mam maly problemek
Dunlop 01 cistic na GRG170
Pravidla fóra
Dunlop 01 cistic na GRG170
cafte
mam maly problemek
kupil som si v obchode dunlopa 01 cistic hmatniku a na tej flaske som sa docital ze sa nema pouzit na maple (javor) a zrazu zistim na nejakej stranke o mojej gitare Ibanez GRG170 DX ze ma maple hmatnik na ofic. stranke pisu ze je to Bound Rosewood neviem ci ten pripravok mozem pouzit na moju gitaru...pls poradte
mam maly problemek
U 01 je napsano pouze pro tmave hmatniky, jestli to neni barevna (tmava) tekutina, zasadni dopady by to mit nemelo..ja pouzivam a pouzival Dunlop 65 bezproblemu na kazdou kytaru..
kdyztak to vyzkousej na malym kousku (tvoje kytara snad svetly - javor hmatnik nema) nebo to vymen za jiny..
kdyztak to vyzkousej na malym kousku (tvoje kytara snad svetly - javor hmatnik nema) nebo to vymen za jiny..
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale to je na struny ne?nebo se to da pouzit i na hmatnik?Smrťokvítek píše:Já mám Dunlop 65 ten citrónový olej a to je výborná věc na hmatník.
edit: ajo sry ja myslel tento http://kytary.cz/dunlop-cistic-strun-65 ... 15:0:0:1:0
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!