mix -> notebook
Pravidla fóra
- Jens Ludwig
- Odborník
problém je v tom, že trafo k ntbk není 1:1, takže pootáčí fázi... to způsobuje ten brum... chceš-li se tomuto vyhnout, musíš si pořídit oddělovací trafo na elektriku.. na ty oddělovače tu už odkazy někde sou
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
No, taky si říkám, ty spínaný zdroje nadělaji megabordel ve zvuku, ale je zvláští, že třeba reprákům k počítači to nevadí. V tomhle se teda moc nevyznám. Ale asi kdyby to dělal zdroj, tak by ten bordel šel třeba i do sluchátek, ne? Zkoušel jsem moje mikrokombíčko napájet spínaným zdrojem a byl slyšet hlasitej bzukot, s normálním 9V adaptérem to přestalo.noEgo píše:možná by pomohlo použít místo spínaného zdroje klasické trafo
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
no mě to taky přijde divný, ale co si pamatuju tak když jsem zapojil k noteboku v Brně reproduktory Genius SP HF 1250x tak to nevrčí. ale když jsem k němu zapojil zesilovač s bednama co používám jako odposlechy tak to vrčelo.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Jelikož kabely od zdrojů noťasů jsou dvoužilové (stejně tak konektory jsou "na dva dráty" - pár jsem již jich pájel, takže vím, o čem mluvím), tak toto možné není. Dokonce některé notebooky mají i dvojžilové vodiče ze sítě ke zdroji, ale je to spíš výjimka.kennedys píše: Viděl jste někdo zdroj k NB, kterej by měl kostru vyvedenou až na samotnej NB? Já teda ne (aspon zatim ne)
Odpojit zem je velká prasárna, ale každopádně vyzkouším. Díky za tip!