Neoklasika

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Veth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Veth »

K.I.T.T. píše:Rychlá hra nemá smysl....ani nic jiného chápeš?
ale to že rychlá hra jen o ničem je ale velkej nes´mysl i ty vaši bluesmani které tady furt vyzdvihujete hrajou rychle
Engl Thunder 50, Ibanez RG 570+Tone ZOne a Paf Pro,Fender 57 ressuie + zamikací schallery , MXR micro ampJim Dunlop Cry Baby 535,BOSS Tu2,CH-1, DD-3, BCB-60, Kabely Monster rock, vysílačka AKG . http://www.benefit-rock.com http://www.brix-rock.cz/
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Jak co... Porovnej Hendrixe a nějakého rychloprsťáka... Jimi měl taky něco celkem rychle a byl v tom feeling.. Když se přeženeš na hmatníku třeba rychlostí 20 tónů za sekundu [jasně, to je asi moc, ale kdo ví co je blázen schopen ;) ] tak v tom moc feelingu neuvidíš, protože si prostě nevšimneš jestli je tam něco zvláštního... Na Malmsteenovi uznávám akorát to, že s tím začal... Jinak něco se vod něj jak jsem psal poslouchat dá... Ale raději než Neoklasiku si poslechnu blues, raději než blues si poslechnu nějaký normální rock nebo metal [který taky vzníkl z bluesu :)]
Ale na vrcholu pyramidy toho co poslouchám je Pan Hendrix [což je blues, psychedelický rock atd... Fakt doporučuju poslechnout i tobě Marty... Třeba Voodoo Chile (slight return), nebo All Along the Watchtower, Still Raining... still dreaming atd... ]
Drobák

Příspěvek od Drobák »

tak to máš asi něco blbě nastavený ve windows media playeru,já sem ještě neslyšel blues kterej by byl nějakej hodně rychlej a neprocítěnej nebo disharmonickej...leda že už nikdo vymyslel speedcoreblues :wink:

Prejdák:No myslim že 20 za sekundu neni ani kadence Venom rotačního kulometu :wink: :lol:
K.I.T.T.

Příspěvek od K.I.T.T. »

Prejdák píše:Jak co... Porovnej Hendrixe a nějakého rychloprsťáka... Jimi měl taky něco celkem rychle a byl v tom feeling.. Když se přeženeš na hmatníku třeba rychlostí 20 tónů za sekundu [jasně, to je asi moc, ale kdo ví co je blázen schopen ;) ] tak v tom moc feelingu neuvidíš, protože si prostě nevšimneš jestli je tam něco zvláštního... Na Malmsteenovi uznávám akorát to, že s tím začal... Jinak něco se vod něj jak jsem psal poslouchat dá... Ale raději než Neoklasiku si poslechnu blues, raději než blues si poslechnu nějaký normální rock nebo metal [který taky vzníkl z bluesu :)]
Ale na vrcholu pyramidy toho co poslouchám je Pan Hendrix [což je blues, psychedelický rock atd... Fakt doporučuju poslechnout i tobě Marty... Třeba Voodoo Chile (slight return), nebo All Along the Watchtower, Still Raining... still dreaming atd... ]
Hendrix je dobrej...poslouchám ho....neřekl sem že ne....mám ho v mp3....ale nebere mě taková ta klasická.....Moore atd....takový ty pomalý až moc vytahovaný tóny,.....ale Hendrixe poslouchám...
K.I.T.T.

Příspěvek od K.I.T.T. »

Veth píše:
K.I.T.T. píše:Rychlá hra nemá smysl....ani nic jiného chápeš?
ale to že rychlá hra jen o ničem je ale velkej nes´mysl i ty vaši bluesmani které tady furt vyzdvihujete hrajou rychle
To byla ironie...přečti si něco ode mě...jsem bejvalej Marty 33....rebel víš?
Jo a něco pro ostatní...shred je s**čka a hrajou jí jen fasteři? Tak sledujte http://www.youtube.com/watch?v=5rkoatnn ... re=related
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

nevim jestli ti doslo ze to video je udelany ze srandy...neceřl sem ty prispevky nahore tak kdbych byl mimo tak se omlouvam
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
K.I.T.T.

Příspěvek od K.I.T.T. »

mě se zdálo že hraje nějak divně :D :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

to, že shred je s****a a hrajou ho jen fasteři neříkám, shred je úžasná věc

KDYŽ SE UMÍ POUŽÍVAT

i Gary Moore to umí a hraje :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
K.I.T.T.

Příspěvek od K.I.T.T. »

Hele Axele když jsem se nedozvěděl odpověd na kterou sem se dvakrát ptal,tak sem pátral,a našel sweet hild o mine...proč si to nezahrál celý? Proč tam je několikrát od dycky nahranej jen začátek?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

K.I.T.T. píše:Hele Axele když jsem se nedozvěděl odpověd na kterou sem se dvakrát ptal,tak sem pátral,a našel sweet hild o mine...proč si to nezahrál celý? Proč tam je několikrát od dycky nahranej jen začátek?
páč začátek se mi líbí :-) a předtím jsem si rozhodně nevěřil natolik, abych se pouštěl do těch sól

(teĎ bych se možná i pustil, ale momentálně se učím Satrianiho a rád bych se na to soustředil... kdyžtak časem)

ale kašlem na OT
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Dark Axel píše:
K.I.T.T. píše:Hele Axele když jsem se nedozvěděl odpověd na kterou sem se dvakrát ptal,tak sem pátral,a našel sweet hild o mine...proč si to nezahrál celý? Proč tam je několikrát od dycky nahranej jen začátek?
páč začátek se mi líbí :-) a předtím jsem si rozhodně nevěřil natolik, abych se pouštěl do těch sól

(teĎ bych se možná i pustil, ale momentálně se učím Satrianiho a rád bych se na to soustředil... kdyžtak časem)

ale kašlem na OT
Sólíčko jde zaimprovizovat, stačí chytnout zprávnou polohu :), pak akorát chybí ten wahwah :)
A ten riff... začátek je skvělej, taková typická slashovina :) Věc, kterou nikdy nezapomenu zabrnkat si :)
K.I.T.T.

Příspěvek od K.I.T.T. »

Ale přecejen bych tě slyšel rád pořádně sólovat..kdyžtak ti pak taky něco pošlu...i když by to mohlo mít negativní účinky...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já sóla často improvizuju, takže tohle není problém :D a wahwah mám... tak jako jestli chcete, mohl bych se na to kouknout

a Kitte, to tu myslím zajímá víc lidí :-) už aby tu ty nahrávky byly
K.I.T.T.

Příspěvek od K.I.T.T. »

Jenže sakra z mobilu nevim jak to sem dát prootže mám novej mobil a hodně starej komp....jinak nevim jak to sem dát...z mp3 jedině...ale to nevim jak asi dát na nějakou stránku,...nebo bych to mohl někomu poslat na icq a on by to sem hodil co?
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

To jsou výmluvy, starej komp, novej mobil :-D

USB máš? Alespoň jedno? 300,- taky?? Tak jdi do elektroniky, kup si bluetooth pro USB a už to sem nakopej.... jinak ta videa z PC můžeš nahrát na YouTube nebo na nějaký filehosting.... rapidshare.com, share-rapid.com, czshare.com a tak dále...
K.I.T.T.

Příspěvek od K.I.T.T. »

r0nn!e píše:To jsou výmluvy, starej komp, novej mobil :-D

USB máš? Alespoň jedno? 300,- taky?? Tak jdi do elektroniky, kup si bluetooth pro USB a už to sem nakopej.... jinak ta videa z PC můžeš nahrát na YouTube nebo na nějaký filehosting.... rapidshare.com, share-rapid.com, czshare.com a tak dále...
nevymlovám se...nebojim se tady ukázat co umim...jen nejsem technicky moc v oboru....
LukasMrazoun

Re: Neoklasika

Příspěvek od LukasMrazoun »

Vy tu furt s nějakým feelingem. CO to je? Kdo co určuje? Podle mě, když někdo něco vymyslí, tak je to "feeling". Feeling není dobrej nebo špatnej. Každej má prostě jinej přístup a jinak ho to v tý hlavě napadá. Kvůli tomu, že si v solu zahraju nějaký arpeggio, který se mi tam líbí nemám feeling?
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“