Amplitube
Pravidla fóra
Amplitube
Cawko . Mam problem s amplitube
Nevíte nekdo jak nahrávat čístě do pc přes amplitube , používal sem mikrák ale ten sem nanestesti rozslapnul , ted když pichnu jack od kytary do portu na microfone tag mi to nahrává jen cistej zvuk primo z kytary a ne z amplitube ... Nevíte co s tim ?
Doufam ze me chapete
Nevíte nekdo jak nahrávat čístě do pc přes amplitube , používal sem mikrák ale ten sem nanestesti rozslapnul , ted když pichnu jack od kytary do portu na microfone tag mi to nahrává jen cistej zvuk primo z kytary a ne z amplitube ... Nevíte co s tim ?
Doufam ze me chapete
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Nekde v nastaveni zvuku nebo v tom programu, ve kterem nahravas, musis nastavit, ze nechces nahravat z mikrofonniho vstupu ale z vystupu zvukovky.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tag sem arogantní idiot ....
kdyz dam vystup na zvukofku tag jediny co z toho mam je piskani jako prase ... nahraju ale trha to uši jestli chcete ..
Nero : Vim ze sem voproti tobě malej harant ale prosim tě neříkej mi chlapče
kdyz dam vystup na zvukofku tag jediny co z toho mam je piskani jako prase ... nahraju ale trha to uši jestli chcete ..
Nero : Vim ze sem voproti tobě malej harant ale prosim tě neříkej mi chlapče
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Přesunul jsem to do nahrávání, sem to patří spíš... No, toho chlapce neber nijak hanlivě, není to tak myšleno, zas tak malej harant proti mě nejseš, pokud 93 jest tvůj rok narození, tak jsou mezi náma jen 2 roky. Můžu-li tě o něco požádat, piš jako člověk, ty géčka a podobný nesmysly mě taky docela žerou...
Ad téma - jak moc máš v nastavení zvuku danou hlasitost zvuku na výlezu ze zvukovky, možná to chce stáhnout. Je to divný, protože bys z toho nahrání měl slyšet to samý jako slyšíš v real-time hraní...
Ad téma - jak moc máš v nastavení zvuku danou hlasitost zvuku na výlezu ze zvukovky, možná to chce stáhnout. Je to divný, protože bys z toho nahrání měl slyšet to samý jako slyšíš v real-time hraní...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
takže sme se někam dostal 
v jakym programu mam nastavit vstup z vnejsiho zdroje pro nahrávání ? když mam zaplej amplitube a audacity najednou tag to nefacha ... vzdycky kdyz chci zacit nahravat v audacity tag mi to napise
chyba pri otevirani zvukoveho zařízení. prosim skontrolujte nastaveni vstupního zarizeni a vzorkovací frekvenci projektu ... WTF ? !
v jakym programu mam nastavit vstup z vnejsiho zdroje pro nahrávání ? když mam zaplej amplitube a audacity najednou tag to nefacha ... vzdycky kdyz chci zacit nahravat v audacity tag mi to napise
chyba pri otevirani zvukoveho zařízení. prosim skontrolujte nastaveni vstupního zarizeni a vzorkovací frekvenci projektu ... WTF ? !
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
jak si se s tou chybou vypořádal mě to pořád ukazuje to samý
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
amplitube 2 nevim jak amplitube 1 nevali pokud mas pichnuty do LINE IN musis mit v MIC audiocity neznam pouzivam cubase jestli mate obycejnou integrovanou zvukovku musite si stahnout asio4all...V cubase je to tak ze kdyz vytvoris novej audiotrack tak mu muzes priradit VST plugin (amplitube,atd...)v panelu tracku je to takovy kulaty tlacitko a je v nem pismenko "e" potom je tam takovy kulaty tlacitko s notickou kdyz je zaply tak slysis realtime kytara s amplitube kdyz vyply tak to co si nahral nebo naopak...kazdopadne musite se prohrabat v nastrojich a moznostech kvuli nastaveni ze valite pres asio4all...Mozna vam to k necemu pomuze...Jinak preju hodne zdaru
Guitar: CORT X6
Amplifier: PEAVEY BANDIT 112 100W, FSWITCH
Effects: BOSS DS-1,BOSS MD-2, LINE 6 POD 2.0
Recorder: LINE 6 TONEPORT UX2
Picks: KROKODYL 1.5 a vsechno co citm mezi prsty
Bag: CORT CMC11
Cabels: Ki.Sound MSAB20 6m
http://www.playlist.com/Sklena
Amplifier: PEAVEY BANDIT 112 100W, FSWITCH
Effects: BOSS DS-1,BOSS MD-2, LINE 6 POD 2.0
Recorder: LINE 6 TONEPORT UX2
Picks: KROKODYL 1.5 a vsechno co citm mezi prsty
Bag: CORT CMC11
Cabels: Ki.Sound MSAB20 6m
http://www.playlist.com/Sklena
Sklena píše:amplitube 2 nevim jak amplitube 1 nevali pokud mas pichnuty do LINE IN musis mit v MIC audiocity neznam pouzivam cubase jestli mate obycejnou integrovanou zvukovku musite si stahnout asio4all...................
Zvukovku mám Creative Labs Sound Blaster Audigy SE OEM. Asio mám taky, Amplitube fachá jak má, ale do teď jsem prostě nepřišel na to jak to z Amplitube nahrát. Prostě jak zapnu Amplitube, okamžitě jakejkoliv nahrávací program napíše chybu. Audacity např:
"Chyba při otevírání zvukového zařízení. Prosím zkontrolujte nastavení vstupního zařízení a vzorkovací frekvenci projektu."
Ibanez RG 270DX
Laney TF700
-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-
Laney TF700
-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-
Re: Amplitube
No tak jiný dotaz 
Jak exportovat nahrávku z Amplitube, aby měla slušnou kvalitu a normální velikost?
Nemůžu to nikde dohledat.
Jak exportovat nahrávku z Amplitube, aby měla slušnou kvalitu a normální velikost?
Nemůžu to nikde dohledat.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Nespouštěj Amplitube jako samostatný program, ale spusť si nějaký nahrávací multitrack (Reaper, Cubase etc.) a Amplitube nasaď na danou stopu do které normálně nahraješ kytaru (nasadit Amplitube jako VST efekt).gorax píše:Sklena píše:amplitube 2 nevim jak amplitube 1 nevali pokud mas pichnuty do LINE IN musis mit v MIC audiocity neznam pouzivam cubase jestli mate obycejnou integrovanou zvukovku musite si stahnout asio4all...................
Zvukovku mám Creative Labs Sound Blaster Audigy SE OEM. Asio mám taky, Amplitube fachá jak má, ale do teď jsem prostě nepřišel na to jak to z Amplitube nahrát. Prostě jak zapnu Amplitube, okamžitě jakejkoliv nahrávací program napíše chybu. Audacity např:
"Chyba při otevírání zvukového zařízení. Prosím zkontrolujte nastavení vstupního zařízení a vzorkovací frekvenci projektu."
Když to zjednoduším, tak když Amplitube zapneš jako samostatný program který používá ASIO ovladače, tak pak již další program (nahrávací software) ony ASIO ovladače nemůže využívat. To je normální.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge