Jaký druh hudby posloucháte?
-
Honza (začátečník)
pop a rock ???co je to za hovadinu
hele davat pop a rock do jedny bedny mi pride strasny.
!!§§§!"-!""
§!!"§!""" a k tomu !!ůů§ů§ů""§ů-."""
§!!"§!""" a k tomu !!ůů§ů§ů""§ů-."""
mně se hrozně líběj polský death metalový kapely Behemoth a Vader ale jinak mám nejradši asi black metal(pagan, folk atd.). Jednou z mejch nej. kapel jsou taky Kreator i když thrash moc rád nemám. Heavy metal už moc neposlouchám ale dřív jsem měl hodně rád Iron Maiden, Helloween a Judas priest.
Jelikož jsem v anketě nenašel svoje nejoblíbenější styly, tak jsem hlasoval pro Rock a pop protože moje nejoblíbenější kapela je White Stripes a taky mám hodně rád Franz ferdinand a kaiser chiefs
Jelikož jsem v anketě nenašel svoje nejoblíbenější styly, tak jsem hlasoval pro Rock a pop protože moje nejoblíbenější kapela je White Stripes a taky mám hodně rád Franz ferdinand a kaiser chiefs
Vše výše uvedené kromě klasické české dechovky.
+ některé další převážně elektronické směry (trance, trip-hop, ambient, breakbeat!!!), které ve výčtu chybí. I "klacky v kýblu" živ je člověk...
+ některé další převážně elektronické směry (trance, trip-hop, ambient, breakbeat!!!), které ve výčtu chybí. I "klacky v kýblu" živ je člověk...
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
- FaFiK
- Bandzone: http://bandzone.cz/poslednizahryz
- Kontaktovat uživatele:
Grunge, Old school Metal, Blues, Jazz, a Classic a Psychadelic Rock někdy SKAčko
Epiphone Les Paul Model 97/Carlsbro TC 60 /HOT 2x12 Greenback-G12T-75/ Pro-Co Rat clone/ Carl Martin Red Repeat a Surf Trem/ Z-Cat Poly Octaver 2
http://bandzone.cz/poslednizahryz
Na prodej: Trace Elliot Super Tramp 93
http://bandzone.cz/poslednizahryz
Na prodej: Trace Elliot Super Tramp 93
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Nu-Metal, Heavy Funky, (Space) Rock 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Hlasoval jsem pro Heavy Metal pač ten teď poslouchám nejvíce ale jinak blbe formulované páč poslouchám vsechny druhy metalu snad až jen na grindcore. Rock taky hodne casto, občas Punk.
Hip hop nesnášim, snad jen ve filmech mi nevadí a nebo když je to fakt povedenej kousek i s nejakou tou kytárkou v podkresu nebo tak.
(moje best kapely-Metallica, Led Zeppelin, Iron Maiden, Carcass, SlipKnot, Ac Dc, System Of a Down, HammerFall, Annihilator, The Who, Mountain, Tenacious D, Apocalyptica, Judas Priest, Kiss, Lordi, Primal Fear, Nirvana, The Offspring, Red Hot Chili peppers, Korn, obcas Linkin Park a Marilyn Manson)
Jinak ještě pár punkovejch kapel jako napříklas Vypsaná fixsa, nebo nejaky rockový ale to jen nekdy a pár songů...
Hip hop nesnášim, snad jen ve filmech mi nevadí a nebo když je to fakt povedenej kousek i s nejakou tou kytárkou v podkresu nebo tak.
(moje best kapely-Metallica, Led Zeppelin, Iron Maiden, Carcass, SlipKnot, Ac Dc, System Of a Down, HammerFall, Annihilator, The Who, Mountain, Tenacious D, Apocalyptica, Judas Priest, Kiss, Lordi, Primal Fear, Nirvana, The Offspring, Red Hot Chili peppers, Korn, obcas Linkin Park a Marilyn Manson)
Jinak ještě pár punkovejch kapel jako napříklas Vypsaná fixsa, nebo nejaky rockový ale to jen nekdy a pár songů...
Já poslouchám rock, funk, jazz, rap, metal i vážnou hudbu. Jediný co neposlouchám tak je country - to miluje tatka, ale já to nemám rád.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...