Jaký nahrávací program do PC???
Pravidla fóra
-hele zatím jsem vždycky všechno nahrával v adobe udition 1.5(v dobách kdy jsem to valil na integrovanou zvukovku). Ale mám takový tušení, že to moc neumí Asio Drivery, je to starší soft, kterej s tím ještě neuměl závodit pokud se nepeletu. Bude to vadit při tom nahrávání? Nebo si mám nainstalovat něco jinýho. (Adobe audtion 2, Cubase SX, atd.) Jde o to, že jsem na to starý adobe zvyklej. a už s tím umí trochu dělat. Mám M-audio Fast track a u té by se měly asio drivery nanistalovat automaticky z cd ne?
Ale klidně si tam hodím jinej soft pokud to bude nutný. A kdyby jste měli třeba na nějakej soft českej návod tak by to bylo super. (popř odkaz kde ho najít.)
Ale klidně si tam hodím jinej soft pokud to bude nutný. A kdyby jste měli třeba na nějakej soft českej návod tak by to bylo super. (popř odkaz kde ho najít.)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Gynekolog
- Kontaktovat uživatele:
tak sem hledal ieální soft pro mě, audacity mi debilně praskalo...Zkusil sem ten adobe audition a je to luxus, přesně to sem potřeboval takže jestli někdo má rád audacity ale má s nim nějakej problém v kvalitě tak děte do adobe audition je to to samý akorát ještě vychytanejší 
edit:Já vim, Gynda zas objevil píču ale já ten program předtim než sem ho před 2 hodinama stahnul nikdy neviděl
edit:Já vim, Gynda zas objevil píču ale já ten program předtim než sem ho před 2 hodinama stahnul nikdy neviděl
- kelley
- Bandzone: http://bandzone.cz/milanpalicka
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste Wavosaur ! Není to sice multitrack, ale třeba s podporou VST je na tom myslím o dost líp než Audacity... www.wavosaur.com
před týdnem jsem si koupil novou zvukovku od lexiconu a dostal sem k ní i ořezanou verzi cubasu, ale s tou nejsem moc spokojen... doporučili by ste mi pro lexikon omega nějaký jiný software?
APOLLO DLC-1230,KI-sound STRAT,VOX AD Valvetronix- Chrome XL Serie AD30VT-XL,GIBSON - Brite Wires,GHS - BOOMERS...
To se dá nastavit přímo ve win hlasitosti - když otevřeš směšovač, hodíš přehrávání a tam zesílíš ten vstup, přes kterej posíláš dovnitř kytaru, tak ji uslyšíš v reálným čase... jen to potom zase nezapomeň vypnout, dělá to neplechy s mikrofonem např. při skajpováníMetallistic píše:...jedinej problém je,že když tam chci něco nahrát tak neslyším co hraju. . .
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
ja bych se chtel zeptat jestli nevadi kdyz pichnu kytaru prime do Line In nebo do Mic a mam aktivni snimace , nekde jsem cetl ze by mohl shoret zvukovka tak si nejsem jistej jestli to mam zkouset nebo ne...
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
To by me taky zajimalo zalezi asi jakou mas zvukovku jestli mas integrovanou tak bych se bal takyLarryColl píše:ja bych se chtel zeptat jestli nevadi kdyz pichnu kytaru prime do Line In nebo do Mic a mam aktivni snimace , nekde jsem cetl ze by mohl shoret zvukovka tak si nejsem jistej jestli to mam zkouset nebo ne...
Guitar: CORT X6
Amplifier: PEAVEY BANDIT 112 100W, FSWITCH
Effects: BOSS DS-1,BOSS MD-2, LINE 6 POD 2.0
Recorder: LINE 6 TONEPORT UX2
Picks: KROKODYL 1.5 a vsechno co citm mezi prsty
Bag: CORT CMC11
Cabels: Ki.Sound MSAB20 6m
http://www.playlist.com/Sklena
Celá zvukovka podle mýho asi nezahoří, ale minimálně můžeš odpálit ten MIC vstup. Všechno je to jenom o vstupním napětí toho konkrétního vstupu, takže mu vadí, když jde do něj signál moc nahlas... Mikrofonní vstup je jen na pasivní zdroj zvuku, jakmile tam dáš kytaru, s jistotou to bude bustřit.LarryColl píše:ja bych se chtel zeptat jestli nevadi kdyz pichnu kytaru prime do Line In nebo do Mic a mam aktivni snimace , nekde jsem cetl ze by mohl shoret zvukovka tak si nejsem jistej jestli to mam zkouset nebo ne...
ja mam kytaru normalne do mic protoze amplitube to nebere z line in taky mam integrovanou a nic se nestalo akorat ta kvalita je priserna jo snimace mam passive
Guitar: CORT X6
Já bych se chtěl zeptat, jak mám propojit kytaru + pc přes kombo, co ktomu potřebuji, a jak na nastavení...
Předem díky
Předem díky
Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
Re: :-)
No jo, asi s to nepochopil, Myslel jsem jak napojit kombo do pc, aby do kompu lezl zvuk, který leze z komba... Takže mám představu o tom asi takovou:pavlii píše:Chlape!
Takhle, jak je napsanej ten dotaz, je odpověď následující:
Kytara -> jack/jack kabel do PC -> jack/jack kabel do komba
Proč to chceš zapojit takto?
P.
Kytara = kábel = kombo = kábel = pc
V kombu mám Line in i Line out....
Ale jinak díky za odpověď
Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
:-)
Nojo, když si to po sobě přečteš, tak je asi jasné, že jsem to pochopil
odpověděl jsem tudíž úplně dokonale, hehh!
Takže jsem čekal, jak se opravíš - no a je to tu, tudíž se konečně můžeme ubírat tím správným směrem, to vyjadřování už dopilujeme
Výborně! Potom potřebuješ jen šňůru jack <-> jack (zřejmě 6.3mm/3.5mm). Detail je symetrický/nesymetrický kabel; nenapsal jsi zvukovku, kterou disponuješ, takže předpokládám nějakou klasiku ne-moc-dobrou, čili nesymetrický kabel (nejjednoduššeji stereofonní jacky na obou stranách a propojené pouze špička-špička a stínění-stínení).
Pro lepší zvukovku, která má symetrické vstupy, je to propojení standardním jack <-> jack symetrickým kabelem.
That`s all
P.
Takže jsem čekal, jak se opravíš - no a je to tu, tudíž se konečně můžeme ubírat tím správným směrem, to vyjadřování už dopilujeme
Výborně! Potom potřebuješ jen šňůru jack <-> jack (zřejmě 6.3mm/3.5mm). Detail je symetrický/nesymetrický kabel; nenapsal jsi zvukovku, kterou disponuješ, takže předpokládám nějakou klasiku ne-moc-dobrou, čili nesymetrický kabel (nejjednoduššeji stereofonní jacky na obou stranách a propojené pouze špička-špička a stínění-stínení).
Pro lepší zvukovku, která má symetrické vstupy, je to propojení standardním jack <-> jack symetrickým kabelem.
That`s all
P.
Re: Jaký nahrávací program do PC???
Mě audacity taky strasne sumí..
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2Giof: slušný bicí uděláš v lecčem, spíš záleží jen a jen na tom, jestli jsi toho vůbec schopný
taky jde o vyzkoušení, zdali ti líp sedne dělat rytmiku v "patternech" (čili Reason, FruityLoops apod.) nebo v "MIDI", čili Cubase, Sonar, Logic apod. Ke spoustě softů se daj stáhnout demoverze, tak vyzkoušej.
2Space (a všichni další s podobným problémem): jakékoli šumění, praskání a podobné artefakty NEJSOU rozhodně výstupním produktem hudebního software. Takže chybu hledat ve zvukovce, ovladači, mezi židlí a klávesnicí (rozuměj: nastavení software) a tak dál. Sám o sobě žádný program nemůže šumět, to se dá brát jako axiom (něco jako "dvě přímky se protínají v nekonečnu").
ber to jen jako podotknutí, aby se v tobě zbytečně nestrhnula horečná lavina shánění "softu, co nešumí"....
P.
2Space (a všichni další s podobným problémem): jakékoli šumění, praskání a podobné artefakty NEJSOU rozhodně výstupním produktem hudebního software. Takže chybu hledat ve zvukovce, ovladači, mezi židlí a klávesnicí (rozuměj: nastavení software) a tak dál. Sám o sobě žádný program nemůže šumět, to se dá brát jako axiom (něco jako "dvě přímky se protínají v nekonečnu").
P.
-
action pigs
Potřeboval bych se slyšet, když nahrávám. Poradíte někdo?
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Vytáhnout si ušiska zpodprdele ???action pigs píše:Potřeboval bych se slyšet, když nahrávám. Poradíte někdo?