Chci se na něco optat, chodim občas hrát rekreačně tenis a jelikož jsem pravák, tak dávám údery pravou rukou žejo. No a na zápěstí a celkově pravou ruku to je docela záhul. Proto by mě zajímalo, jestli mi pak z toho nemůže třeba tuhnout zápěstí a tím pádem jestli to nemůže nějak škodit hře na kytaru ? Chápete, chci mít uvolněný zápěstí, abych mohl hrát rychle, ale bojim se, jestli mi to ten tenis nekazí? Co si o tom myslíte?
Kytara vs. Tenis?
Pravidla fóra
Kytara vs. Tenis?
Hoj spolufóráci 
Chci se na něco optat, chodim občas hrát rekreačně tenis a jelikož jsem pravák, tak dávám údery pravou rukou žejo. No a na zápěstí a celkově pravou ruku to je docela záhul. Proto by mě zajímalo, jestli mi pak z toho nemůže třeba tuhnout zápěstí a tím pádem jestli to nemůže nějak škodit hře na kytaru ? Chápete, chci mít uvolněný zápěstí, abych mohl hrát rychle, ale bojim se, jestli mi to ten tenis nekazí? Co si o tom myslíte?
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- tallicaman
akorat ti ho posili
teda kdyz jsem zacinal hrat tenis, tak se se zapestim problemy nemel
hraju aj volis a to sou po tom pry taky ztuhle prsty... ale ja rikam, ze to je dobra posilka
kytara to dycky pak uvolni... chce to jen dycky potom rozhybat, jak ostatne secko po kazdem sportu, aby to nebolelo a nezakrnelo...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Sport a hrani na kytaru bude vzdycky v opozici, poradne zkombinovat oboji jde jen velmi tezko.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus