CRATE V5

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
garza

CRATE V5

Příspěvek od garza »

Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat co si myslíte o tomhle kombu, hraju už jeden rok, moje styly rock and roll, rock..... Nevím jestli si koupit tuhle lampu nebo nějakej tranzistor, nerozeznám výkon, nevím jestli je u lampy s 5W větší výkon než u tranzistoru 5W,, vůbec nemám přehled, mohl by mi prosím vás někdo poradit popřípadně poslat odkaz,,, jsem omezen cirka 5000,-
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Na doma nebo do zkušebny ? To je docela podstatný.
Jinak tohle se podle mě za ty peníze nevyplatí. Jsou i jiné levnější malé lampové zesilovače. Stačí si projít obchod a fórum.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
garza

Příspěvek od garza »

Takže si myslíš že bych si měl koupit nějakýho tranzistoráka??Mohl by jsi mi na tenhle styl nějakej doporučit, no myslím si že by to mohlo být tak že bych si mohl zahrát doma a popřípadně někde ve zkušebně,, aby se to dalo někdy i využít tímhle směrem.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Lampa je vdycky lepší, občas se najde na bazaru lampa do 5ti tisíc.Za tyhle prachy tam byl dlouho Laney LC15, nebo nějakej hocke by se se štěstím dal taky sehnat, ale to je o štěstí.Jinak Crate V18 je novej za 6990,- kdyby se objevil v bazaru tak hned do něj běž.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“