Místo hlavy notebook?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
lipo

Místo hlavy notebook?

Příspěvek od lipo »

čus
Potřeboval bych poradit. Mám malý 15W kombitchko a potřeboval bych větší hlasitost. Na notebooku mám výborně osvědčený kytarový software AmpliTube (slyšel jsem že to nějací kytaristi používaj i živě), s kterym přes to kombo hraju. Jak už jsem ale naznačil, nejsem spokojenej s hlasitostí aparátu. Kdybych ale koupil reprobox nebo použil nějakej silnej reproduktor mužim ten notes použít jako hlavu? Nebo musim koupit výkonnější kombo? Díky
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

To nejde. Notebook není výkonovej zeseilovač. :lol:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Re: Místo hlavy notebook?

Příspěvek od mxMichael »

lipo píše:čus
Potřeboval bych poradit. Mám malý 15W kombitchko a potřeboval bych větší hlasitost. Na notebooku mám výborně osvědčený kytarový software AmpliTube (slyšel jsem že to nějací kytaristi používaj i živě), s kterym přes to kombo hraju. Jak už jsem ale naznačil, nejsem spokojenej s hlasitostí aparátu. Kdybych ale koupil reprobox nebo použil nějakej silnej reproduktor mužim ten notes použít jako hlavu? Nebo musim koupit výkonnější kombo? Díky
JEtli jses tan lipo co ho znam ja tak mas bugeru ne naco laptop :D
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

lipo píše:Kdybych ale koupil reprobox nebo použil nějakej silnej reproduktor mužim ten notes použít jako hlavu? Nebo musim koupit výkonnější kombo? Díky
Takhle to nepůjde. Musíš koupit kytarovou hlavu (nebo výkonový zesilvoač, jak psal Smrťokvítek), v tomto případě nejlíp tranzistor, protože lampa by ti "pokazila" zvuk z Ampliube

1/2 OT:
mxMichael píše:JEtli jses tan lipo co ho znam ja tak mas bugeru ne naco laptop :D
Četls vůbec ten příspěvek? Je tam, že má 15W kombo...
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mxMichael »

rotten77 píše:
lipo píše:Kdybych ale koupil reprobox nebo použil nějakej silnej reproduktor mužim ten notes použít jako hlavu? Nebo musim koupit výkonnější kombo? Díky
Takhle to nepůjde. Musíš koupit kytarovou hlavu (nebo výkonový zesilvoač, jak psal Smrťokvítek), v tomto případě nejlíp tranzistor, protože lampa by ti "pokazila" zvuk z Ampliube

1/2 OT:
mxMichael píše:JEtli jses tan lipo co ho znam ja tak mas bugeru ne naco laptop :D
Četls vůbec ten příspěvek? Je tam, že má 15W kombo...
No cetl ja myslel ze to ma spise na cviceni:-) ale cose tyce toho ziveho hrani tak by tady mohl prispet cybermuff ten pouzivaefekty z notasa :-) tedy alspon myslim :?

No stacil by i tranzistorovej koncak :-) jeden se me doma vali kdyby jsimel zajem :D

Edit JS... 2x ta samá citace? Proč nepokračuješ ve svém předchozím příspěvku?
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

keby si tam napopjil aktivnu bednu tak by to slo ale to by bolo zbytocne :D
KORTY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KORTY »

BUDAJ-31 píše:keby si tam napopjil aktivnu bednu tak by to slo ale to by bolo zbytocne :D
To us si rovnou poridit hlavu :D
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ale ked uz tak tak bna domacie hranie by aj stacilo ked si das do notebooku male bednicky do PC a tak hrat ale ak chces do skusobne tak taku zvukovku nema ziadny PC alebo notebook ze by si dal eykon aj 50W...to je nerealne...bud si kupit kombo alebo hlavu a mas vybavene..
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“