Kdo má doma aktiv Fokus? potřebuji poradit

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Odpovědět
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Kdo má doma aktiv Fokus? potřebuji poradit

Příspěvek od aivn86 »

Ahoj. Tohle se bude týkat spíše těch lidí co mají doma Fokusky basy v aktivu. Z té mojí jsem tu aktivku vytáhnul, protože když jsem měnil potenciometry tak mi upadl jeden drát a já nevím kam s ním. Nehledě na to, že bez té aktivky to hraje o moc líp. Kdo má doma tuto aktivku tak mi pls poraďtě jestli můžete. Kdo doma bude ochoten odšroubovat krytku a kouknout na zapojení tak mu budu moc vděčnej. Aktivka je mi k ničemu a když ji dám do kupy tak ji může za pár korun střelit....

Jedná se o aktivku s potenciometry POMEŘ SNÍMAČŮ (přední/zadní),BASY,
VÝŠKY, VÝKON AKTIVKY(jak moc to zesílí).

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ten kabelô ide do jedneho potenciometra..ja mam teraz rozobratu basu bo minim snimac tak ten kabel by mal ist do jedneho potaku ale nevem ti presne povedat lebo ty to tam mas troha inak aj mas vsetky kabkle zlte a ja naviac zlte a cervene ale moje vsetky zlte idu do potaku na regulovanie vysok
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

hele dík. Kašli na barvy. Zkus se kouknou prostě kam vede druhej drát z leva přesně mi to popiš. Na kterou packu kterýho potenciometru. U toho mojeho drátu je napsaná ta osmička tak se podle hoto orientuj. A ten

Obrázek
ještě jeden dotaz zkontroluj mi prosím potenciometr na poměr snímačů jestli ten červenej drát mám dobře. Je napaájenej na tu horní pravou packu. a druhej konec jde na plášť potenciometru. Dík
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ten druhy kabel ide do toho potaku na vysky...inak viac nevuiem povedat lebo ja tam zase cisla nemam...
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“