Fender FM212R nebo Hartke GT60C?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Velda
Kontaktovat uživatele:

Fender FM212R nebo Hartke GT60C?

Příspěvek od Velda »

Docela se mi zalíbilo tohle kombo:

Kód: Vybrat vše

http://www.musiccenter.cz/Hartke-GT60C-Kytarová-komba:17776
, ale pak jsem tady ještě procházel bazar a našel jsem tam kombo Fender FM212R za 4900. A teď se nějak nemůžu rozhodnout... Můžete mi někdo poradit? Nemůže být s kombem z bazaru nějaký problém? Díky za pomoc!
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

s tema fendrama sou prej samy problemy
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
dlouhovlasac

Re: Fender FM212R nebo Hartke GT60C?

Příspěvek od dlouhovlasac »

Velda píše:Docela se mi zalíbilo tohle kombo:

Kód: Vybrat vše

http://www.musiccenter.cz/Hartke-GT60C-Kytarová-komba:17776
, ale pak jsem tady ještě procházel bazar a našel jsem tam kombo Fender FM212R za 4900. A teď se nějak nemůžu rozhodnout... Můžete mi někdo poradit? Nemůže být s kombem z bazaru nějaký problém? Díky za pomoc!
na frontmeny se vybodni,je to nanic. já bych na třvym místě bral crate FW65 nebo marshall valvestate z bazaru
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

ebebebe .... já problem nemám, nikdy jsem neměl a bestak ani nebudu 8)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Nevím proč, ale já jsem s frontmenem ještě žádný problém neměl
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

tak ja nwim toho fendera ale co ho jeden typek od nas ma tak kazdou chvily rozbity (musim mu furt pucovat muj homemade 50W trandak :D )
ten hartke nemusi hrat zle ale osobne bych se primluvil za FW65
nebo trochu priplatit a koupit jednoreprákovou V18
15. si taky pro jednu jedu (ale 2x12")
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Když se k tomu neumí chovat, tak se nedivím, že mu to nejde. 8)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
timac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od timac »

eugeene píše:s tema fendrama sou prej samy problemy
Omlouvám se uživateli eugeene, ale nevím, jestli citovaná informace nějakou cenu. Pokud například napíšu, že Fendery, nebo třeba Marshally jsou úplně na nic, bylo by dobré uvést, na jakých zkušenostech stojí toto tvrzení, případně uvést konkrétní případ, nebo zdroj informace.
Taktéž rada, cituji: "na frontmeny se vybodni,je to nanic" by mě asi nijak neuspokojila.

Dost kritiky, ještě jednou se dotyčným omlouvám.

Co se týče tématu, bylo by dobré, kdyby Velda napsal, jak styl hudby chce hrát, případně co od komba požaduje, nebo očekává. Jinak s kombem z bazaru problém být samozřejmě může a nemusí. Vždy je dobré s takovýmto výběrem nespěchat, pěkně v klidu si kombo odzkoušet, vyžádat si co nejvíce informací od prodejce. Často se stává, že se koupě z bazaru či z druhé ruky uspěchá a na takové ty drobné vady se přijde až časem.

Jinak, slyšel jsi obě komba? Co si je vyzkoušet někde v hudebninách, porovnat vlastnosti. Člověku se potom snáze rozhoduje. Jinak na Harmony Central Hartke GT60C kladnější hodnocení než Fender FM212R, ale vzhledem k rozdílnému počtu hodnotících to může být zavádějící.

S pozdravem, Honza
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

tak ja sem toho fendera chtel taky a prave me zarazilo jak je ten kamosuv poruchvej...
treba to bude kusem...
prave ja si ho chtel taky koupit protoze za tu cenu hraje fakt luxusne...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

MrB14ck píše:tak ja sem toho fendera chtel taky a prave me zarazilo jak je ten kamosuv poruchvej...
treba to bude kusem...
prave ja si ho chtel taky koupit protoze za tu cenu hraje fakt luxusne...
já jsem teda frontmena slyšel a nic luxusního teda na něm neni. :wink:
2cihly

Příspěvek od 2cihly »

Já mám Fender FM212R už tři roky, dva roky sem na to hrál, někdy i fakt hodně často - furt cvičit, zkoušky a hraní. Ještě nikdy mě nezklamalo, vše funguje takjak má. Jo mám výhrady, ale spíš co se týče zvuku zkresleného kanálu. Co se týče funkčnosti není pochyb že jistou kvalitu ta značka zaručuje.
BTW koupil se ho v praze v Guitarparku na Jungmannově náměstí. Převážel sem ho v bedně, pečoval sem o něj jak sem jen uměl. Jestli to má někdo furt rozbitý tak by možná stálo zapřemýšlet nad tím, jak se k tomu chová.
- Squier strat + R.M. Pickups
- nějaký krabičky
- Laney LC30R
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Uou, za ty peníze bych neváhal, je to dobré kombo!! Zřejmě druhé nejlepší z trandů co jsem měl možnost ozkoušet v Ostravských hudebninách.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Elvis Pešlik
Kontaktovat uživatele:

Re: Fender FM212R nebo Hartke GT60C?

Příspěvek od Elvis Pešlik »

Fender FM212r mam 5 let a jsou s nim furt nějaký problémy...nwm kde číňani udělali chybu ale každou chvíli mi začne reprák vydávat Bum bum bum nebo třeba se mi zvuk zeslabý a prská to atd..... chovám se k němu slušně, mám ho pořád ve zkušebně. Spoluhráč má taky fm212r a má stejný problémy..... jeden kluk mi poradil ať se ho rychle zbavím, že mu taky fm212r odešel do kytek. Takže na tom něco asi bude ; :?
hlava Hughes and Kettner Statesman Dual EL 34 + box STM 412, Kombo Fender FM212R, Gibson Les Paul studio - whine red, Epiphone les paul special II (Gibson P-94 bridge pickup), Jolana Vicomt (epiphone humbucker bridge pickup), Boss - CS3, Korg AX5G, Marshall ladička
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“