ELLEG - Přenosné rolovací klávesy

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
kozlik
Kontaktovat uživatele:

ELLEG - Přenosné rolovací klávesy

Příspěvek od kozlik »

máte někdo zkušenosti s přenosnými rolovacími klávesami? je to k něčemu nebo levná hračka? dik
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

jo, hral jsem na to jednou v shopu, a zatim jsem nezazil nastroj, kterej by byl vic na h***o :D (pardon :) ).
myslim ze koupit si kytaru bez kobylky a bez strun je lepsi koupe :D
wire

Příspěvek od wire »

v cem konkretne nahovno ?
ja sem zacatecnik a uvazuju ze se zacnu ucit na piano, ale pro zacatek se mi celkem pozdavali, i proto ze mne to mozna pusti kdo vi
Kulda_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulda_cz »

No nehrál jsem na to ale řekl bych že to funguje na nějakym dotekovym principu, takže to asi nebude mít dynamiku úhozu :lol: , člověk ani neví jestli to zmačknul nebo ne, prostě to je divný, dozačátku bych to určitě nedoporučoval, Ale je to skladný a třeba v hospodě by se stim dalo docela vyblbnout 8)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Je to hračka, ale na nějaký vážný hraní to fakt není. To fajn ne.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Kulda_cz píše:No nehrál jsem na to ale řekl bych že to funguje na nějakym dotekovym principu, takže to asi nebude mít dynamiku úhozu :lol: , člověk ani neví jestli to zmačknul nebo ne, prostě to je divný, dozačátku bych to určitě nedoporučoval, Ale je to skladný a třeba v hospodě by se stim dalo docela vyblbnout 8)
vyblbnout jedine stylem s tim orolovat nejakou peknou servirku ;) ne, fakt ne, na to se hrat neda.
nejde o to, ze clovek nevi, jestli to zmacknul, ten to vi, ale nevi to ten pseudonastroj. takze obcas zahraje, obcas ne... je to zcasti i tim, ze neni dotykova cela klavesa, ale jenom jeji mala specificka cast. takze na tu se musite trefit. Zkousel jsem na to hrat Bugatti step, no, hadejte jak to dopadlo :D

wire: pokud jsi zacatecnik, tak uz tuplem ne. Pokud chces neco sehnat, zadej topic s pozadavky a co chces hrat a na co chces hat a my ti pradime, ale pokud nechces neco, na cem si budes trenovat "odprachovavani" kobercu uderem, tak tohle nekupuj ;)
wire

Příspěvek od wire »

jo super :)
aspon nevyhodim penize za nejakou volovinu :)
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

ale vazne, jstli si chces nacvicit klepani kobercu, tohle je primo idealni vec...
az na tu cenu teda ;)
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Kup si nejake normalni klavesy. Doporucuju znacku Yamaha. Ve vyssi cenove kategorii este Korg nebo Roland, Kurzweil, nebo Nord.

Hledej ať to má úhozovou dynamiku. min. 6 oktáv klapek a nejlépe když s sebou vezmeš někoho kdo tomu rozumí.

a počítej že vysolíš minimálně 4 tácy. níž fakt nemá cenu jít.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“