Váš nejoblíbenější kytarista současnosti
Pravidla fóra
Ježkovivoči, tak Noodlesa fakt nemusím tyjo, vubec mi jeho hra není sympatická, dřív jsem ho měl rád, ale až jsem začal tu hudbu trochu vnímat (:D) tak teda fakt nicht...SmileCZ píše:
moji oblibenci jsou Noodles (offspring)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Nee, tak jsem to nemyslel...já jen že nemám rád jeho styl..SmileCZ píše:kiwi - njn, ja sem este amater, tak tim to bude.....![]()
![]()
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Robert Fripp - pro jeho schopnost posouvat hru na kytaru někam dál
David Gilmour - pro jeho neskutečný feeling
Antonio Forcione - ten chlap neudělá jeden normální úhoz pravou rukou, vždy je tam skrytá nějaká parádička
Vladimír Merta - pro jeho schopnost improvizace, je schopen přetvořit na koncertě známou skladbu až k nepoznání
Paco De Lucia - hlavně pro tu neskutečnou pravou ruku
Vladimír Mikulka - pro lehkost, s jakou dává skladby, na kterých si já lámu ruce
P.S Nemám rád borce, kteří mají neskutečnou techniku a rychlost, kterou rádi dávají na odiv, ale ta muzika se moc poslouchat nedá. Raději nebudu jmenovat, abych nebyl ukamenován.
David Gilmour - pro jeho neskutečný feeling
Antonio Forcione - ten chlap neudělá jeden normální úhoz pravou rukou, vždy je tam skrytá nějaká parádička
Vladimír Merta - pro jeho schopnost improvizace, je schopen přetvořit na koncertě známou skladbu až k nepoznání
Paco De Lucia - hlavně pro tu neskutečnou pravou ruku
Vladimír Mikulka - pro lehkost, s jakou dává skladby, na kterých si já lámu ruce
P.S Nemám rád borce, kteří mají neskutečnou techniku a rychlost, kterou rádi dávají na odiv, ale ta muzika se moc poslouchat nedá. Raději nebudu jmenovat, abych nebyl ukamenován.
Frusana a Gilmoura mám taky rád...Marko007 píše:Explosion in the sky jsou fakt parádní , jinak já mám oblíbených hodně ale tak Greenwood , Gilmour , Frusik, Edge.... ještě fakt hafo
Nevim jestli sem to už řikal, ale bydlet někde poblíž sebe myslim že by jsme mohli založit kapelu. Máme nemálo společnejch oblíbenejch kapel/vzorů apod:)