Super Bicí Basix anebo Medeli

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
mamut

Příspěvek od mamut »

Muzes mi to prelozit, ja v techto vodach zatim tapu...

...jinak se mi jeste ozval kamarad, ze vi o nejakych novych Ashton bubnech do 15k se vsim vsudy (zakladni vybava-2 cinely, bici, zidle)...nevis jak je na tom zvukove tahle znacka v levnejsi kategorii?
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Takhle ja Odsuzuju levne bici do 10 tacu a do 15 tacu s cinelama. myslim tim ty kotle... Vem si radsi 10" a 12" tomy a 14" kotel (V sestave kterou si uvedl jsou 12"13"16". U tech mensich je lepsi nastavitelnost.

A u techto bicich cinely nejsou.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
mamut

Příspěvek od mamut »

No tady na forku si nekdo pochvaloval Basix - natural Birch, takze do tech bych asi sel...sice bici 14k, k tomu cinely za 3800...takze si trosku maknu na brigadu, at mam neco lepsiho do zacatku...

...tak mi to prosim okomentuj...jinak diky, ze odpovdas a radis mi :) to vis, jsem uplne amater... :)
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

Sry nebyl sem tu:D Dik borci, asi se budu ucit :D Na malym :D Ale musim ho jeste objednat:D Thx :D docela me to laka:D
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“