Jak si udělat Zakk Wylde akustiku?

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
sniffer

Jak si udělat Zakk Wylde akustiku?

Příspěvek od sniffer »

Ahoj, chystám se vyrobit si akustiku ve stylu Zakk Wylde signature Les Paulky a měl bych pár dotazů.

Zaprvé - víte někdo o nějakém dobrém bazaru kytar (buď online, nebo nejlépe v Praze), kde seženu akustiku s výkrojem za slušnou cenu? (přece jenom je to možnost, že bych jí při "konverzi" zničil, a to by mě pak nějaké tři-čtyři tisíce za kytaru docela bolely.. :-) )

Zadruhé - kolik vrstev laku (stříkaný akryl) mám použít, aby černé kruhy nevyčnívaly, ale přesto měly sytou barvu? (na přední desce budou černé kruhy na bílé základovce - a kolik vrstev té?)

Zatřetí - poradíte mi, z čeho mám vytvořit šablonu pro ty soustředné kruhy? Zatím docela tápu..

Díky moc za rady, Filip :-)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

BTW: Proč si neuděláš Sniffer signature???
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
sniffer

Příspěvek od sniffer »

Joey píše:BTW: Proč si neuděláš Sniffer signature???
Díky Joey za podnětnou a velmi užitečnou radu, doufám, že ostatní příspěvky budou pro mě o něco přínosnější :D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

sniffer píše:
Díky Joey za podnětnou a velmi užitečnou radu, doufám, že ostatní příspěvky budou pro mě o něco přínosnější :D
Já se jen snažil dát tip, jako jestli chceš mít bulls eye jak má dneska s prominutím každej blb tak prosím :roll: :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Joey píše:
sniffer píše:
Já se jen snažil dát tip, jako jestli chceš mít bulls eye jak má dneska s prominutím každej blb tak prosím :roll: :wink:
Na akustice by to bylo docela originální, IMHO. :wink:
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

V té main book je přesný návod na Zakkovo LP a ještě na pár dalších.
http://www.paintyourownguitar.com/books.html
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
sniffer

Příspěvek od sniffer »

Smrťokvítek píše:V té main book je přesný návod na Zakkovo LP a ještě na pár dalších.
Díky, zkouknu to..
sniffer

Příspěvek od sniffer »

A máte nějaký tip na ten Bazar? Ď :)
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
drStanek

Příspěvek od drStanek »

http://www.youtube.com/watch?v=ODi_c9MytqA ..... Ten Dreadnoughtu se mi s tim moc nelíbí.... na jakej to chceš dát typ kytary?
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)

"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."

"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Ta akustika po tom "nastriku", bude mit urcite vynikajici zvukove vlastnosti. :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Atkins píše:Ta akustika po tom "nastriku", bude mit urcite vynikajici zvukove vlastnosti. :lol:
Myslím že u kytary za 3-4k je to stejně jedno...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Jestli řešíš jak udělat šablony tak do čtvrtky udělej 2 kružnice, 1 menší 1 větší a vystříhni...přesně!
sniffer

Příspěvek od sniffer »

drStanek píše:http://www.youtube.com/watch?v=ODi_c9MytqA ..... Ten Dreadnoughtu se mi s tim moc nelíbí.... na jakej to chceš dát typ kytary?
Chtěl bych Jumbo s výkrojem - prostě typ klasický elektroakustiky, obrys vzdáleně připomínající LesPaulku :-)
sniffer

Příspěvek od sniffer »

Nero píše:
Atkins píše:Ta akustika po tom "nastriku", bude mit urcite vynikajici zvukove vlastnosti. :lol:
Myslím že u kytary za 3-4k je to stejně jedno...
Ono ostatně kytary mívaj cca 5-6 vrstev polyuretanovýho laku, takže když to obrousim na dřevo a pošlu na to ten svůj tenčí, tak to o moc horší zvuk mít nebude..
sniffer

Příspěvek od sniffer »

B.Mikey píše:Jestli řešíš jak udělat šablony tak do čtvrtky udělej 2 kružnice, 1 menší 1 větší a vystříhni...přesně!
No ale jak zajistim, aby mi pod tu šablonu nepodstříknula barva? čím to k tomu přidělám?
sniffer

Příspěvek od sniffer »

Smrťokvítek píše:V té main book je přesný návod na Zakkovo LP a ještě na pár dalších.
Já to tam nemůžu nikde najít, mohl byste mi napsat nějaký návod kde to tam najít? díky moc :)
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Hm, to je fakt...oboustrankou jedině a to je taky blbý... no tak si kup nějakou lepící fólii levnou...tu nalep, přestříkej a máš to :wink:
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

sniffer píše:
Já to tam nemůžu nikde najít, mohl byste mi napsat nějaký návod kde to tam najít? díky moc :)
Musíš si sehnat tu knížku. A potom ji prolistovat. Nevím co chceš vědět víc. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
sniffer

Příspěvek od sniffer »

B.Mikey píše:Hm, to je fakt...oboustrankou jedině a to je taky blbý... no tak si kup nějakou lepící fólii levnou...tu nalep, přestříkej a máš to :wink:
zkusim to, tak držte palce :-). Mimochodem, nejdřív musim sehnat tu kytaru :-), takže máte někdo tip na "kamenný" bazar v naší metropoli? díky
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“