NIRVANA
- jaroslav.celujko
- last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
- Kontaktovat uživatele:
wikxzen: tak odpovídám trochu později..
koukal jsem na to youtube na sappy. moje první setkání se sappy byl klip nějaké studiové verze (asi jich tedy bude víc), který byl jako prezentace fotografií, takže asi něco neoficiálního..ale byl jsem unešen. akordy umím, učím se jí
ty nahrávky..škoda že jsou v tak špatný kvalitě. mimochodem, tuším že to bylo v tom verse chorus verse- na jednom místě, myslím že nějak okolo minuty a půl, kurtovi vypadne zvuk..asi vyrval kabel?
že bych až takhle ale studoval teorii, to se říct nedá..tu stránku livenirvana.com neznám
přečetl jsem dvě tři knížky, ale to je tak všechno..já prostě jen stahuju a poslouchám
a cd no alternative ani nemám..po tom se musím podívat
jinak na starém disku jsem měl pár koncertů, jejichž jména bohužel nevím
ale dostal mě tam zvuk asi tří písniček, nejvíc pennyroyal tea. bohužel se tohle blbě popisuje..nezbývá než hledat a snad si vzpomenu na název toho koncíku když ho uvidím, ale dost o tom pochybuju
to je věc, co mě od nirvany úplně nejvíc dostala...
koukal jsem na to youtube na sappy. moje první setkání se sappy byl klip nějaké studiové verze (asi jich tedy bude víc), který byl jako prezentace fotografií, takže asi něco neoficiálního..ale byl jsem unešen. akordy umím, učím se jí
ty nahrávky..škoda že jsou v tak špatný kvalitě. mimochodem, tuším že to bylo v tom verse chorus verse- na jednom místě, myslím že nějak okolo minuty a půl, kurtovi vypadne zvuk..asi vyrval kabel?
že bych až takhle ale studoval teorii, to se říct nedá..tu stránku livenirvana.com neznám
jinak na starém disku jsem měl pár koncertů, jejichž jména bohužel nevím
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Nirvana_(hudební_skupina)Metallistic píše:Kolik vydalal Nirvana CD. . ??A jak se jmenujou. .??
Naposledy upravil(a) Kamahl dne 31.08.2008 17:10, celkem upraveno 1 x.
Myslite ze by dnes mel uspech projekt nirvana revival? prizanm se ze jsem nad tim uz uvazoval ale nevim zda by se v dnesni dobe naslo dost posluchacu. KAzdopadne mi utkvel v pameti prvni koncert na kterem sem byl zrovna nirvany revival (myslim ze byli z rakovnika nebo neco takovyho) a tam kotel docela byl, ale zas to nebyl zadnej velkej klub...
Fokus LP Standart, Marshall Valvestate 8040, Georg Dennis GD40, DOD StereoChorus FX65
Upřímně já z Nirvany nejsem zdaleka tak unešenej jako všichni...ale jako v klídk usi ji poslechnu...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
ja na ni vyrustal,ted uz ji vubec neposloucham.Prvni songy co jsem na kytaru umel bylo prave od Nirvany.Jinak myslim si,ze je vrchol trapnosti delat revivaly.Jakykoliv.Nikdy to nebude original.Jen slaba napodobenina.Raichy píše:http://youtube.com/watch?v=nekdqu6dxWo
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
taky, ale časem jsem z toho "vyrostl"nozaki píše:ja na ni vyrustal,ted uz ji vubec neposloucham.Prvni songy co jsem na kytaru umel bylo prave od Nirvany.Raichy píše:http://youtube.com/watch?v=nekdqu6dxWo
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Hmm, ten videoklip se mi moc nelibi uz od prvniho shlednuti. Porad jen sceny jak vse nicili, jak chlastali a jaky delali bordel mimo podia. Vim ze to je spis takovy "video-epos" kapely a hlavne Cobaina, ale dost pochybuji, ze v dobe, kdy tato pisnicka vznikla by byl podobny koncept videoklipu mozny. Proste udelat z toho senzuchtivy sestrih zaberu, aby kazdej malej prcek videl, jaci to byli frajeri...Raichy píše:http://youtube.com/watch?v=nekdqu6dxWo
ty voe, nirvana je pro mě dodneška zásadní kapela. v pubertě jsem jí hrozně žral a na netu stahoval všechny ty jejich neoficiální verze - to demo, co třeba nahráli s davem croverem z melvins, fecal matters atd. chtěl bych si pár věcí od nich koupit na vinylech. už mám bleach a tributní sadu čtyř 7" Wipers...jinak fakt všem doporučuju knížku Come As You Are. dobrý počtení a hlavně se tam odkazuje na tuny super kapel - Melvins, Mudhoney, Big Black, Jesus Lizard, Earth, Black Flag...
jo určite bez kurta by to nebylo onowikxzen píše:Zkuste o Nirvane i diskutovat nez jen placat kraviny, ktere jsem zde zatim cetl. Zatim ztrata casu...
Diskutujme ...
Co myslite? Je dobre, ze Nirvana vydrzela pouze do roku 1994, co by jeste mohlo byt?
A ted zapnete mozky ...
Basa:Jolana Iris bass(restaurovana)
kombo:fender
a apr blobosti jako trsatka a kabeli
kombo:fender
a apr blobosti jako trsatka a kabeli
Já bych začal tím, že si všichni přetáhneme trika přes mikiny. Ach ta nostalgie...wikxzen píše:Zkuste o Nirvane i diskutovat nez jen placat kraviny, ktere jsem zde zatim cetl. Zatim ztrata casu...
Diskutujme ...
Co myslite? Je dobre, ze Nirvana vydrzela pouze do roku 1994, co by jeste mohlo byt?
A ted zapnete mozky ...
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Nirča je pro mě hodně, ale myslím si, že to je dobře že už není.. představte si Kurta, jak by dejme tomu ve 40 vypadal.. Určitě měl ještě hodně nápadů na songy, ale podle mě je tohle dobře. jinak by totiž nevznikli Foo Fighters a stalo by se mnoho dalších věcí, například by si Kurt furt píchal a myslím že dřív nebo později už by to nezvlád..wikxzen píše:Zkuste o Nirvane i diskutovat nez jen placat kraviny, ktere jsem zde zatim cetl. Zatim ztrata casu...
Diskutujme ...
A ted zapnete mozky ...
Jinak, už jsem si prošel hafo obdobíma okolo Nirvany a Kurta.. jednu dobu jsem nenáviděl Courtney, bo jsem si myslel že ho zabila, jednu dobu jsem zas ani nespal, jelikož mi běhal mráz po zádech ze všeho toho tajemna a tedkom už jenom poslouchám tu hudbu no a snažím se to hrát
Jinak, tady v F-M, je dost dobrý revival, zpěvák má fakt perfektní hlas.. a budou zase hrát někdy v říjnu v Sokolíku, tak Vám dám kdyžtak vědět..
Nirča je pro mě hodně, ale myslím si, že to je dobře že už není.. představte si Kurta, jak by dejme tomu ve 40 vypadal.. Určitě měl ještě hodně nápadů na songy, ale podle mě je tohle dobře. jinak by totiž nevznikli Foo Fighters a stalo by se mnoho dalších věcí, například by si Kurt furt píchal a myslím že dřív nebo později už by to nezvlád..wikxzen píše:Zkuste o Nirvane i diskutovat nez jen placat kraviny, ktere jsem zde zatim cetl. Zatim ztrata casu...
Diskutujme ...
A ted zapnete mozky ...
Jinak, už jsem si prošel hafo obdobíma okolo Nirvany a Kurta.. jednu dobu jsem nenáviděl Courtney, bo jsem si myslel že ho zabila, jednu dobu jsem zas ani nespal, jelikož mi běhal mráz po zádech ze všeho toho tajemna a tedkom už jenom poslouchám tu hudbu no a snažím se to hrát
Jinak, tady v F-M, je dost dobrý revival, zpěvák má fakt perfektní hlas.. a budou zase hrát někdy v říjnu v Sokolíku, tak Vám dám kdyžtak vědět..
Určitě je dobře, že zanikli...má to takhle větší kouzlo i když kurta je mi líto tak ani si neumim představit že by skončil jinak. Ale Nirvana je úžasná, mám ji pořád v hlavě a teď už i na stěně v pokoji
...Ale lepší když to takhle utli než abysme viděli jak pomalu vyhasínají i se žánrem který proslavili...
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...