GX3
Pravidla fóra
GX3
zdravím no tak už mám onen zesilovač v ruce!! a musim říci že jsem velice nespokoje! nevím jestli je to mou určitou neznalostí a nebo nečím jiným tak vás žádám o radu! když zapojím samotný zesilovač jen do jedné bedny jako jeden kanál a dám ho naplno tak to má výkon přibližně asi jako 20w kytarové kombo!!! prostě se absolutně nechytám na to ani přeřvat bicí!!! když to zapojím se vším co mám přes mix poněkun hodně staršího data a zpěvový efektový procesor digitech tak když ohulim všechny předzesilovače a zesilovač je naplno tak už bicí přeřvu ale mít všechno naplno není dobré a zdá se mi to velice špatné!propojeno k bednám je to speakon-speakon a mezi mixem a zesilovačem je jack 6,3 mm-jack+jack 6,3mm!!nevím čím to je tak vás žádám o radu! bedny jsem zkoušel s jinými zesilovači i s kytarovými a řvou dobře! díky za odpovědi
- Jens Ludwig
- Odborník
a) co máš za bednu??? jakou má ta bedna citlivost???
b) co máš za pult??? jaký to má předzesilovač???
c) jakej máš mikrofon???
d) funguješ všude symetricky???
ono jde o to, že nemusíš mít všechno na maximum, ale v první řadě bych alespoň pro zkoušení aparátu vyhodil ten digitech a nechal si jen mikrofon/pult/konec/bedny na pultu si srovnej main out k -0dB, stejně tak fader na šavli... stejně tak si srovnej i GAIN, aby ti lezly ledky při PFL k -0dB... zesilovač měj vždy na plno
b) co máš za pult??? jaký to má předzesilovač???
c) jakej máš mikrofon???
d) funguješ všude symetricky???
ono jde o to, že nemusíš mít všechno na maximum, ale v první řadě bych alespoň pro zkoušení aparátu vyhodil ten digitech a nechal si jen mikrofon/pult/konec/bedny na pultu si srovnej main out k -0dB, stejně tak fader na šavli... stejně tak si srovnej i GAIN, aby ti lezly ledky při PFL k -0dB... zesilovač měj vždy na plno
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....