RP250 - USB
Pravidla fóra
RP250 - USB
Prosím vás nevíte kde k němu seženu USB?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
X-Edit
No právě ten X edit, nemůžu ho spustit, pokaždý napíše že nemůže najít zařízení i když to mam připojený a de mi nahrávat atd. pls poraďte co s tim, mam XP SP2 a všechno co to chce......děkuju za odpovědi
KEEN (snimace RMPickups) + RP250 nebo Marshal Jackhammer
tohle mi to píše :
X-edit was unable to locate a device. This may happen for any of following reasons:
-The device is not connected to your computer.
-X-Edit is already running (try opening presets from within the application)
-Another application is already using the devices MIDI ports
-The USB MIDI drivers have not been properly installed
Myslíš ty MIDI ovladače? Nebo jak maj prosím tě popsaný ty ovladače co ještě potřebuju?? Díky moc
X-edit was unable to locate a device. This may happen for any of following reasons:
-The device is not connected to your computer.
-X-Edit is already running (try opening presets from within the application)
-Another application is already using the devices MIDI ports
-The USB MIDI drivers have not been properly installed
Myslíš ty MIDI ovladače? Nebo jak maj prosím tě popsaný ty ovladače co ještě potřebuju?? Díky moc
Oni tam právě mají jenom tohle :
-X-Edit 2 v2.3 for GSP1101 [9 megs]
PC Driver Installer for GSP1101 [820KB]
Pak nějakej updater pro visty, X-Edit pro MAC, a pak firmware RP150 RP250 RP350.
Nevim proč to tam je všechno pro GSP1101 já si vybral RP 250.....
-X-Edit 2 v2.3 for GSP1101 [9 megs]
PC Driver Installer for GSP1101 [820KB]
Pak nějakej updater pro visty, X-Edit pro MAC, a pak firmware RP150 RP250 RP350.
Nevim proč to tam je všechno pro GSP1101 já si vybral RP 250.....
mel jsem rp 150
-musis mit SP2. psal jsi sice, ze ho mas, ale radsi se mrkni, jeslti tam opravdu je a nepletes si to s SP1
-mel bys nejak aktualizot primo efekt samotny. mrkni se, jaky mas na efektu firmware... nejaky navod na strankach Digitechu je
-nainstalujes jejich ovladace a program a melo by to jet.
-musis mit SP2. psal jsi sice, ze ho mas, ale radsi se mrkni, jeslti tam opravdu je a nepletes si to s SP1
-mel bys nejak aktualizot primo efekt samotny. mrkni se, jaky mas na efektu firmware... nejaky navod na strankach Digitechu je
-nainstalujes jejich ovladace a program a melo by to jet.
mam Gsp 1101, a X-Edit, ten jsem pokud jsem nebyl připojenej přes usb nenainstaloval. Až po té co jsem vše připojil na PC a začal instalovat , vše proběhlo v pořádku. kabel byl součástí. jinak jsem ho viděl v kažhým krámu s PC ( 62Kč)
Vše by mělo běžet na win 2000/xp
Rozhodně co se týká těchto editorů a celkového nahrávání a domácích studií, rozhodně by v PC neměla co dělat Vista, i když to poběží pořád je v podstatě stvořena proti kopírování a pirátství, takže omezení soft. na audio a video výstupech v setupu Visty bude výsledou nahrávku nějakým způsobem omezovat !!! Ještě si budem muset chvíli počkat.

Vše by mělo běžet na win 2000/xp
Rozhodně co se týká těchto editorů a celkového nahrávání a domácích studií, rozhodně by v PC neměla co dělat Vista, i když to poběží pořád je v podstatě stvořena proti kopírování a pirátství, takže omezení soft. na audio a video výstupech v setupu Visty bude výsledou nahrávku nějakým způsobem omezovat !!! Ještě si budem muset chvíli počkat.

Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Taky používám ClocX (ty hodiny na obr. v pravo dole). Super věc.
K věci. S VISTAma máš recht. Pokud není jiná možnost, nebrat. Nebo udělat dual Boot (teď to budu dělat kamošovi). Legal Visty na web,e-maily,........... a "opravený IksPéčka" na to ostatní (hry,hudba,video..)
K věci. S VISTAma máš recht. Pokud není jiná možnost, nebrat. Nebo udělat dual Boot (teď to budu dělat kamošovi). Legal Visty na web,e-maily,........... a "opravený IksPéčka" na to ostatní (hry,hudba,video..)
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Multiefekty maj celkově horší zkreslení než krabičky čistě zkreslující, s tím nic nenaděláš... (Teda myšleno multiefekty v cenové kategorii, která je většině z nás běžně dostupná.)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
USB 1? Nebo spatny ovladace USB ne?Wolfain píše::D:DD: looool tak tohle je kotel, když mam připojenou myš i RP 250 tak mi X-Edit nenajde mulťák a když ji odpojim tak to jde
asi tu myš vyhodim... Musim holt myšovat na touchpadu
Kytara: Epi LP Standard, Squier Tele Custom II, Akustika Crafter, basa Stagg
Kombo: Marshall Valvestate vs102r, Danelectro Honeytone
Kabel planet waves, trsadla Dunlop Tortex 1,14, struny Dadarka 10
Kombo: Marshall Valvestate vs102r, Danelectro Honeytone
Kabel planet waves, trsadla Dunlop Tortex 1,14, struny Dadarka 10