washburn WI64V

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
pavkax
Kontaktovat uživatele:

washburn WI64V

Příspěvek od pavkax »

dobrý den po roce hraní na kopii strata od sx sem dospěl k tomu,že by bylo lepší už koupit novou kytaru tak sem přes měsíc brouzdal tady po fóru a tak sem pročítal thready,zezačátku sem měl spadeno na les paula od epiphonu a když sem si ho šel vyzkoušet u náš v čb do melodie tak sem byl i mile překvapenej no a když sem byl minulej týden zase v melodii pro struny tak mi prodavač doporučil tuto kytaru,že je lepší než ty epiny tak sem si jí zahrál a byl sem moc mile překvapenej a ptám se vás jestli má někdo s touto kytarou zkušenosti... :?:
pavkax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavkax »

jo a zapoměl jsem vložit odkaz tak tedy dodatečně http://www.muzikant.cz/kytary-6/kytary- ... -23130.php
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Hrál jsem teda na vyšší sérii, W170 Pilsen Idol, a ta docela zaujala. Ne každýmu teda sedne tvar těla, ale jde o zajímavé kytary. Globálně bych se Wasburnů nebál, más s nima poměrně dobré zkušenosti a málokdo si na ně stěžuje.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pavkax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavkax »

díky nero chtěl sem se jenom přesvědčit o tom co jsem si myslel :wink:
kytara:vintage icon 100 les paul,sx strat
kombo:sx 10w
efekt:behringer tremolo
kabel:rockcabel by warwick
trsátka:dunlop klasická želvička:D
slide:dunlop
struny:ernie ball 10,9
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

Tak ja hral na WI66PRO a vic mi sedela ta epina(standart plus). Jsem na lpcka a tohle tak uplne neni... LPcka maji hutnejsi zvuk proste... a ten krk mi taky nesedel. Jinak jsou to nadherne kytary, ale kdybych chtel tu hutnost, musela by to byt jeste vyssi rada... tod muj pocit :)
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Mám WI66 a je to fajn kytara. Padla mi do oka v Brně v hudebninách a vod tý doby bylo jasno. Fakt, že to se mi už dlouho nestalo, aby mě kytara tak nadchla na první pohled.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

tallicaman píše:Tak ja hral na WI66PRO a vic mi sedela ta epina(standart plus). Jsem na lpcka a tohle tak uplne neni... LPcka maji hutnejsi zvuk proste... a ten krk mi taky nesedel. Jinak jsou to nadherne kytary, ale kdybych chtel tu hutnost, musela by to byt jeste vyssi rada... tod muj pocit :)
Tak ty Wéčka nejsou prostě LP, tak od nich zvuk LP nemůžeš ani čekat :wink: Mají svůj charakter, kterej někomu sedne víc, někomu méně...

pavkax: Není zač :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“