JCM 800 model 2205
Pravidla fóra
JCM 800 model 2205
Zdravím, máte někdo zkušennosti s touto hlavou? Jak to hraje atd... Uvažuju o koupi. Děkuju. 
Zalezi na tom, co hrajes..
2205 stoji nekde na pomezi mezi klasikou (2203,2204) a JCM 900..Pokud hodlas hrat vice zkresleny(pila-tenci zvuk) a zaroven cisty (protoze 2205 je 2kanal), tak zvol spis ji a pokud hledas "opravdovy" Marshall sound (teply crunchik, zvuk napr. Jirky ze Sunshine), tak sahni po 2203,2204:)
nebo koukni na youtube, je tam toho habadej..
2205 stoji nekde na pomezi mezi klasikou (2203,2204) a JCM 900..Pokud hodlas hrat vice zkresleny(pila-tenci zvuk) a zaroven cisty (protoze 2205 je 2kanal), tak zvol spis ji a pokud hledas "opravdovy" Marshall sound (teply crunchik, zvuk napr. Jirky ze Sunshine), tak sahni po 2203,2204:)
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak...už to není 100% JCM800, ale není to ani JCM900. Pokud chceš ale 2 kanály, tak je to dobrá volbajonas1 píše:Zalezi na tom, co hrajes..
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Hm stara dobrá 2203 co?
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
-
JOHNY Swamp Inc.
ty jo co proti devítikilo pořád máte když do ní nacpete el 34 z osmistovky trak to hraje jako kráva máte 2 kanály a fůru zkreslení...........to se mi vždycky líbí lidi co maj behringery........a nikdy si nezkoušeli njakuý hory aparátůa většinu znaj jen z doslechu hodnotějJOHNY Swamp Inc. píše:No, to bych taky neřekl, jen zas posouvá možnosti JCM 800 trošku jinam, rozhodně to neni špatnej zesák... A neni tak špatnej jako 900....
Engl Thunder 50, Ibanez RG 570+Tone ZOne a Paf Pro,Fender 57 ressuie + zamikací schallery , MXR micro ampJim Dunlop Cry Baby 535,BOSS Tu2,CH-1, DD-3, BCB-60, Kabely Monster rock, vysílačka AKG . http://www.benefit-rock.com http://www.brix-rock.cz/
-
JOHNY Swamp Inc.
Hmm, já zas miluju lidi, co ví prd o druhejch a hodnotí....
Koncák na devítikilu je právě v pohodě, naopak do JCM800ky bych radši 6550 aby tolik nekreslil, co mi nesedíí je preampová sekce, proti osmikilu už ten zvuk nemá takovej charakter.
A pár dobrejch aparátů už mi rukou prošlo, takže myslim, že mužu soudit, ale nebyly to asi Hory jako ty, tak se omlouvám a muj názor je vlastně tímto absolutně irelevantní, pouze jej sdílí několik desítek dalších členů tohoto fora a mraky muzikantů okolo....
Zrovna ten tvuj Engl kreslí myslim přez flašku narozdíl od diod devítikila....
Koncák na devítikilu je právě v pohodě, naopak do JCM800ky bych radši 6550 aby tolik nekreslil, co mi nesedíí je preampová sekce, proti osmikilu už ten zvuk nemá takovej charakter.
A pár dobrejch aparátů už mi rukou prošlo, takže myslim, že mužu soudit, ale nebyly to asi Hory jako ty, tak se omlouvám a muj názor je vlastně tímto absolutně irelevantní, pouze jej sdílí několik desítek dalších členů tohoto fora a mraky muzikantů okolo....
Zrovna ten tvuj Engl kreslí myslim přez flašku narozdíl od diod devítikila....
Používám jen nick "Swamp"
MUHEHE na tebe :idea:Veth píše:ty jo co proti devítikilo pořád máte když do ní nacpete el 34 z osmistovky trak to hraje jako kráva máte 2 kanály a fůru zkreslení...........to se mi vždycky líbí lidi co maj behringery........a nikdy si nezkoušeli njakuý hory aparátůa většinu znaj jen z doslechu hodnotějJOHNY Swamp Inc. píše:No, to bych taky neřekl, jen zas posouvá možnosti JCM 800 trošku jinam, rozhodně to neni špatnej zesák... A neni tak špatnej jako 900....
-
dlouhovlasac
tak dneska jsem tenhle koupil. můj je ale poštelovanej od ESH, takže nemá reverb, a hlavně - je vypojenej diodovej můstek, snad je i pozměnej spoj, kreslí to jenom přes lampy. a dojem? pěknej zvuk, hodně čistej čistej kanál, u zkreslenýho příjemnej crunch akorát když dam naplno gain, tak to dost šumí. je fakt, že k tomu chce najít ideální nastavení volume. nemám zatim možnost to vytavit, protože jednak mám slabou bednu a repráky přijdou při dobrý vůli až v pondělí a jednak mám od pokojem obývák, takže budu zkoušet nějaký sado až budu doma sám. jo a až budou prachy, tak musim vyměnit i elektronky, ten kluk je prej neměnil aspoň šest let, ještě tam jsou starý tesly.
- AlienW
- Kontaktovat uživatele:
zkousel jsem original JCM800 asi za 40K a strasne malo zkresleni potak byl na plno a nic moc me to neuspokojilo
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
-
dlouhovlasac
podpis. fakt to nemá tolik gainu, aby si s tim hrál třeba thrash ale pro mý potřeby (nehraju nic tvrdšího než Judas Priest) je to ideální. hrozně moc žeru ten gain při půlce, moc se mi to líbí.Disasterpiece píše:tak z osmikila metalovou pilu nedostanes neni na to staveny a navic jen ohulit gain nestaci musis to vytavit poradne.
No nevim jak ty ale já z toho čistý nedostal ani pod pohružkou násilí.jonas1 píše:Zalezi na tom, co hrajes..
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
A volume poťák na kytaře si zkoušel?Janus píše:No nevim jak ty ale já z toho čistý nedostal ani pod pohružkou násilí.jonas1 píše:Zalezi na tom, co hrajes..
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Uplně čistý z toho nedostaneš ani když visíš na lustru.Vždy bude trošku nakřáplýKamahl píše:A volume poťák na kytaře si zkoušel?Janus píše:No nevim jak ty ale já z toho čistý nedostal ani pod pohružkou násilí.jonas1 píše:Zalezi na tom, co hrajes..
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Neslyšeli jste o značce Ceriatone? Co jsem tak čet tak dělaj moc dobrý kopie různejch Marshallů a Fenderů. Na webu maj ty JCM 800 dvě - 2203 i 2204. http://www.ceriatone.com/index.htm
Tušim okolo 840 doláčů s bedýnkou, za 690 bez.
Blbý je, že limit pro leteckou poštu maj nějakejch 20 kilo a celej zesík tam maj jako 25 kilo, což už není tak levný http://www.ceriatone.com/Rates/WebRev4/Czech_4.htm
Teďka jsem pár dní tak jako očumoval ty 1987x 50w plexi no
tak jsem se chtěl podělit. 
Tušim okolo 840 doláčů s bedýnkou, za 690 bez.
Teďka jsem pár dní tak jako očumoval ty 1987x 50w plexi no
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
wow krutost maximuskubog píše:Mám od nich Plexi
jo a mimochodem nevíte náhodou jestli jsou nějaký lidi schopný udělat krabici na takovou plexinu na zakázku? Ono jak jsem říkal s tou dopravou, tak i se clem by to vyšlo na rozdíl nějakejch 7 tisíc - 24 s krabicí a za 17 bez (masox
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...