, to je tak vše.. Taxe mějte :)
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Pajur píše:Čáu, já su Radim, je mi 16 roků (10.6.1992) studuju Průmyslovku ve Frýdeku-Místku (obor Strojírenství) Na kytaru hraju tedkom už 3měsíce. Kapelu mám (nevím, jestli se tomu tak dá říkat, ale já "hraju" na kejtru, a kámoš "zpívá" takže to je takové všelijaké..
Metal - Metallica
A nemáte třeba náhodou zkušebnu v Rožnově že ne? :cry: Že bych se přidal :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Pajur
last.fm: _PaJuR_
Bandzone: butt

Příspěvek od Pajur »

Sami píše:
Pajur píše:Čáu, já su Radim, je mi 16 roků (10.6.1992) studuju Průmyslovku ve Frýdeku-Místku (obor Strojírenství) Na kytaru hraju tedkom už 3měsíce. Kapelu mám (nevím, jestli se tomu tak dá říkat, ale já "hraju" na kejtru, a kámoš "zpívá" takže to je takové všelijaké..
Metal - Metallica
A nemáte třeba náhodou zkušebnu v Rožnově že ne? :cry: Že bych se přidal :lol:
ne, nemáme zkušebnu, songy se nahrajou u mě do PC a nijak nezkušáme.. :lol:

\\Smrťokvítek: Smazán SPAM od kerim.22.
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

Jmenuju se Michal 32 let. Bydliště Milovice u Lysé nad Labem. Jsem řidič kamionu. moje oblíbená hudba je hlavně česká. Např Debustrol, Masters Hammer. Na kytaru hraju od 14 let ale jsem samouk většinou tak spíš než technickou hru to připomíná hrabání kopytem prasete. Ale hrozně mě to baví. No a to bude asi tak všechno
Naposledy upravil(a) necross dne 22.05.2011 9:53, celkem upraveno 1 x.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Zuzullka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zuzullka »

Jmenuju se Zuzka je mi 15 let.Bydlim v malý vesničce jménem Bělá a jsem ráda,je to tu super :).Když začal hrát brácha na kytaru tak jsem si řekla že to taky skusim a začala jsem chodit na kroužek to mi vydrželo asi tři roky, ale pak jsem nějak neměla čas a tak jsem úplně přestala hrát a teď mě to znova začlo bavit a chtěla bych se co nejvíc ve hraní zdokonalit.teď začínám(skoušim) vybrnkávat ale nevim jak na to.Jinak hraju ještě na flétnu,ráda poslouchám písničky teď hlavně punk nebo rock.Někdy bych určitě chtěla hrát v nějaký skupině ale nevim jestli se mi tenhle sen splní (snad jo).
__LennY__
Kontaktovat uživatele:

LennY

Příspěvek od __LennY__ »

no tak jmenuju se Daniel, bydlim v Litovli nedaleko olomouce, jenak me baví s kamosema chlastat chodit na akce a zazivat u toho nejvetsi chlamy. zacal sem hrat na kytaru asi v 8 tride pak sem ji rozmlatil na stredni sem si koupil elektriku na ni obcas hral a od unora hraju na basu coz me nejvic chytlo a snazim snazim jak to jen jde chtel by si jednou najit band a udelat pro ni vsechno. jo a je mi 18 cerstve :)
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Takže, nevím kam to napsat tak to píšu tady, Všichni co jsou z Ostravy slyšte, komu nevadí měkčí hudba typu Blues/Rock/Latin/Pop/jazz, nechť se dostaví dne 25.11.2008 okolo 18. hodiny do klubu templ na Stodolní ulici, Budu tam hrát s kapelkou B.L.A.F. (Kterou asi budem muset přejmenovat z důvodu podobnosti názvu s jednou Country kapelou z Třince). Koncert bude probíhat v rámci soutěže BOOMCUP. Takže nás potom můžte podpořit jednak hlasy v klubu a jednak hlasováním na Internetu. www.zulu.cz/boomcup/hlasovani.php
>> Takže, kdo chce vidět krásnou Zpěvačku a Sexy Bubenici a chce být ohromen (nebo zděšen) našim muzikantským uměním, ať přijde.
Mě poznáte podle černého kufru Mayones, lehce zavalitější postavy a Korbelu Piva či kofoly (před koncertem)
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Drobák

Příspěvek od Drobák »

No to si spíš měl hodit do "kulturní akce" :wink:
Olihen

Příspěvek od Olihen »

Mé krutopřísne jméno je Jirka a sem 15letej puberták kterýho chytli klávesy.Bydlim v Týně nad Vltavou což je pr... kraj sveta.Pro představu je to asi 3 km od Temelína a Temelín je nebezpečný!!!Kromě hudby delám rychlostní kánoistiku.(I když v mim podání spíš pomalostní :-D)
Muj hudební život vypdá/l asi takhle
Od 6 do 10 let sem z donucení chodil do ZUŠ na piano,kde mi hraní jak se patří znechutili a tka sem s tim přestal.Ve 14ti sem uslyšel cover verzy písnicky Amaranth od nightwish a uvedomil sem si že sem kdysi na piáno hrál a že bych si to moh oživit,tak sem stáhnul noty(poprvé a naposled protože všechny ostatní songy už sem se učil podle sluchu) a začal hrát.Hraní me tak chytlo že sem si opatřil klávesy a s 2 kamošema ktere potkal stejny osud sme založili skupinu Geboleth.¨
Ted hraju cca rok .Děnne hraju 2-4 hodiny.dělám hlavně cover verze od skupiny Nightwish a nekterých melodic death metalových skupin,ale i vlastní tvorbu.
Skupina jeste funguje ale ostatní členove kapely to moc nehrotí tak se rozvijim spíš solově.
Mojí tvorbu naleznete na http://www.youtube.com/user/jirkakobera
a pokud ste to dočetli až sem tak ste borci :-D
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“