uz si prijdu trochu jako loser ze porad hajim to co mam ja, ale tak to neberte, predstavme si, ze mam roadster a na vk sem jenom hralJanus píše:Mě vadí že zvuk je takový neměný.Když do toho píchneš jinou kytaru nebo k tomu postavíš jiného muzikanta pořád je to na jedno brdo.Já zastávám názor za tyhle peníze slušnou lampu novou neseženu.Ragnar píše:Nevim, neřikám že se mi valveking líbí, ale chemii z toho necítim.Janus píše: Nevim.Mě přijde ten zvuk fádní a chemický.
Je to za tu cenu dobrej zesík, s trochu "prázdnějšim", ale svym charakterem.
Randall neznam a nemuzu soudit, ale podle recenzi jsou prekvapive dobry Bugera! to je taky levny ... nemuzes za ty penize cekat nejakej zabijackej zvuk, ale kdyz mas dobrou kytaru, da se z toho vseho dostat dost, staci trpelivost a tocit se vsim co muzes. vlastne da se z toho dostat dost dobrej zvuk, slysel jsem nazivo nedavno VK + 4x12" V30 box + Schecter kytara a bylo to hodne husty.. co z toho plyne? je treba zvazovat nejenom hlavu, ale uplne vsechny soucasti sestavy - treba jestli usetrit na hlave a prihodit na box nebo naopak..