Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Nechtěl jsem se do té diskuze zapojovat, ale rád bych se zastal Red Bull jak píšeš, že lidi pomlouvá..on nikoho nepomlouvá, on je říká, že tak ja kse chová se chová tehdy, když uživatelé porušují pravidla. O mě klidně máte právo říkat, že jsem uplnej koler, když někdo nedodržuje pravidla Trižiště (názvy)..víte se to o mě mezi modama, jestli si toho všimli i ostatní nevím. Taky tam dokážu někoho pěkně zjebat..a proč? Protože je to neustále opakované porušování pravidel a co víc - logiky (copak když píšete inzerát neuvedete zda kupujete či prodáváte?) A to že Red Bull na každého hukne a tvrdě netoleruje OT a zavírá nesmyslné diskuze - to je ten stejný případ.
To je jen můj názor k té věci - nevyjadřuju se k tvým argumentům ohledě Bullových příspěvků jinde či k něčemu jinému. Jen to co jsem napsal, že někdy prostě už je o nervy furt zamykat a mazat nesmysly. I když to tu děláem rádi ,tak někdy nám prostě rozum zůstane stát a proto jsme občas všichni, zdaleka nejen Red, nepříjemní.
Byl bych rád, kdyby tohle byla diskuze, i když jsou to stížnosti, a nějaké osobní navážení si zkusme odpustit...
To je jen můj názor k té věci - nevyjadřuju se k tvým argumentům ohledě Bullových příspěvků jinde či k něčemu jinému. Jen to co jsem napsal, že někdy prostě už je o nervy furt zamykat a mazat nesmysly. I když to tu děláem rádi ,tak někdy nám prostě rozum zůstane stát a proto jsme občas všichni, zdaleka nejen Red, nepříjemní.
Byl bych rád, kdyby tohle byla diskuze, i když jsou to stížnosti, a nějaké osobní navážení si zkusme odpustit...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
No to že v v tržišti zmkne thread,ještě pak neznamená že pujde a rejpne si třeba do licha ne? a přečti si muj uplně první příspěvek a pochopíš co myslim tim křivděním a pomluvou...jestli ho tak vytočí že něco musí zamknout,tak ať to zamyká někdo jinej,jedtli tohle sou pro něj stresový situace,tak nevim co chce v životě dělat...
neustále se opaukuju,že je mi jedno co zamyká a kde píše...ale co píše,jde o jeho přístup a chování,který mod ne mod je hajzlovský a křivácký...o to víc že to dělá mod kterej by měl bejt přesnej opak...
to je jako by do tebe v restauraci začal kérovat číšník a rejpat si...
mě nějaká výmluva a nebo tvrzení že už je prostě takovej nestačí,jestli chcete hrát tuhle hru a přijde vám ok tak já vás tu taky začnu psychicky šikanovat a hodim si do podpisu:sem už holt takovej....
Navíc nejsem mod takže nemam žádný závazky k tomu aby to tu skvétalo,čemuž by měl mod napomáhat,protože to tu žije jenom z těch userů co Bull tk nenávidí,čteš někdy moje příspěvky? skoro všem první píšu:je to tu,hledej...máš to támhle...dělám to ustavičně a nikdo mě za to nevyhlásil a to nejsem mod!ale bude to asi přístupem,já to dělám pro ně,protože jim chci pomoct a Bull protože musí a chce jim ukázat že to zase oni posrali a chudák bull aby teď měl plný ruce práce.
Hele,založi si třeba forum:pomocte mi s domácíma ukolama...
a pak tam rej do lidí jak tě ta představa tohodle baví a LOCK! tohle netoleruju...a vzápětí na to výkřiky do tmy....
lidi se na tebe...o Redovi už sem si taky něco přečetl v SZ,možná proto sem furt píše,protože véct to tu jen red,tak tu nikdo už neni...
neustále se opaukuju,že je mi jedno co zamyká a kde píše...ale co píše,jde o jeho přístup a chování,který mod ne mod je hajzlovský a křivácký...o to víc že to dělá mod kterej by měl bejt přesnej opak...
to je jako by do tebe v restauraci začal kérovat číšník a rejpat si...
mě nějaká výmluva a nebo tvrzení že už je prostě takovej nestačí,jestli chcete hrát tuhle hru a přijde vám ok tak já vás tu taky začnu psychicky šikanovat a hodim si do podpisu:sem už holt takovej....
Navíc nejsem mod takže nemam žádný závazky k tomu aby to tu skvétalo,čemuž by měl mod napomáhat,protože to tu žije jenom z těch userů co Bull tk nenávidí,čteš někdy moje příspěvky? skoro všem první píšu:je to tu,hledej...máš to támhle...dělám to ustavičně a nikdo mě za to nevyhlásil a to nejsem mod!ale bude to asi přístupem,já to dělám pro ně,protože jim chci pomoct a Bull protože musí a chce jim ukázat že to zase oni posrali a chudák bull aby teď měl plný ruce práce.
Hele,založi si třeba forum:pomocte mi s domácíma ukolama...
a pak tam rej do lidí jak tě ta představa tohodle baví a LOCK! tohle netoleruju...a vzápětí na to výkřiky do tmy....
lidi se na tebe...o Redovi už sem si taky něco přečetl v SZ,možná proto sem furt píše,protože véct to tu jen red,tak tu nikdo už neni...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kdyby se někdo z vás odvážil tuto debatu přečíst od začátku, asi by vám všem došlo, že několika málo příspěvcích jde jen o to, že si tady 2 lidé musí vyřizovat "účty" a vzájemně se do sebe navážet.
Pointa?
Nijaká, žádná.
Nevidím smysl, aby se v této diskuzi pokračovalo. Kydáte na sebe hnůj a ani jeden nejste v tomhle ohledu lepší než druhej. Tak se laskavě uklidněte.
feki - to o čem mluvíš mi připadá jako otevření 2. UG. To, jak uznáš, je jistě zbytečné, jeden UG nám tu plně stačí
Dayslipper - Smětiště zde existuje, jen se jmenuje Poplenice a je viditělné jen modům. Jsou tam všechny staré věci z bazaru a veškerý OT co se mizel. Ohledně zamčení vs- smazání. Když to smažeš, user založí nový thread. často ikdyž mu napíšeš SZ, protože si ji prostě nevšimne atd. Když zamkneš, odkážeš ho tak do správných thrreadů atd. Ostatně úplně nejlepší by bylo zamknout a např. po měsíci zakmnuté smazat/přesunout do Poplenice a všichni by byli spokojeni. Jen by to někdo musel furt hlídat a ono se najdou i lepší věci co zde dělat.
Jinak 99% práce modů mají vrátitelný charakter, pokud je reklamovaná.
Pointa?
Nijaká, žádná.
Nevidím smysl, aby se v této diskuzi pokračovalo. Kydáte na sebe hnůj a ani jeden nejste v tomhle ohledu lepší než druhej. Tak se laskavě uklidněte.
feki - to o čem mluvíš mi připadá jako otevření 2. UG. To, jak uznáš, je jistě zbytečné, jeden UG nám tu plně stačí
Dayslipper - Smětiště zde existuje, jen se jmenuje Poplenice a je viditělné jen modům. Jsou tam všechny staré věci z bazaru a veškerý OT co se mizel. Ohledně zamčení vs- smazání. Když to smažeš, user založí nový thread. často ikdyž mu napíšeš SZ, protože si ji prostě nevšimne atd. Když zamkneš, odkážeš ho tak do správných thrreadů atd. Ostatně úplně nejlepší by bylo zamknout a např. po měsíci zakmnuté smazat/přesunout do Poplenice a všichni by byli spokojeni. Jen by to někdo musel furt hlídat a ono se najdou i lepší věci co zde dělat.
Jinak 99% práce modů mají vrátitelný charakter, pokud je reklamovaná.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Pointa by byla...jen čim víc dělá red blbýho tim se z toho stává fraška,ale nerad bych mu dal poslední slovo,aby si snad nemyslel že nakonec je všechno tak jak má být...já jenom ukazuju co dělá blbě a co se tu lidem nelíbí,nevim o čem chce diskutovat a vykládá tu o tom,že sou to mý názory a pravdy,ale moje názory přece nejsou v jeho příspěvcích,když si do někoho rejpne tak to neni muj názor a když mu tu skutečnost ukážu tak na to ani nemůže říct že to je muj názor a že neakceptuju názor druhých...já se sem nepřišel říkat svoje názory ale říct jak se chová a ukázat mu to na něm samotnym,tohle už je redův boje že furt oblbuje a svádí řeč na něco jinýho a když se ho zeptám na férovku kde vidí moje názory a proč je takovej jakej je...
Tak řekne že se směje a nemá to cenu!
Ví že nemůže obhájit to,že se chová jako šmejd,někdy...jsou na to tady důkazy,prostě to nemůže popřít tak celou dobu dělá že se tu bavíme o dění fora,ale já se bavim o chování jednotlivce,on to ví,ale přece před celym forem nestratí tvář moda co dělá bu bu bu...tak to tu tak překrucuje,aby to nakonec vypadalo že já sem ho nařknul a zpochybňuju to co on dělá pro forum dobře...to tu vůbec neřešim...
Taky mi vadí přístup:
To je na mojí obranu a od teďka na to nikdo nebude ragovat...
On musí mít poslední slovo,protože se bojí že mu někdo řekne co si o něm myslí a že kdyby se to začlo rozebírat tak je v...
Proto to okecá frází že to sem nepatří a nabídne ti SZ...to už nikdo nevidí,takže ti defakto řekne že seš idiot pro pobavení a dál to nebude řešit protože má na práci důležitější věci...asi házení šipek na mojí fotku?
Mě nevadí že je přísnej na porušovače a ignoranty...ať je,sice by měl vycházet vstříc,ale vadí mi jeho povaha a prohnilej charakter...zbabělej řekl bych.když si chce rejpat do licha tak ať si za nim zajde a řekne mu to do očí...ne na netu a pomlouvat tu lidi který má véct a to v prdeli tohodle fora,to topicu kam nikdo nekouká...nejhorší na tom je že on sám to co jim vyčítá a za co je pomlouvá dělá taky...ještě víc,vede řeči jak tim pohrdá..i když ukážeš na tu skutečnost že je jednim znich,tak ti řekne že je mod což je defakto ještě horší...
Internetový hrdiny moc nemusim,že tu každýho ořve a do každýho si rejpne...někteří si o mě mysleli že lezu pavlovi68 do prdele..ale já ho jen bral jako autoritu protože v reálu bych do něj neryl,mohl by to bejt věkem i muj otec,tak když si to nedovolim v reálu,tak ani na netu ne....
Tak řekne že se směje a nemá to cenu!
Ví že nemůže obhájit to,že se chová jako šmejd,někdy...jsou na to tady důkazy,prostě to nemůže popřít tak celou dobu dělá že se tu bavíme o dění fora,ale já se bavim o chování jednotlivce,on to ví,ale přece před celym forem nestratí tvář moda co dělá bu bu bu...tak to tu tak překrucuje,aby to nakonec vypadalo že já sem ho nařknul a zpochybňuju to co on dělá pro forum dobře...to tu vůbec neřešim...
Taky mi vadí přístup:
To je na mojí obranu a od teďka na to nikdo nebude ragovat...
On musí mít poslední slovo,protože se bojí že mu někdo řekne co si o něm myslí a že kdyby se to začlo rozebírat tak je v...
Proto to okecá frází že to sem nepatří a nabídne ti SZ...to už nikdo nevidí,takže ti defakto řekne že seš idiot pro pobavení a dál to nebude řešit protože má na práci důležitější věci...asi házení šipek na mojí fotku?
Mě nevadí že je přísnej na porušovače a ignoranty...ať je,sice by měl vycházet vstříc,ale vadí mi jeho povaha a prohnilej charakter...zbabělej řekl bych.když si chce rejpat do licha tak ať si za nim zajde a řekne mu to do očí...ne na netu a pomlouvat tu lidi který má véct a to v prdeli tohodle fora,to topicu kam nikdo nekouká...nejhorší na tom je že on sám to co jim vyčítá a za co je pomlouvá dělá taky...ještě víc,vede řeči jak tim pohrdá..i když ukážeš na tu skutečnost že je jednim znich,tak ti řekne že je mod což je defakto ještě horší...
Internetový hrdiny moc nemusim,že tu každýho ořve a do každýho si rejpne...někteří si o mě mysleli že lezu pavlovi68 do prdele..ale já ho jen bral jako autoritu protože v reálu bych do něj neryl,mohl by to bejt věkem i muj otec,tak když si to nedovolim v reálu,tak ani na netu ne....
- Nero
- Rádce
Skvělé, tak jsme se všichni vypovídali.
Mám dojem, že ani ty, ani Bull nechcete nechat tomu druhýmu poslední slovo a tak to vyřešíme kulišácky:
Poslední slovo budu mít já. Tečka.
K rozbroji mezi váma 2 bylo už vše řečeno a další diskuze podle mě už nepřinese nic nového. Vaše/naše příspěvky tu zůstanou a každý si je bude moc přečít s udělat si obraz sám podel sebe.
Takže toho necháme a pokud jsem někdo chce ještě něco psát, tak at přinese něco nového. Jinak doporučuju se vrátit na hlavní stránce fóra o pár sekcí výš a radši jít pokecat ao kytarách, hraní, aparátech atd...
Mám dojem, že ani ty, ani Bull nechcete nechat tomu druhýmu poslední slovo a tak to vyřešíme kulišácky:
Poslední slovo budu mít já. Tečka.
K rozbroji mezi váma 2 bylo už vše řečeno a další diskuze podle mě už nepřinese nic nového. Vaše/naše příspěvky tu zůstanou a každý si je bude moc přečít s udělat si obraz sám podel sebe.
Takže toho necháme a pokud jsem někdo chce ještě něco psát, tak at přinese něco nového. Jinak doporučuju se vrátit na hlavní stránce fóra o pár sekcí výš a radši jít pokecat ao kytarách, hraní, aparátech atd...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že včerejší přestřelku netřeba komentovat. Aktéři už mají ban. Nicméně si myslím, že částečnou vinu nese i Red Bull, zejména svým stylem "nejlepší obrana je útok", konkrétně mám na myslí topic Kdo je větší IDIOT?, který je podle mě taktéž přohřeškem proti pravidlům fóra. Moderátoři to tu nemají lehké (sám bych to dělat nechtěl), ale i tak by to chtělo zachovat chladnou hlavu a hlavně - soudit všechny podle stejného metru.
Hraju na kytary a mašinky
Ja by som to naopak za vinu Red Bullovi nedaval. Podarilo sa mu vsetky tie urazky skoncetrovat do 11-strankovej temy, akteri aspon nespinili zvysok fora, ak sa nieco mimo objavilo, Red Bull to pohotovo odstavil. Ucel to splnilo.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- Nero
- Rádce
Osobně to beru takto - nápad s tím, aby se udělalo jedno téma, které bude zasviněno, aby zbytek fora zůstal čistý, mi přijde opravdu dobrý. Bez toho, abych věděl, že to Bull udělal, jsem včera po SMS darkovi říkal, že tak by to bylo optimální udělat.
Ano, dobrá, řekněme že forma mohla být "uhlazenější", ale pochybuju, že by to splnilo tak dobře účel.
A kdybychom měli měřit všem stejným metrem, tak bychom museli asi pokárat úplně každého, kdo do toho threadu zasáhl.
Ano, dobrá, řekněme že forma mohla být "uhlazenější", ale pochybuju, že by to splnilo tak dobře účel.
A kdybychom měli měřit všem stejným metrem, tak bychom museli asi pokárat úplně každého, kdo do toho threadu zasáhl.
PetrPeter 1975 - 2008
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
rotten77 píše:Myslím, že včerejší přestřelku netřeba komentovat. Aktéři už mají ban. Nicméně si myslím, že částečnou vinu nese i Red Bull, zejména svým stylem "nejlepší obrana je útok", konkrétně mám na myslí topic Kdo je větší IDIOT?, který je podle mě taktéž přohřeškem proti pravidlům fóra. Moderátoři to tu nemají lehké (sám bych to dělat nechtěl), ale i tak by to chtělo zachovat chladnou hlavu a hlavně - soudit všechny podle stejného metru.
Jak tu řekli pánové nademnou, tak tento můj tah byl jen a pouze strategické řešení situace - byla to taková červená pro býka a to jen proto, abych uchránil co největší část fóra. Bylo mi jasné že někdo nebude souhlasit. Forma mohla být jemná krásná a uhlazená, ale upřímě by je to tolik nepřitáhlo.
"Není vždycky nejlepší, udělat to nejlepší!"
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
No ackoliv jsem jinak pro dost prisne dodrzovani pravidel, tak tady se musim Red Bulla zastat - ano, nebylo to od nej eticke a ani spravedlive, ale on ten thread zalozil ve chvili, kdy uz myslim dokonce byl odhlasovany ban obema tem frajerum a rozhodne bylo jasne, ze ho dostanou. Svodnou funkci to splnilo celkem slusne a jeste se nekteri celkem slusne pobavili ci zabavili. Prijde mi to stejne jako plisnit nekoho za to, ze sproste kricel na zlodeje, ktery mu prave ukradl penezenku 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já to spíš myslel takhle:Wohma píše:Prijde mi to stejne jako plisnit nekoho za to, ze sproste kricel na zlodeje, ktery mu prave ukradl penezenku
Na ulici se hádají dvě skupiny. Přijde policajt a místo toho, aby skupinu vandalů uklidnil, tak se připojí k té druhé a začne je nabádat k tomu, aby je zmlátili.
EDIT: na druhou stranu byl Red Bull asi jediný, kdo něco udělal...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
no, Smrťák taky pomáhal
já se radši držel stranou, nechtěl jsem se nějak zapojovat protože mě pěkně naštvali těma osobníma útokama, tak jsem se rozhodl to úplně ignorovat... ale sledoval jsem z povzdálí, vzhledem k tomu, že to Bull a Smrťák zvládali jsem si říkal že to nechám na nich
mimochdoem s Red Bullovým řešením zrovna nesouhlasím, ale uznávám, že bylo naprosto funkční
já se radši držel stranou, nechtěl jsem se nějak zapojovat protože mě pěkně naštvali těma osobníma útokama, tak jsem se rozhodl to úplně ignorovat... ale sledoval jsem z povzdálí, vzhledem k tomu, že to Bull a Smrťák zvládali jsem si říkal že to nechám na nich
mimochdoem s Red Bullovým řešením zrovna nesouhlasím, ale uznávám, že bylo naprosto funkční
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj já zmizel pár těch useless témat z hraní na kytaru a pár jsem jich zamknul jinde. Ani jsem tam už nepsal, že jsem to zamkl protože se mi nechtělo ztrácet čas. Nehledě na to, že hned všichni měli děsnou potřebu do těch témat odpovídat.
Což mě teda docela nas*alo. 
No a hlavně jsem to všechno odstartoval když jsem jim zamknul ten shred thread.

No a hlavně jsem to všechno odstartoval když jsem jim zamknul ten shred thread.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no, tohle jsem chtěl v podstatě napsat. v poho, už to neřešteDark Axel píše:...Red Bullovým řešením zrovna nesouhlasím, ale uznávám, že bylo naprosto funkční
- Nero
- Rádce
Tak jsme se všichni domluvili. Debatu bych ukončil tím, že za mé nepřítomnosti bohužel neexistovalo řešení, jak problém "čistě" vyřešit a pány uklidnit, takže buďme vděční za Bullovo "špinavé" řešení. Tímto neříkám a nenabádám k tomu, aby se toto stalo běžným způsobem řešení problémů, ale za jistých podmínek účel světí prostředky.
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
Protože banovat může jen člověk, který má přístup do globální administrace, což jsem jen já a jinak tomu nebude, a to z jistě pochopitelných. Další nešvar phpBB2, v trojce se to už dá řešit jinak.
Aktuálně pracuju na jedné idee, která by i v současnosti mohla dát moderátorům možnost vykázání uživatele z fóra na jistou dobu, ale nevím, nakolik to bude technicky schůdné.
A jinak zde nebyl žádný zásadní problém, jen jsem se nebyl výjimečně schopný dostat na forum ASAP ale až po 12 hodinách...
Aktuálně pracuju na jedné idee, která by i v současnosti mohla dát moderátorům možnost vykázání uživatele z fóra na jistou dobu, ale nevím, nakolik to bude technicky schůdné.
A jinak zde nebyl žádný zásadní problém, jen jsem se nebyl výjimečně schopný dostat na forum ASAP ale až po 12 hodinách...
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
Nene, opravdu jde pouze o technickou věc, jinak to zde bohužel nejde. Ohledně přechodu - to je hudba budoucnosti, ale možná ne tak vzdálená, protože sami lidé na kytarách.cz o tom začali mluvit. Problémem je ted to, že se aktuálně pracuje spíš na nějakých změnách v e-shopu, takže forum musí počkat...
PetrPeter 1975 - 2008
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=13383
Moje veřejné vyjádření k tomuhle topicu , nevím jestli jenom mě , ale jakožto uživatelovi co tu je skoro furt mi přijde , že red bull je jeden z těch aktivnější modu a nevidím duvod proč na jeho locky nějak narážet , přijde mi to v celku správný , ja když si založim topic " Smrděj Vám nohy?" bude Vám to připadat zcela v pořádku a bude to souviset s hudbou ? Fajn ug je od toho aby se tam řešily věci mimo hudbu , ale panebože at je to trochu humální , koho zajímá jak si se dnes vyspal , popřípadě co dnes máš za vůni atd..
Moje veřejné vyjádření k tomuhle topicu , nevím jestli jenom mě , ale jakožto uživatelovi co tu je skoro furt mi přijde , že red bull je jeden z těch aktivnější modu a nevidím duvod proč na jeho locky nějak narážet , přijde mi to v celku správný , ja když si založim topic " Smrděj Vám nohy?" bude Vám to připadat zcela v pořádku a bude to souviset s hudbou ? Fajn ug je od toho aby se tam řešily věci mimo hudbu , ale panebože at je to trochu humální , koho zajímá jak si se dnes vyspal , popřípadě co dnes máš za vůni atd..
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.