Nevíš někdo, kde sehnat stojan na kytaru, který drží kytaru v herní poloze? Používá to např. Metallica v Unforgiven a tak, potřebuju akutiku kombinovat s elektrikou, díky
EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=bQQbzCFJ ... re=related
Koxík píše: Nevíš někdo, kde sehnat stojan na kytaru, který drží kytaru v herní poloze?
WTF?Asanoth píše:pokud kreslis kombem, kup si footswitch.
No na eshopy jsem se koukal no....a nicrotten77 píše:Na e-shopy ses díval? Připadá mi, že tohle je docela standartní věc, tak by neměl být problém to koupit.
1/2 OT:Koxík píše: Nevíš někdo, kde sehnat stojan na kytaru, který drží kytaru v herní poloze?WTF?Asanoth píše:pokud kreslis kombem, kup si footswitch.
Koxík píše:Nevíš někdo, kde sehnat stojan na kytaru, který drží kytaru v herní poloze?
Tenhle topic je snad zakletejDemilich píše:lol kde až má tu kytaru, snad u kotníkůsměšné, nic víc !
Stejně jako tenhle příspěvekAsanoth píše:Me osobne ten stojan pride docela kycovitejk a zbytecnej
onlouvam se, jestli to nekdo pochopil jinak v dusledku nepresnosti meho vyjadreni, myslel jsem to presne takAlienW píše:tahle vec je podle me zbytecna. a myslim ze asanoth to myslel tak jako, aby sis koupil efekt na akustickou kytaru. nemam pravdu