Fokus-H, pomoc s výběrem

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
bulda6

Fokus-H, pomoc s výběrem

Příspěvek od bulda6 »

Dobrý den, Syn by se chtěl naučit na el. kytaru. Pročetl jsem si toto forum a zaujala mě značka Fokus-H, synovi se líbí jedna kytara asi za 6000,-
Přečetl jsem si ale i názory že některé kusy kytar jsou špatné, ohlé, poškrábané, nebo se rozlaďují. Proto bych vás zde chtěl požádat, zda by někdo neměl zájem jet se mnou do toho skladu vybrat dobrou kytaru, protože já tomu moc nerozumím, a nerad bych vybral špatně.
Omlouvám se jestli jsem tento dotaz dal do špatné sekce.
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

Je to v dobré sekci :)

Mám Les Paula od firmy Fokus-H, stál mě před rokem 3990,- má šroubovaný krk. Byla to moje první elektrická kytara a myslím že jsem tehdy slušně pořídil. Krk je rovný, potenciometry nešumí dohmat je pěkně nízký. Snímače se dají časem vyměnit za lepší. Na naučení se je to slušná kytara.

Jelikož jsem si ale nedávno koupil novou kytaru, chtěl bych starou prodat. Dvě kytary nevyužiju a potřebuji peníze na efekty. Prodávám ji za 3000 + přidám obal, který stál asi 300.

Syn si sice už vybral dražší kytaru, ale za ušetřené peníze by bylo možné koupit kombo, aby nemusel hrát přes hi-fi věž jak jsem to zezačátku dělal já.

Nezlobte se na mě kytaru potřebuji prodat :oops:
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.

Příspěvek od Cita »

fokusa vlastnim, stal 6000 superstrat to je a nemohu si stezovat... ale kdybych mel vybirat znova tak bych kouknul i na Corty... kamos ted pokoupil asi za 7000, vypada to lechce jako LP uplne cerny (proste gothic)
a parada... jestli jste z usteckyho kraje nebal bych se zajet do Citolib... pan Plecháč se vyzna a dobre poradi... mluvim z vlatsni zkusenosti...
Gibson Les Paul Standard 2002
FOKUS Floyd Rose IB 1
amp: doma-CRATE FW 15R
zkusebna-IMG GAT 1250R 50w lampa
Marshall Jackhammer
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

to bulda6
Kupovat na uceni kytaru za 6t mi prijde jako nesmysl. Pokud by uz kluk mel nejaky zaklady tak to problem neni, ale jestli zacina uplne od nuly tak bych ho nejdriv nechal naucit par akordu na neco levnejsiho. Kytara neni levna investice a je dost mozny ze ho to hrani casem prestane bavit a tu kytaru pak budete prodavat hodne pod cenou. Prijde mi docela dobra nabidka od armiho pac ta kytara je rok stara, tim padem uz bude trochu rozehrana a pokud je krk rovnej neni se ceho bat. Navic bude stat polovicku a kluk se na ni nauci stejne jako na novy. A kdyby se nahodou prodavala neztratite tolik jako u novy. Kombo bych mozna kupoval o neco pozdeji, pockal bych jak ho to bude bavit, abyste ho nemusel prodavat taky.
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

asi bych vzal vod toho armiho bejt vama ....
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
felixx

Příspěvek od felixx »

v inzerci prodávám strata fokus, ten už vybraný je :wink:
Fender Strat Highway One Wine Red
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Ty superstraty vypadaj pěkně, ale tomu s tremolem bych nevěřil, a ty za 4500 sou sice nádherný, ale superstrat s Tune-O-Matic... nezlobte se na mě, ale chybí mi tu blijící smail :-!
Obrázek
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

áááááá, to si dělaj prču s tou kobylkou ne? LOL :D :D ..
jo a jinak je to kopie mojí ibanezky ..

Obrázek
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“