JAK TO PŘIPOJIT? - CD input a cinch konektory

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
wylcek
Kontaktovat uživatele:

JAK TO PŘIPOJIT? - CD input a cinch konektory

Příspěvek od wylcek »

mam takovy kombo http://photos04.allegro.pl/photos/orygi ... /426365451 a jak vidite tak na levo jsou dve diry(ty mali cervena a bila) a pod nima je napsany CD input a ja vubec nevim jakyma dratama tam co pripojit? :(
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: JAK TO PŘIPOJIT?

Příspěvek od eugeene »

wylcek píše:mam takovy kombo http://photos04.allegro.pl/photos/orygi ... /426365451 a jak vidite tak na levo jsou dve diry(ty mali cervena a bila) a pod nima je napsany CD input a ja vubec nevim jakyma dratama tam co pripojit? :(

http://www.hama-shop.cz/detail/cinch-vi ... stereo-5m/
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
wylcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wylcek »

ani to neni tak slozity :lol: thanx uz to chapu
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

prostě kabel jack - cinch...je to velice jednoduchý a perfektně to funguje na pouštění si hudby do komba, ale ten vstup vede přímo do koncového zesilovače, tak to nejde dát povětšinou moc nahlas...na to je lepší propojit klidně přes redukci do normálního vstupu komba a pěkně vidíš, jak na hudbu fungujou korekce u aparátu, u tranzistoru jsem si s tím často hrál:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
termyx

Příspěvek od termyx »

Maples píše:prostě kabel jack - cinch...je to velice jednoduchý a perfektně to funguje na pouštění si hudby do komba, ale ten vstup vede přímo do koncového zesilovače, tak to nejde dát povětšinou moc nahlas...na to je lepší propojit klidně přes redukci do normálního vstupu komba a pěkně vidíš, jak na hudbu fungujou korekce u aparátu, u tranzistoru jsem si s tím často hrál:D
tys měl někdy tranďák? :D
tak jsi k tomu měl aspoň lampovej preamp nebo jsi to pouštěl do lampovýho konce ne? nebo aspoň ti svítilo pořádný světlo z lampy na kombo nebo jsi aspoň cumlal vývody z nějaký lampičky místo dudlíku... no neřikej maples a tranďák..jako každej nějak začínal..ale že na sebe budeš házet takovou špínu tady, to bych nečekal :D:D

P.S.: děti, hlavně nepijte!!!! :lol: :lol:
to a to a za chvíli zas tohle
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

no kamaráde, ano, i já jednou začínal:D to kombo je noname trandák, jakoby značka Coxx...30W tranzistor. až po roce jsem k tomu pak měl toho V-twina:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
termyx

Příspěvek od termyx »

Maples píše:no kamaráde, ano, i já jednou začínal:D to kombo je noname trandák, jakoby značka Coxx...30W tranzistor. až po roce jsem k tomu pak měl toho V-twina:D
no toto...prošel jsi za ten rok peklem viď :D
btw já hrál první půlrok na hifivěž přes GD rockwizard... :lol:
to a to a za chvíli zas tohle
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“