The Clash

Vše o kapelách a hudebnících ...
SmallRabit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SmallRabit »

impact píše:Já je moc nemusím, kromě týhle jedný písničky... Train in Vain

http://www.youtube.com/watch?v=XYK7bEo1 ... re=related

Poprvé jsem jí zaregistroval ve videu Almost Round Three, pokud máte cca půl hodinky, doporučuju shlédnout, jsou tam samý dobrý songy.
To je fakt vodejko je super...vůbec ke spoustě svejch dnešních oblíbenců jako sou Joy Division, John Frusciante a podobně sem se dostal přez muziku ve sk8 videjích :)

OT: Impact jezdíš?: 8)

Jinak se těšim, až se mi zase podaří se vypravit do Anglie..Clash pojedou tentokrát už v mp3 se mnou :)
...
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Pajur píše:Lándns Brníng.. :D to je upe best song, jo jinak hodně dobrá kapela, no..
joo, to je hodne fajn song.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
suloco

Příspěvek od suloco »

Clash sou uzasny :)...Spousta super songu hele ale nevite jestli I fought the law je od nich? Nebo je jeste starsi?
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
caroline22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caroline22 »

suloco píše:Clash sou uzasny :)...Spousta super songu hele ale nevite jestli I fought the law je od nich? Nebo je jeste starsi?
je starší, původně to je nějaký country/rockenrol mám pocit, kdysi sem to slyšela, i sem věděla od koho to původně bylo, ale nevím jestli si teď vzpomenu :oops: ale určitě hitovku jak prase z toho udělali oni

EDIT: jo tak byl dokonce ještě před clash předělán víckrát podle wikipedie. i po clash ho předělalo dost lidí, určitě víte že třeba green day no a dalších asi dvacet skupin

takže původně teda "Sonny Curtis and The Crickets"

every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
suloco

Příspěvek od suloco »

Caroline: Diky...to vis to je ta lenost najit si to na tom netu sam :lol:
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
caroline22
Kontaktovat uživatele:

suloco píše:Caroline: Diky...to vis to je ta lenost najit si to na tom netu sam :lol:
v pohodě, chápu :lol:

impact

Příspěvek od impact »

SmallRabit píše:
impact píše:Já je moc nemusím, kromě týhle jedný písničky... Train in Vain

http://www.youtube.com/watch?v=XYK7bEo1 ... re=related

Poprvé jsem jí zaregistroval ve videu Almost Round Three, pokud máte cca půl hodinky, doporučuju shlédnout, jsou tam samý dobrý songy.
To je fakt vodejko je super...vůbec ke spoustě svejch dnešních oblíbenců jako sou Joy Division, John Frusciante a podobně sem se dostal přez muziku ve sk8 videjích :)

OT: Impact jezdíš?: 8)

Jinak se těšim, až se mi zase podaří se vypravit do Anglie..Clash pojedou tentokrát už v mp3 se mnou :)
Už dlouho ne. Na Štvanici už chodím jen jako divák a doma mám akorát jeden longboard, kterej ten vytáhnu asi tak jednou za rok, abych se ubezpečil, že se na tom ještě udržím. :) Jinak dávám přednost mtb.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Pajur
last.fm: _PaJuR_
Bandzone: butt

Příspěvek od Pajur »

framikoin píše:
Pajur píše:Lándns Brníng.. :D to je upe best song, jo jinak hodně dobrá kapela, no..
joo, to je hodne fajn song.
je, no.. ještě se mi samozgřejmě líbí taka ta nejznámější..
should i stay or should i go..
Smile

Příspěvek od Smile »

chtel bych moc podekovat autorce topicu ze me seznamila s touhle skupinou :-) sou fakt suprovy :-) takze dik :-*
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
humus

Příspěvek od humus »

jo clash proste klasika :)
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
caroline22
Kontaktovat uživatele:

SmileCZ píše:chtel bych moc podekovat autorce topicu ze me seznamila s touhle skupinou :-) sou fakt suprovy :-) takze dik :-*
není zač, přesně proto sem ten topic zakládala 8)

!pang
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od !pang »

Co na Clashaky rict??hmm...uz vim Legenda nad legendy...kdo nezna,mel by se urcite snazit poznat...Sex Pistols byly jen "zlobivi kluci",kteri chteli delat akorat bordel..mam rad jejich hudbu to jo,ale nazor s nimi nezdilim...za to Clash..to je parada,je tam vsechno! Spolu s Ramones nakopli punk do spravnych mist...a kdyz nekdo rika,ze Sex Pistols jsou zakladateli punku,neverte ani slovo!! Clash a Rammones!!!! Pro me zivi stale jsou a nesmrtelni zustanou!!
Povinost poslechu :)
White riot - http://www.youtube.com/watch?v=f0wvIuFX ... re=related
Should i stay or should i go - http://www.youtube.com/watch?v=0Ag8J2NMYmc&translated=1
I fough The Law - http://www.youtube.com/watch?v=16u0wwCf ... re=related

Umyslne davam live ;)..ale ta kvalita nic moc no
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
TaZ

Příspěvek od TaZ »

Complete Control , Death or glory bombovy songy.. Nedovolím si tvrdit, že je to nejlepší kapela na světě (ostatně žádná taková neexistuje ;)), ale sem rád že nám tu po nich zbyla velká spousta supr cdek.. peace for Clash 8)
Hodně lidí se myslí, že bez zpěvu píseň není písní. Kdyby to zkusili říct Beethovenovi, tak by je určitě nakopal do zadku..

Eddie Van Halen
atekram

Re: The Clash

Příspěvek od atekram »

The clash je jedna z mých nejoblíbenějších kapel. Je hrozně velká škoda, že už Joe nežije, protože nikdy neuvidím Clash naživo (ikdyž nevím jestli bych měla nějakou šanci je všechny pohromadě vidět i kdyby byl naživu :D ). Když si pouštím live videa, tak to musel být opravdu nářez je slyšet naživo.

http://www.youtube.com/watch?v=2TiSvHCVO-Q toto je skvěla písnička a to video se mi hrozně líbí. Nejlepší mi tam přijde Mick Jones :D :D
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“