instantní booster na kytaře
Pravidla fóra
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
No, to už taby bylo: http://www.jolana.info/bigbeat/bigbeat.htmlWohma píše:Jeste si do kytary zamontuj reprak a mas samohrajku... Kam se budou hrabat Marshallovsky full stacky60'Rock_N'_Roll píše:ale doopravdy, mě to příjde doopravdy výhodný.... upálej bych to k tomu sám? a dá se to nějak vypnout? a znamená to, že bych mohl hrát rovnou do repráku?(bez zesilovače)
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
a nedá se to dát místo jednoho poťáku? osobně bych jeden tone oželel. Já právě myslel, že je to rozměr, jako klasickej poťák.Asanoth píše:jestli si koupim novou kytaru, vidim to tak, ze si to necham udelateugeene píše:mit v kytaře díru na tohle a baterku, tak to asi beru, ale
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
- 60'Rock_N'_Roll
samo, že by to šlo, kobylkovej pot nepotřebuju, ale stejně nemám místo na baterkuLittle.Sick.Fish píše:a nedá se to dát místo jednoho poťáku? osobně bych jeden tone oželel. Já právě myslel, že je to rozměr, jako klasickej poťák.Asanoth píše:jestli si koupim novou kytaru, vidim to tak, ze si to necham udelateugeene píše:mit v kytaře díru na tohle a baterku, tak to asi beru, ale
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Digitech Bad Monkey ->
ja ne, ale dira jde udelat dyckyLittle.Sick.Fish píše:a nedá se to dát místo jednoho poťáku? osobně bych jeden tone oželel. Já právě myslel, že je to rozměr, jako klasickej poťák.Asanoth píše:jestli si koupim novou kytaru, vidim to tak, ze si to necham udelateugeene píše:mit v kytaře díru na tohle a baterku, tak to asi beru, ale
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
ale baterka se tam musí nějak vejít mezi poťáky!eugeene píše:samo, že by to šlo, kobylkovej pot nepotřebuju, ale stejně nemám místo na baterkuLittle.Sick.Fish píše: a nedá se to dát místo jednoho poťáku? osobně bych jeden tone oželel. Já právě myslel, že je to rozměr, jako klasickej poťák.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
fakt nevejdeLittle.Sick.Fish píše:ale baterka se tam musí nějak vejít mezi poťáky!eugeene píše:samo, že by to šlo, kobylkovej pot nepotřebuju, ale stejně nemám místo na baterkuLittle.Sick.Fish píše: a nedá se to dát místo jednoho poťáku? osobně bych jeden tone oželel. Já právě myslel, že je to rozměr, jako klasickej poťák.
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
nemusiLittle.Sick.Fish píše:ale baterka se tam musí nějak vejít mezi poťáky!eugeene píše:samo, že by to šlo, kobylkovej pot nepotřebuju, ale stejně nemám místo na baterkuLittle.Sick.Fish píše: a nedá se to dát místo jednoho poťáku? osobně bych jeden tone oželel. Já právě myslel, že je to rozměr, jako klasickej poťák.
muzes to dat kam chces