Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Jsem rád že se ti líbilo ;) K tomu co ty nechápeš se nevyjadřuju, nemá to cenu... o tomhle ten topic není....

http://www.youtube.com/watch?v=0Ox_XAv7TfU&fmt=18
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Dariel: Když nechodíš v metalu, tak se nemusíš nutit poslouchat metalovou nahrávku ne? :) Nikdo tě nenutí. Podle mě to bylo zahraný hezky :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

Podle mě taky, což bys zjistil, kdybys četl můj předešlý post :) .A proč se dívám na metalový song?Třeba proto, abych věděl, jak hrajou ostatní a rozšířil si obzory, jestli nezískám nějakou novou zkušenost.Kdybych byl omezený jenom na muziku kterou aktivně poslouchám, tak bych myslím o hodně přišel :wink:
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Dariel: Jo, to máš pravdu :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

r00n!e, v MoP ses podle mě dost zlepšil (už stíháš víceméně bez problémů), HoS se m iaž tak nelíbilo, hraješ to podle mě trochu ztuhle... ale dobrá práce...

a Blackened - máš můj respekt už za to, ež sis troufl :-) slušná nahrávka
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Axel, díky, cením si toho.... já mam takhle občas problém slyšet bicí (mám špatný nahrávací podmínky a nejsem schopnej to zlepšit - lenoch no), takže semtam plápolám jak papír.... a hlavně tím že to neslyším.... no dost mě to rozhodí... a právě u toho HoS jsem přes ty kotle basů moc neslyšel... takže jsem možno kvůli tomu nebyl úplně ''fit''...

PS.: když porovnám obtížnost co se rychlosti týče Blackened a MoP: Blackened je procházka růžovým sadem :P nekecám :-D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

zvláštní, já si - když jsem ještě metallicu hrával - MoP dával a Blackened vůbec :D každopádně dobrý... snad časem dohodíš lepší HoS :-)
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Tak já to tady trošku změkčím :D starší nahrávka na akustiku, metla to není no :D

Beatles - Yesterday http://www.youtube.com/watch?v=wEQdjn4lmsE&fmt=18
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pupack píše:Tak já to tady trošku změkčím :D starší nahrávka na akustiku, metla to není no :D

na tohle video mi moje holka řekla, že máš úžasný hlas :wink: (když jsem se s ní před nějakou dobou díval na tvůj kanál na YT 8) )

moc hezký... sice Beatles nemusím, ale v tvém podání se mi ta písnička moc líbí :-)
Pajur
last.fm: _PaJuR_
Bandzone: butt

Příspěvek od Pajur »

pupack píše:Tak já to tady trošku změkčím :D starší nahrávka na akustiku, metla to není no :D

zatlačil jsem slzu v oku a říkám že fakt nádhera.. hlas máš fakt super.. :wink:
tiše nahlas závidím..
Pajur

Příspěvek od Pajur »

Ano ano.. ocas je zpátky.. :D už je tady mnoho krásných nahrávek za sebou, tak jsem si řekl že, to poruším.. :lol: Je to moje oblíbená USA hejmna.. jakožto je nademnou bůh (na tom videu) tak to zde dávám a říkám, bacha na to..

http://www.youtube.com/watch?v=DLxQHUj2j2A
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Pajur píše:Ano ano.. ocas je zpátky.. :D už je tady mnoho krásných nahrávek za sebou, tak jsem si řekl že, to poruším.. :lol: Je to moje oblíbená USA hejmna.. jakožto je nademnou bůh (na tom videu) tak to zde dávám a říkám, bacha na to..

Hrej to níž... Americká hymna je celkem lehká [aspoň ta část co znám :) ]
- a raději to odposlouchej, US Anthem se dá celkem dobře zaimprovizovat ;) ...
- a aby to mělo zprávný Hendrixovský nájezd, tak z hymny najeď na purple haze :)
Pajur

Příspěvek od Pajur »

Prejdák píše:
Pajur píše:Ano ano.. ocas je zpátky.. :D už je tady mnoho krásných nahrávek za sebou, tak jsem si řekl že, to poruším.. :lol: Je to moje oblíbená USA hejmna.. jakožto je nademnou bůh (na tom videu) tak to zde dávám a říkám, bacha na to..

- a aby to mělo zprávný Hendrixovský nájezd, tak z hymny najeď na purple haze :)
je lehká, já zatím moc od hendrixe nezvládám, jelikož hraju 2 měsíce a su samouk.. jinak, hrál jsem to nahoře, jelikož se mi líbí pištivé zvuky, jinak dík.. :) jo a s tím purple haze, snad to někdy zvládnu.. :lol: bylo by to hezké :)
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Pajur píše:
Prejdák píše:

je lehká, já zatím moc od hendrixe nezvládám, jelikož hraju 2 měsíce a su samouk.. jinak, hrál jsem to nahoře, jelikož se mi líbí pištivé zvuky, jinak dík.. :) jo a s tím purple haze, snad to někdy zvládnu.. :lol: bylo by to hezké :)
Purple haze je nejlehčí Hendrixův song dle mého mínění :)
[tak a do mě] ... Zvládneš jak nic... trošku vypiluj vibrato a tahání strun... [jo, ty bendy nejsou potřebný, ale zní to líp, když je tam naflákáš...]
Pajur

Příspěvek od Pajur »

Prejdák píše:
Pajur píše:
Prejdák píše: Hrej to níž... Americká hymna je celkem lehká [aspoň ta část co znám :) ]
[tak a do mě] ... Zvládneš jak nic... trošku vypiluj vibrato a tahání strun... [jo, ty bendy nejsou potřebný, ale zní to líp, když je tam naflákáš...]
oukej, tak jdu do toho.. snad to tu někdy dám.. dík za inspiraci :)
alkaba

Příspěvek od alkaba »

Jo hrej to níž, zní to tak líp :wink: Jo a máš super plakát :twisted:
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Prejdák píše:
Až na ty sóla ty jsou (jak jinak :D) celkem problematický... :lol: Ale jako je lehká to je pravda.

A teď to upravím ještě do třetice všeho dobrého a zlého. Ano upravil jsem to třikrát! Vadí to snad někomu?? :twisted:
Naposledy upravil(a) rasomaso dne 11.09.2008 20:05, celkem upraveno 3 x.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Pajur

Příspěvek od Pajur »

alkaba píše:Jo hrej to níž, zní to tak líp :wink: Jo a máš super plakát :twisted:
dobrá tedy.. jojo, je super.. hlavnmě dycky když se probudím tak ho vidím.. :lol:
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Pupacku: Dobre, dobre - na zacatku ve zpevu, drobatko problem s intonaci. U kytary - refren, ten B-Dur a gmi - asi vis o cem mluvim.
Tak mnoho zdaru
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Atkins píše:Pupacku: Dobre, dobre - na zacatku ve zpevu, drobatko problem s intonaci. U kytary - refren, ten B-Dur a gmi - asi vis o cem mluvim.
Tak mnoho zdaru
Ahoj díky za koment! vím o tom, ta píseň je co se toho rytmu hraní a střídání akordů týká - hlavně dohromady se zpěvem, na hraně mojich možností. Budu trénovat ;) Ahooj
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“