KoRn

Vše o kapelách a hudebnících ...

Kdo je vaš vzor?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

KoRn

Příspěvek od Skipper »

Tak mužete si tu o kornech pokecat jak se vam hrajou jejich pisnickz atd...

ja napriklad. mam radsi Munkyho i když hraju i Headovu čast, docela sem rad ze to je skoro jedina skupina co ma o strunu navíc, docela blbě se mi hraje got the life a freak on a leash se neda zahrat protoze mam jen 22 pražců, ale jinak v poho, mam pocit že celkem vědí o čem zpívají
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Co třeba limp bizkit, Deftones, Linkin Park, Mushroomhead, Meshuggah, ti strunu navíc nemají (Meshuggah dokonce dvě :D)?

KoRny jsem poslouchal, ale přestali mě bavit. Poslední dobou to stojí zanic, první asi tři/čtyři alba byly super
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Už je neposlouchám, nejsou tam sola , nic co bych obdivoval.Navíc poslední album, je nehoráznej sh*t, kterej smrdí komercí.Stará tvorba je docela dobrá, ale jak říkám, už je neposlouchám, mám na ně jenom vzpomínky.Ale cdčko UNTOUCHABLES se mi líbí, má divnou atmosféru , uplně jinou než ostatní alba, je tam dobrej výkon zpěváka Davise!

Jinak ještě k tomu posledním cdčku, poslouchají ho holky ze školy, řekl bych, že to je takovej trend a je dost ovlivněný hip hopem.
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

jj mysliš asi unplugged to je teda pěknej sh*t mně se docela líbí dvd Live on the other side - to celkem jde nebo třeba i Live a rare, Greatest hits vol.1 - to je dobrý protože tam maj ty starší songy a jak sem řikal že maj o strunu navíc tak sem myslel jako mezi těma co posloucham ja a na linkin park sem zapomněl
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Myslel jsem cdčko SEE YOU ON THE OTHER SIDE!
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

no jo to je teda sh*t fakt a to si neslyšel unplugged
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Neslyšel a ani neuslyším!
messenjah

Pokárání

Příspěvek od messenjah »

pánové,pánové,trochu úcty.podle toho,co tady blábolíte o posledních albech, je výrazně znát vaše hudební ne-cítění.Miluju výrazy jako sh*t,komerce od někoho,kdo si drnká doma do sluchátek.Až(teda spíš jestli vůbec)dokážete to co KoRn,tak kritizujte unplugged.Oni už si to můžou dovolit. A vůbec tady nepoužívejte slova jako "Linkin" nebo "Park",to je jako srovnávat Honzu Nedvěda s Mickem Thompsonem.A jestli toužíte po sólech,tak proč neposloucháte nějaký 80´s?A proč unplugged?Koho by pořád bavilo kosit upocený motorkářky,když tohle přitáhne kdejakou voňavou studentku?(+18 samozřejmě).Zdravim
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokárání

Příspěvek od Ragnar »

messenjah píše:pánové,pánové,trochu úcty.podle toho,co tady blábolíte o posledních albech, je výrazně znát vaše hudební ne-cítění.Miluju výrazy jako sh*t,komerce od někoho,kdo si drnká doma do sluchátek.Až(teda spíš jestli vůbec)dokážete to co KoRn,tak kritizujte unplugged.Oni už si to můžou dovolit. A vůbec tady nepoužívejte slova jako "Linkin" nebo "Park",to je jako srovnávat Honzu Nedvěda s Mickem Thompsonem.A jestli toužíte po sólech,tak proč neposloucháte nějaký 80´s?A proč unplugged?Koho by pořád bavilo kosit upocený motorkářky,když tohle přitáhne kdejakou voňavou studentku?(+18 samozřejmě).Zdravim
Tak s tim, že nemůže člověk kritizovat něco co sám nedokáže teda nesouhlasim, nicméně mě taky leze krkem, že když nějaká kapela udělá melodičtější CD a začne jí poslouchat více lidí tak každej druhej jouda začne trousit slova jako sh*t, komerce atd. (např. Slipnot - Vol. 3)
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

KoRny jsem kdysi take poslouchal, hlavne diky holce, ktera do nich byla dost blazen ... nektery alba se me nelibily a nektery zase ano ... porad jsou ale dost silnou kapelou ... kdo nevidel Rock Am Ring 2006, tak at to napravi a pak at si dela nazory .... a kapela ktera nema vyvoj je pro me kapelou omezenou ... a tam bych KoRny prave ja neradil narozdil od jinych ...

Komerce ... sh*t ... a podobny slovnicek ... proberte se ... kvakat si tohle melo smysl po revoluci, ale postupem casu se z toho stalo klise a myslim, ze uz i docela trapne klise dneska ...dneska je komercni temer vse...a stoji na tom i existence vasich oblibenejch kapel ... a ten kdo o tom porad mele u me moc neboduje ... ale to vam je u riti urcite taky ...

Kdo nadava na "unplugged" je vul ... protoze nechape princip a smysl unplugged koncertu jako obecne... nehlede na to, ze kazda dobra kapela by mela bejt schopna svy pisne prehrat i v te komornejsi podobe ... a nabidky na unplugged koncerty se proste neodmitaji ... a fanousek by mel vice ocenit jeji snahu nez ji zatratit ... to jako si myslim je celkem jasny ne?

Docela se me zalibily i B-Sides a rarites (Live and Rare) co vydali loni ... cover One od Metallicy je dost dobrej ... KoRnovskej hehe
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

KoRn uz je komerce.. Nebaví mě to :D Poslouchal jsem to kdysi když jsem ještě totálně nechápal co hrajou prostě jedou do strun co stym libilo se m ito ... Věděl jsem že to mělo něco společného s metalem ale to je všechno .. Pak jsem objevil Borce jako Kurt Cobaine , Oscar Dronjak,Jimi Hendrix,Alexi Laiho a stovky dalsich .... To jsou muzikanti ...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

^Voni byli komerce uz predtim ... nic na tom nemeni u jakyho labelu byli a jaci lidi je poslouchali 8)
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

a co ted jak hrajou s Jordisnem , myslim že fieldy a Heady ? /ten tam snad zůstal/ , tak solidně nestíhaj pod jeho palbou :))
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Korni maji jednu hlavni zasluhu, ze vytvorili novy styl, ktery je v jejich podani celkem dobry, ale bohuzel se po nich opici i strasny lamy....
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Všeobecně mi nu-metal zas tolik neříká...Radši si poslechnu pro mě něco živelnějšího například Panteru :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
gazosh

Příspěvek od gazosh »

messenjah píše:pánové,pánové,trochu úcty.podle toho,co tady blábolíte o posledních albech, je výrazně znát vaše hudební ne-cítění.Miluju výrazy jako sh*t,komerce od někoho,kdo si drnká doma do sluchátek.Až(teda spíš jestli vůbec)dokážete to co KoRn,tak kritizujte unplugged.Oni už si to můžou dovolit. A vůbec tady nepoužívejte slova jako "Linkin" nebo "Park",to je jako srovnávat Honzu Nedvěda s Mickem Thompsonem.A jestli toužíte po sólech,tak proč neposloucháte nějaký 80´s?A proč unplugged?Koho by pořád bavilo kosit upocený motorkářky,když tohle přitáhne kdejakou voňavou studentku?(+18 samozřejmě).Zdravim
Prej "dokážete to co KoRn" "vaše hudební ne-cítění" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Red Bull: souhlasím Pantera je hudební umění.Myslím si, že by kytaristi Kornů nezahráli ani rifr
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

gazosh píše:
Prej "dokážete to co KoRn" "vaše hudební ne-cítění" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Red Bull: souhlasím Pantera je hudební umění.Myslím si, že by kytaristi Kornů nezahráli ani rifr
No možná kdyby trénovaly tak jo spíš nejde o to zahrát ale vymyslet v tom je Dime tisíc kilometrů před nu-metalem :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Zase srovnavate jabka s hruskama. Priste premyslejte nez "odklepnete" text na sklo pro vsechny. :roll:
gazosh

Příspěvek od gazosh »

S tím souhlasím, zahraju hodně rifůů, ale , že bych vymsylel nějakej málo dobrej se říct nedá.
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Ja bych řekl že ty starší písničky byly lepší protože měli složitý vybrnkávání - Got the life, ale teď už nic moc ale toho Jordisna fakt nestihaj tam je jenom slyšet on a Jonathan, ale myslim si že Korni se stanou legendou
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“