Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pánové, jen bych byl rád, kdybychom spolu všichni jednali slušně, jde to i tak, ne?

Lidi jsou různí, ně každému se vše líbí, každej dělá chyby. Měli bychom se tady z tohohle threadu poučit a ne zbytečně dál dmýchat jiskry.

Stejně až (a jestli teda) se někdy uvidíme, tak na tohle zapomeneme/te a bude to jedno a uvidíte, že v reálu je to o něčem zcela jiném. Vím o čem mluvím.

Edit: Ještě k tomu co zrovna neposloucháte... Na zavření totho threadu se mě Bull ptal a já mu to dovolil. A to z těchto důvodů

1) šlo o duplicitní téma, vizte -> http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?p=48311#48311

2) když jsem já ten thread viděl, byly tam jen první 2 příspěvky a opravu to bylo téma na nic. Upřímně to zavánělo jen tím, že Zoom chce dělat slavnýho a založit nějaké opravdu vtipné vlákno. To se mi zrovna nelíbilo. Byl bych ho sám zakmnul, kdybych byl na kompu, kde se můžu přihlásit a adminovat - z mnoha důvodů to dělám jen na pár počítačích kvůli zabezpečení a jistotě připojení, párkrát mi to kleklo v administraci a bylo to dost nepříjemné.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

A jsme u problému tobě leží v krku co zrovna neposloucháme?
Ono bylo x rozumnejch důvodů to zamknout.Máme thread co zrovna posloucháte tam se toleruje kde co že poslouchá ten tohle a ten tamto a nevzniká tam většinou rozsáhlý flame, ale něco co se jemnuje co neposloucháte to hnedka začne nemam rád Slipknot - jaktože nemáš rás slipknot bla bla bla 10 stránek hádky, přitom thread Slipknot existuje už ve skupinách to je opravdu kontraproduktivní téma to se na mě nezlob na tom tématu bylo už podle názvu vidět že se to nakonec strhne ve velkou hádku bezesmyslu.
Takové věci se musejí podchytávat včas, protože velké požáry se špatně hasí.
Byly ohlasy od uživatelů, ano od vás, že bysme měli být v tomhle důslednější a stalo se zamknul jsem potenciální nebezpečí na obrovský flame.Což bylo jen a jen pro fórum jako takové takže za tohle rozhodnutí se opravdu nestydím.Navíc to bylo téma duplicitní.
To že jsem ti spojil příspěvky je spíš průser pro tebe protože ty bys vůbec neměl dávat 4 příspěvky pod sebe v rozmezí 5 minut na to by ti měl stačit jeden.Je to tu na fóru pravidlo tak nevím o co jde už spoustě lidem jsem to spojil protože měli třeba citaci na jednoho a citaci na druhýho ve svou odpovědích tak jím to spojím protže třeba nevědí jak jsou to nováčci,ale ty si na fóru celkem dlouho tak je spíše tvá špatná vizitka že nejsi scopen napsat jeden příspěvek,ale musíš napsat zbytečně tři místo jednoho.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Drobák

Příspěvek od Drobák »

No víš,ono jde o to,že sem jeden dopsal a byli další 3 otázky...a když dáš odpovědi do Editu,tak si toho nikdo nevšimne,protože každej čte příspěvky nový...takže sem dopsal a byli tam 3 nový,na který sem odpovídal pod sebe,prostě sem psal jeden tak dlouhej,že neš sem to dopsal tak na mym byli další...a takhle to šlu furt...ale ok...

užse prober,já nemluvim o tom žes to zamkl,ale co si tam pronesl za blbost o spamerech a jak to netoleruješ...přitom v CZP je nad 100 příspěvků na který nikdo nereaguje,ani je nikdo snad nečte...já tam věčinou píšu když ten song i hraju...o to nejde,přečti si tvoje příspěvky a představ si že to nikdo píše tobě...
řeknu ti to co nerovi:charakter se pozná podle toho jak se člověk chová ke svym podřízenym,ty snima jednáš jako se špínou,ale na mody seš ťuťu ňuňu...zatim co já se tu hádám s modem a zastvám se "prostých" userů...prostě každej má jinej charakter...asi neni něco v pořádku že ti nelezu do prdele...možná to bude tim že nikomu nelezu do prdele a jestli mě chceš fakt nasrat,tak zase odveď řeč od tvýho chování na to jak spojuješ příspěvky a co si zamkl...už na začátku sem řekl,že tohle děláš dobře,ale že mam výhrady k tvýmu chování a přístupu,to se tu řeší Rede!
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

Moc jsem ty vaše výlevy nečetl, ale řešilo se tu dost zamykání.

Co takhle vytvořit subfórum Smetiště?
To je běžně na většině fór.

Autor nebude naštvaný, že mu to někdo zamkl nebo smazal a nebude to překážet mezi normálními tématy.

A navíc, chybné rozhodnutí MODa půjde vrátit.

Navrhuju postup moderátorům, když narazí na nesmyslný příspěvek (vlákno).

1) Přesunout ho do Smetiště, aby nenabývaly příspěvky od dalších lidí
2) Přes SZ po dohodě buď změnit nesmyslný příspěvek, aby dostal smysl a vrátit ho zpět na původní místo (myslím, že to jde téměř vždy, pokud obě protistrany na pár vteřin zapojí závity)
3) Když to je vyloženě nějaká kravina, tak po dohodě vymazat.
4) Když ani jedno, tak to v tom smetišti zůstane.

Musím přiznat, že na zamykání příspěvků jsem dost alergický, protože dostávají věci do patové situace. Podle mě je to lepší vždy řešit jinak. Pro mě je snad i lepší vlakno smazané, než zamčené a nedořešené. A lepší dořešená kravina než nedořešená. Zamknutá vlákna podle mě většinou znehodnocují fórum. Zamknutí beru jako to nejkrajnější řešení a jako moderátor bych s ním hodně šetřil.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

dayslipper píše:Moc jsem ty vaše výlevy nečetl, ale řešilo se tu dost zamykání.

Co takhle vytvořit subfórum Smetiště?
To je běžně na většině fór.

Autor nebude naštvaný, že mu to někdo zamkl nebo smazal a nebude to překážet mezi normálními tématy.

A navíc, chybné rozhodnutí MODa půjde vrátit.

Navrhuju postup moderátorům, když narazí na nesmyslný příspěvek (vlákno).

1) Přesunout ho do Smetiště, aby nenabývaly příspěvky od dalších lidí
2) Přes SZ po dohodě buď změnit nesmyslný příspěvek, aby dostal smysl a vrátit ho zpět na původní místo (myslím, že to jde téměř vždy, pokud obě protistrany na pár vteřin zapojí závity)
3) Když to je vyloženě nějaká kravina, tak po dohodě vymazat.
4) Když ani jedno, tak to v tom smetišti zůstane.

Musím přiznat, že na zamykání příspěvků jsem dost alergický, protože dostávají věci do patové situace. Podle mě je to lepší vždy řešit jinak. Pro mě je snad i lepší vlakno smazané, než zamčené a nedořešené. A lepší dořešená kravina než nedořešená. Zamknutá vlákna podle mě většinou znehodnocují fórum. Zamknutí beru jako to nejkrajnější řešení a jako moderátor bych s ním hodně šetřil.
to je trochu mimo a myslim že tu smetiště je,ale skryté...tady nejde o zamykání lae o chování a přístupu modů a userů :wink: ..o tom to je
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

Však jo, ksdyby modi nezamykali a postupovali, jak říkám, tak by na fóru bylo trochu lépe.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Drobáku moc normální usery neházíš vlastně mě tady jen obviňuješ z toho že dělám svoou práci, to je asi všechno co ti vadí.

IMHO zde na fóru je spousta arogantních lidí co neuznávají nic kromě sebe, já uznávám i názor ostatních to že jsem napsal k jednomu duplicitnímu tématu že to je lidově "na nic téma kde se bude spamovat" - ty si tam napsal taky naprosto zbytečnej post a tak to začíná, tak promiň bylo duplicitní a občas maj i modi právo na to aby je štvalo že někdo není schopen si najít jestli něco takového už neexistuje a nebo že zakládá vlákno beze smyslu.
Moje zamčení bylo se souhlasem seshora,protože zrovna tento konkrétní téma o tomto threadu jsem s nerem řešil po ICQ a dopadlo to zamčením.

Ty bráníš jen své podrážděné ego o ničem jiném to není.Mrzí mě že je podle tebe všechno špatně,ale podle tebe je špatně to co si nevymslel ty :roll:

Jo a nech si silácké řeči kdo koho štve.Já na tebe nepsal esej naprosto OT v naprosto špatnym topicku.Takže bych mohl říct že podrážděnej bych měl být já,ale nejsem je mi jedno co se ti honí v hlavě.
Pokud ses snažil protlačit do popředí zájmu na fóru tim že budeš organizovat boje jako hrdina tak promiň, ale žádná veřejná defenestrace se asi konat nebude.
A timhle končím - pořád tady omýláš jednu pitomost která ani nebyla pochybením prostě jsem napsal co si myslím a zaknout duplicitní téma a svět šel dál a nikdo neumřel.Takže se chytáš blbiny, která je zanedbatelná.Kdybych se já měl chytat věcí co ty plácneš tak nedělám nic jinýho že na tebe někde píšu eseje o tom jak se mě nelíbí co píšeš.

Dayslipper: Smetiště je IMHO blbost jen by tim byla další sekce plná OT a duplicitních témat.Pro nové uživatele je lepší, když je jedno téma s uvedeneou problematikou než 10 duplicitních, kde se řeší pomálu.Díky tomu že modi zamykaj naprosto duplicitní témata, tím vlastně zpřehedňují fórum a informace jsou celistvější pro všechny nové a nebo stálé uživatele.Navíc domlouvat se s každým jednotlivě je náročné protože jsou i useři co nereagují na SZ.Pak je domluva těžká.

Drobák

Příspěvek od Drobák »

Ne ne...já tě mam přečtenýho,mě je jedno jestli si něco zamkl,kdo je spamer atd...a ty to moc dobře víš,mě jde o to že se chováš jako zmrd,ale sám víš že to nemůžeš vyvrátit,tak furt svádíš řeč na nějaký topici a příspěvky...myslíš že sem ti sem přišel psát protože se mi nelíbí že něco zamykáš?ne..sám to víš...napsal sem že lidem křivdíš,jak se knim chováš a jak si protiřečíš...a i něco z toho sem ti ukázal,aby si to začal brát vážně,protože kdybych napsal,Rede,seš tu na lidi machr a křivdíš jim...tak mě pošleš do prdele že vim gulo a že ty seš tu mod...ale já celou dobu řešim tvoje chování,jak do lidí reješ....ty víš co se mi nelíbí,ale neumíš to obhájit a neuneseš to,tak děláš další křivárnu,furt svádíš řeč na svojí práci...čekáš až řeknu jak si dobrej a ostatní modi se seběhnou a přikaj jak děláš dobře svou práce...o čemž nepochybuju,protože si asi jedinej mod kterej dokáže rozject mimořádní zasedání kvuli smajlíku,zvlášť když je muj...ale já tu řešim přístup víš?můžeš bejt dobrá a rychlá prodavačka...ale jak na lidi děláš držky a seš drzej tak seš na h***o prodavačka :wink:
Tak to furt nekopej do outu a řeš problém kterej se tu celou dobu řeší,všichni ví o co jde jenom ty děláš blbýho...přesně vim o co ti jde,nebo,jsem o krok napřed :wink:
To co sem nevymyslel neni dobrý?kdy sem to řekl...já si nestěžuju na děnní fora ale na jednoho provokatéra co tu kéruje lidi pod záštitou móda a prochází mu to...tak aby sme se hnuli:
Ty nemyslíš že lidem křivdíš?že přileješ rád olovo do ohně,vyhlásíš je a pomluvíš když můžeš...povyšuješ se nehorázně,jako že oni dělaj něco špatně zatim co u tebe je to v pořádku..až moc ukazuješ svojí nadřazenost,drsnejma kecama jak to a to nebudeš tolerovat,navážíš se do toho a toho a pak to argumentuješ tim že seš prostě zlej,že někdo musí bejt zlej,že si dislektik,že si smířenej stim ře si zlej...ale to sou jen výmluvy pro tvoje záškodnictví,asi tě baví že máš věčí moc než ostatní,hezky toho využíváš..ale nikdo si z toho na p***l nesedne že mu můžeš zavřít topic nebo citovat kodex...klukum seš tu akorát pro smích a v těch debatách co se vedou soukromě seš prakticky legenda...ale tim jak si z tebe utahujou..a to nemluvim o 2,3 klukách...jen sem tě chtěl upozornit a říct že něco neni v poho na tvý straně..ale posel špatnejch zpráv je ten špatnej...
vim jak seš tvrdohlavej a že si na lidi zmrd nepřiznáš,ale aspoň se pochlap a vem si to k srdci,na místo toho zakecávání a metení pod koberec...vim,že chceš aby to nakonec vypadalo jako že já sem na tebe vyrukoval neprávem a nařknul tě...ale tak to neni a všichni to vidí,protože jak vydíš tak se tě tu moc lidí nezastává...
Je to tvoje selhání :wink:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Já nemam co říct aktuálně se směju :D

Ty máš přečtený všechny to víme.Silácký řeči tady vedeš ty.V takhle podprahový dsikuzi nebudu pokračovat promiň.To že mě spousta lidí nemá rádo o tom vím,ale nemam s tim co dělat.

Jo a ty co víš všechno nejlíp najdi si ve slovníku co to znamená mít dyslexii,dysgrafii a dysortografii. :wink:

Přečti so Dona Quichota, on stejně jako ty vyjíždí bojovat proti větrným mlýnům.

Dál se nazapojuji jak jsem řekl - nedávat po internetu umí každej.
Btw. - v pravidlech je že se vulgarismy netolerují tak si je oprav sám, nebo to zas budu muset udělat já :roll:

feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Jasně, na takové to podobné nahánění příspěvlů ve stylu :
Eva: ahoj
Vašek : ahoj
Eva : jak se máš
Vašek : doře
Emil : já se mám taky dobře ..........................

by měla existoval jakási místnost něco jako drbárna kam bych zařadi témata jako " co posloucháte" atd.
To opravdové řešení, příspěvků pomůže, lidi si nebudou zbytačně tlachat nesmysly a bude se řešit. Možná klesne jakýsi průměr psaní příspěvků , ale o co tady vlastně jde?
Nebo!!!! zrušit kdo kolik napsal příspěvků, to si může nahlédnou admin, mě je to teda úplně, proto sem nechodím.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

údajně phpbb3 by mělo jít nastavit že třeba nebudou příbývat příspěvky když budeš psát do Co se nikam jinam nevyšlo.Bylo by to ideální pak by undrgroud možná ztratil u pár lidí popularitu,ale bylo by to ve všech směrech lepší.

Drobák

Příspěvek od Drobák »

:lol: ty si lolek....

Jinýmy slovy se nemáš jak obhájit tak končíš,protože to nemá cenu...jen to přeložim...
Hezký jak si veřejně uklidnil sám sebe...silácký řeči vedeš akorát ty,navíc rabuješ ty moje,protože už sem psal že na internetu je každej rambo,tak zkus používat svojí hlavu a fráze...
Je v pohodě že utíkáš z boje,to jenom dokazuje to co říkám...
Co to je dyslexie vim...ale nemam rád lidi co se na ní vymlouvaj..
Promiň že mam vrozenou vadu :roll:
Ti myslim jak si napsal :ta představa mě bavý...a když tě někdo setřel tak ses zas začal vymlouvat :roll:
Ale já opravdu nechci probírat každou tvojí blbost ale ten celek.
Nerad se opakuju,co mi vadí víš,jen děláš nahluchlýho a když ti to řeknu na férovku,tak nemáš co říct a je to pod tvojí uroveň se k tomu najednou vyjadřovat,ale celou dobu ti to nevadilo....
stejně jako to tvoje:to je jen na mojí obranu a už na to nikdo nereagujte...
prostě to sám uzavřeš protože se bojíš že by o tom někdo chtěl diskutovat...nabídneš SZ,protože víš že nikam nevede,jen mě vyhlásíš a nic se nemění.
Zase ukazuješ jak musíš mít mervomocí poslední slovo,aby sis zachoval tvář,ty vyulgarismy sou cenzurovaný takže to sou defakto dvě písmenka,ta by tě neměla pohoršovat :wink: ...nebo se zase snažíš svéct řeč a utíkat od problému..

Feki:sám si teď dal nesmyslnej spam...mohl sis přečíst název:stížnosti na mody a admina,sem máš napsat když tě s*re nějakej mod nebo user a ne tady polemyzovat o příspěvkách,mi tu řešíme chování a přístup,takže si celkem mimo mísu...inu mi o voze ty o koze :wink: 8)
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

5eknu ti to takhle nebude se bavit s někým kdo se vyjadřuje jako ty.I když tě budu přesvědčovat horem dolem tak vim že to je k ničemu protože ty svojí pravdu máš a tim máš na celej život vystaráno.

Příklad: Měl jsem problém se Saulem jenže jeho vyjadřování názoru má nějakou úroveň a takový oponent je dobrý,ale dá se s ním diskutovat.Takovejch oponentů si člověk váží.To co tu píšeš ty seš vulgární s ramena přes půl fóra.

Takže já své řekl nebudu se dál dohadovat, když vim že ty seš přesvědčenej jen o svém názoru a to není chyba moje,ale tvoje.Provokací že si neumim obhájit názor mě do toho neuvrtáš abych se dohadoval, mam narozdíl od tebe lepší věci na práci.

Pokud chce někdo nějakou mojí obhajobu na to co jsem kde provedl tak ať mi napíše SZ já rád takové věci řeším přímo s tím co se komu nelíbí,ale rád řeším věci soukromě a nebránim se, když někdo napíše odepíšu mu pokecáme, ale tohle tahání špínou na fóru mi příjde neuctivé k vám i ke mě.

Je hezké co víš co znamená mít několik dys, ale pokud to nemáš tak nevíš jak se s tim žije takže vlastně zase nevýš nic.Já napíšu text,ale chyby nevidím.A to mam od narození :?

Prosím pokud teda někdo něco, tak soukromě.Demilich mi napsal ať na sebe nereagujem a tak se děje je klid vyřešili jsme to vlastně mlčením což je v dané situaci nejlepší.

Drobák

Příspěvek od Drobák »

ale naopak,já nemam jen svojí pravdu...já jen nevidim žádnu tvojí pravdu...zametáš to,já to beru,ale to nemůžu brát jako argument,vyjádřil ses jak je správný že to tu zamykáš a já řekl že si dobrej mod v organizačných věcech...mam svojí pravdu?to je pravda,tak sem to uznal,ale přístup máš uplně na gulo a furt říkáš jak vidim jen svou pravdu ale ty tu nedáváš žádnej argument na to co děláš,vysvětlení...já ti jenom říkám co děláš,prakticky sem ti to ukázal na tvejch příspěvkách,to neni moje pravda,ale tvuj blábol kterej chci vysvětlit...jak můžu udělat závěr a na něco reagovat když ses k tomu nijak nevyjádřil..já tu nejsem teď v roli škodíka...ale mluvčího,to je jako bys novináři co pokládá otázky řekl že má jen svojí pravdu...dyť používám tvoje příspěvky proti tobě,aby sis přečetl jak se chováš to nejsou ramena,možná pro tebe,ale to že ses svojí zásluhou dostal do úzkých neni vina mejch ramen :wink:
Ty máš naučenou frázi že každej vidí jen svou pravdu a je ignorant,ale ta se sem teď nehodí,protože se nehádáme o radaru,jen ti ukazuju fakta jakej jsi a jakej jsi v očích lidí tady,to neni moje pravda,já to neovlivnim co se o tobě říká,sem pouze jako prostředník,kterej říká že máš blbej přístup a ukázal sem ti konkétně při čem...nemůžeš tedy íkat že to je muj názor,nebo moje pravda,protože si upletl sám na sebe bič..když kolem škodíš a pak ti nikdo ukáže cos všechno udělal,tak to neni jeho ramenama a nebo že on vidí jen svojí pravdu a ty si svatej...
Kdybych ti měl říkat svojí pravdu tak se tu bavíme uplně o něčem jinym :wink:
řekni mi o mí pravdě,konkrétně jako to dělám já,ne pouhá fráze a výkřik do tmy:vidíš jen svojí pravdu...
řekni mi to třeba takhle:"chovám se naprosto v pořádku a že se vám to a tobě nelíbí je tvoje pochybení ne moje,sem fajn a hodnej klučina a ty říkáš opak,což je jenom tvuj názor a tvoje pravda a nic jinýho nevidíš a nevidíte!seš ignorant"

Takhle nějak mi to upřesni,než tou trapnou a nemístnou frází která tu nemá co dělat,protože já sem ani nedávám svuj názor,ale fakta!
ale že by se v tvých arogantních příspěvkách skrývali moje názory a pravdy,což pochybuju,taky sem ti nepřišel říkat ani svuj názor na tebe,jak sis všiml reagoval sem na jednu křivdu a rovnou sem řekl všechno co se tu lidem nelíbí,ale mlčí o tom a co děláš špatně!
Pro tebe je dobrej oponent ten,kterej tě nechá v těch tvejch bludech a defakto tě nechá zvitězit...musim tě sklamat,asi nejsem a nebudu dobrej oponent :wink:
Naposledy upravil(a) Drobák dne 29.08.2008 8:56, celkem upraveno 1 x.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

dayslipper píše:Však jo, ksdyby modi nezamykali a postupovali, jak říkám, tak by na fóru bylo trochu lépe.
Tak to velice pochybuju. Navíc bych jen rád upozornil, že modi mají skryté sekce, kde něco takového už vedeme, takže neboj.

Pokud jde o "dořešené kraviny"...jak si představuješ dořešit třeba nějakou tu stupidní diskuzi k nahánění příspěvků, viz. poslední "co právě neposloucháte" - vždyt to je vyloženě k ničemu...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Ještě bych doplnil,představ si to takhle: já sem tu v roli soudce,co ti ukáže tvojí vražednou zbraň a vyřkne tvuj trest...

Na místo toho já ti ukazuju tvoje příspěvky a ukazuju tě v pravym světle,tvuj trest je že si to vemeš k srdci,nebo se stim nesmíříš,je to to samý...žádný názory a pravdy tu nejsou...soudci taky na tohle nemůžeš říct,to je vaše pravda...když si někoho zabil a on ti ukáže vražednou zbraň a jasnej důkaz...o žádných názorech nemá cenu polemizovat...
jediný vychodisko je,že se na to vybodneš a vemeš si to k srdci a nebo budeš dokola tvrdit že to co píšeš a jak reješ je v pohodě a že je to správný...pak tu budeš taky s takovou nálepkou,což je tvuj trest...sám se odsoudíš
nebo se dokola můžeš vymlouvat že si takovej,což je ta samý jako že je to vlastně správný...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Kritizuješ u mě to co sám děláš v xkrát větším měřítku, takže si sbal lidi co mě nemusej (je to jejich volba a nezlobim se na ně) a piš si s nima SZ o tom jak jsem hroznej.

Celý tvůj boj je pošramocené EGO a jen snaha se ještě více zviditelnit.Povedlo se, ale v jakém světle ses teď ukázal je taky na nic.

Tvoje Ignorance a neunání cizího názoru je napováženou.Já říkám veřejně jsem tvrdej a občas trochu moc to vím moc dobře, ale Churchil taky lidem nemazal med kolem pusy.Co na srdci to na jazyku.

Veřejně říkám že se za svoje chování na fóru nestydím a že tady vykonám funkci rád a s nejlepším úmyslem.

Já bych to pálení čarodejnic skončil chudáci lidi co to musej číst :!:

Drobák

Příspěvek od Drobák »

Nikdo to tu číst nemusí :wink:

"Tvoje Ignorance a neunání cizího názoru je napováženou"

a zase sme u toho..a jakej názor si tu řekl?zatim nijakej,tak co to furt opakuješ,až teď si na moje opakovaný vyzvání napsal:že se za svoje chování nestydíš...to už víme taky,ale je to v pořádku když do lidí co si tě nevšímaj reješ?křivdíš jim a mluvíš onich jako o chátře?to je jistě nejlepší umysl,ponižovat lidi za záštitou prospěchu fora...
za co seš na ně tvrdej? copak ti nedichází že oni sem nechodí stebou válčit nebo tě buzerovat,ale bavit se...to jen ty máš nějakou utkvělou představu.Tvoje nejlepší umysly zapříčiňujou toto a taky to že tě lidi nemaj rádi,jasný jejich boj..ale to neni zas tak pravda,protože ty nejsi obyč user ale mod,takže je i dusíš a defakto šikanuješ,což ty už nevidíš...o tom jak si hroznej sem se už dozvěděl,proto ti píšu,víš :wink:
Já tady v xkrát většim měřítku šikanuju lidi?jaký sim tě?myslim že to by se semnou asi jinak nebavili a ušlapali mě,protože říct svuj názor na usera je mnohem jednoduší než na moda...takže kdybych tu někoho opravdu utlačoval a rejpal,tak mě ušlapou...
s Churchilem se nesrovnávej,on totiž nezařizoval zábavu na diskuzním foru víš?to bylo uplně něco jinýho...kdyby se k němu přirovnal admin,tak to ještě pochopim,ale mod :roll: ...ty máš zajišťovat aby tu nebyl bordel a aby se lidi bavili,né je vytáčet a hledat za co je sprcat,hrát si na přehnaně důležitýho...místo toho aby si byl rád že zásluhou tvojí,tu má někdo 2000 příspěvků,protože se mu tu líbí a skvěle tu pokecá,děláš všechno pro to aby to bylo na opak,tak nechápu za co seš tvrdej,že se chtěj bavit?od toho to je a nemusíš do nich rejpat a nazívat je za to spamerama...
Spoustě lidí znechucuješ náštěvu fora...což je špatně,protože moderátor by v prví řadě měl dělat opak!
to je přece logický taky si nezaložíš forum a nebudeš na něm všechny buzerovat a odrazovat,když to slouží k tomu aby se tam lidi bavili a diskutovali a tvuj primární ukol je to zajistit,protože seš tu pro usery,tohle forum je pro usery,ne pro pět modu...když něco zamykáš tak to máš dělat pro to,aby se tu ostatní líp orientovali a bylo jim to líp,ty to děláš pro ně,ne proti nim abys je nasral!
Tohle foru žije z userů a ty se knim chováš jak ke...to je jak stěma vyhazovačema,taky sou tu pro tebe,to je jak kdyby si na diskárně dostal do držky a on přišel a ještě tě dokopal....
si založ dorum jenom pro pět modu a budeš mít klid,prezident se taky volí aby tu byl pro lid a vyhovoval jim,aby pro ně dělal dobro a snažil se udělat co nejvíc,ne aby je buzeroval a zneužíval pravomocí,protože prezident by bez lidí nikdy nebyl jako ty bys nebyl mod bez userů na který seš pes,tak si to uvědom...to neni posilování mýho ega,to si nahánim jinak než vysvětlováním zabedněncům že sou zabedněný... :wink:
řekni mi za co seš na ně tak tvrdej?to že nikdo nepoužije hledat a ty ho sprcáš,pochopim,taky to dělam...ale když se bavý a ty si rejpneš,povyšuješ se,mluvíš o nich jako o chátře :roll:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Kdybychom meli mody samy slusnaky, tak bychom nic neudelali, musime tady mit borca na spinavy veci 8)
A uz toho nechte, je to dlouhy jak nudla z nosu a resite totalni kravinu, kdybyste si to vyrikali nekde u piva, udelali byste lip.

BTW, rict svuj nazor na usera je jednodussi nez na moda? Ja teda na ostatnich forech, kde jsem bezny uzivatel, se stejne navazim do useru i modu, pokud je to potreba... Moderatori snad nejsou bozi, jsme tu, abychom usmernovali diskuze a delali to tu prehlednejsi a konformni co se tyce zakonu a mravu, ale jinak jsme uplne stejni lidi jako vsichni ostatni. Samozrejme s vyjimkou bozskeho Nera :lol:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Mě nejde o to aby modi nebyli slušnáci,ale aby nebyli provokatéři a zákeřný křiváci :wink: ....přečti si kldině znova muj poslední příspěvek...i ty seš tu pro lidi wohmo,kvuli nim máš tuhle funkci,to že něco zvařeš a vyprcáš je za to je ok...ale že je budeš v najzapadlejšim topicu pomlouvat a křivdit jim,když to sám děláš ve velký míře a ještě si zakládat na tom,že to neděláš :roll:
Rejt do lidí a omlouvat to tim že už sem holt takove a že někdo to musí bejt...v pohodě,ale ne od moda :wink:

Myslíš že to neni jednodužší?podívej se když něco plácne Korty,8 lidí ho hned setře,ale když něco udělá bull,tak to ani nikdo neřeší,protože bull jim nabídne svoje SZ,kde tě víceméně vyhlásí a něco ti odcituje.já sem svuj názor řekl,s tebou ani s nikym jinym problém nemam,jinak by si tu byl taky :wink: ...neni to o tom že toho tu red nejvíc zavře,ale o tom že se doupouští bezprávý a navíc ho šíleně s**e že se má starat o 3000 lidí,který pomlouvá tam kde to ani nikdo nevidí a taky se mu o to ty lidi neprosí,můžou jít na jiný forum a Red tady bude zamykat tak leda svoje Thready...mod by tu měl dělat pořádek pro lidi a zajišťovat aby se jim to tu líbilo a bylo tu atmosféra,ne dělat přesnej opak,štvát lidi a přilejvat olovo do ohně... :wink:
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“