! Fake Gibson Custom Bazar!

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
PMC

Příspěvek od PMC »

PLS, nemáte někdo skušenosti s nákupem takový kytary z Číny? Docela se mi nějaký kopie líbí (http://www.ebuysoho.com/index.php?gOo=g ... oductname=)
Ale bojim se, že když bych tu kytaru obědnal, neprojde to přes celnici, že zjistí že je to napodobenina...

Nevíte, jaká je pravděpodobnost, že to přes celnici neprojde???
► Fender Telecaster ze 70. let; Gibson Chet Atkins SST ´96
mmjuz Bassman; mmjuz 6W mazel

ObrázekRock´n´RollObrázek
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Proč by to neprošlo? Jim je přece jedno co v tom je, hlavně když ty to zaplatíš nemám pravdu???? :?:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
PMC

Příspěvek od PMC »

Demilich píše:Proč by to neprošlo? Jim je přece jedno co v tom je, hlavně když ty to zaplatíš nemám pravdu???? :?:
To newim. Doufám že to je tak, jak říkáš, resp. píšeš :) ale Může jim být divný, že k nám pošlou Gibsona za 4.500,-...Nevim jestli to kontrolujou jako např větnamce na tržnicích. Vo to mě šlo... :?:

Demilich

Příspěvek od Demilich »

PMC píše:
Demilich píše:Proč by to neprošlo? Jim je přece jedno co v tom je, hlavně když ty to zaplatíš nemám pravdu???? :?:
To newim. Doufám že to je tak, jak říkáš, resp. píšeš :) ale Může jim být divný, že k nám pošlou Gibsona za 4.500,-...Nevim jestli to kontrolujou jako např větnamce na tržnicích. Vo to mě šlo... :?:
No neber že to je pravda! Já se taky ptám a moc o tom nevím :wink:

Ale já celnici chápu jako tak, že prostě ti na to nahodí daň akorát aby to nějakým zákonům odpovídalo... Takže to vezmou, uvidí Gibson, řeknou si "To je drahá kejtra" no a napálí ti na to nějakou drsnou daň a starej se :-D

Ale třeba to je jinak !! Fakt netuším, snad se dovíme :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
PMC

Příspěvek od PMC »

Demilich píše:
PMC píše:
No neber že to je pravda! Já se taky ptám a moc o tom nevím :wink:

Ale já celnici chápu jako tak, že prostě ti na to nahodí daň akorát aby to nějakým zákonům odpovídalo... Takže to vezmou, uvidí Gibson, řeknou si "To je drahá kejtra" no a napálí ti na to nějakou drsnou daň a starej se :-D

Ale třeba to je jinak !! Fakt netuším, snad se dovíme :)
Bylo by blbý, kdybi ke kytaře za 5000 včetně dovozu přičetly třeba 3000 jako clo+DPH... To by mě nas*alo.

Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

PMC píše:Bylo by blbý, kdybi ke kytaře za 5000 včetně dovozu přičetly třeba 3000 jako clo+DPH... To by mě nas*alo.
Daň je 19% ceny výrobku, ne 60! Cenu výrobku ti pošle prodávající u balíku, jako doklad pro celníky. Kupoval jsem elektronky za 5000 z améru, přišlo mi nějaký lejstro, že to čeká na celnici na proclení a že chtěj nějaký dokumenty k tomu, nebo co, tak sem jim tam zavolal co se jako děje, že sem si akorát prostě objednal nějaký zboží z e-shopu, ženská chvíli hledala tu zásilku a řekla že mi jí pošlou a zaplatim normálně 19% ceny jako DPH a bylo to, nic víc, nic míň.
Když se domluvíš s prodávajícím, tak by i to šlo teoreticky ochcat.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
PMC

Příspěvek od PMC »

Little.Sick.Fish píše:
PMC píše:Bylo by blbý, kdybi ke kytaře za 5000 včetně dovozu přičetly třeba 3000 jako clo+DPH... To by mě nas*alo.
Daň je 19% ceny výrobku, ne 60! Cenu výrobku ti pošle prodávající u balíku, jako doklad pro celníky. Kupoval jsem elektronky za 5000 z améru, přišlo mi nějaký lejstro, že to čeká na celnici na proclení a že chtěj nějaký dokumenty k tomu, nebo co, tak sem jim tam zavolal co se jako děje, že sem si akorát prostě objednal nějaký zboží z e-shopu, ženská chvíli hledala tu zásilku a řekla že mi jí pošlou a zaplatim normálně 19% ceny jako DPH a bylo to, nic víc, nic míň.
Když se domluvíš s prodávajícím, tak by i to šlo teoreticky ochcat.
To je drsný :) Jinak já sem někde viděl že v číně je DPH 13% nebo 15%, takže by to nebylo zrovna moc. Začína se mi ten nákup z Číny líbit :P

Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

On se Ti líbit přestane, až ta kytara dojde a Ty poznáš, co je to zač...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

Maples píše:On se Ti líbit přestane, až ta kytara dojde a Ty poznáš, co je to zač...
:D :D Presne,je sice hezka,ale to co bude vevnitr bude hruza!!!Se na to vykasli a kup nejake LP z bazaru,tohle fakt nema smysl,nehlede na to ze to sem prijde az treba za mesic.

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

PMC

Příspěvek od PMC »

Maples píše:On se Ti líbit přestane, až ta kytara dojde a Ty poznáš, co je to zač...
:D :D
Chápu, nemůžu to srovnávat s Gibsonem, ani s Epiphonem, ale chcu si teď koupit nějakou kopii les paula, a ono se toho zas moc sehnat nedá. Já bych si stejně časem asi vyměnil snímače, a zas tak dobrej hráč nejsem, abych si kupoval originál...
Jinak myslim, že za ty peníze to ujde, srovnal bych to tak s Jack&Dannym...

Demilich

Příspěvek od Demilich »

Pěknou kopii gibáče dělá fokus, se mi líbí od Adamze. Vyměni snímy a dělóó ;-) Navíc sehnatelné.....
PMC

Příspěvek od PMC »

Fokus už teď nechcu.. Mám od nich aktivní baskytarku, a nějak se mi nezdá... Raděj bych jinou značku, ale taky jsem uvažoval o tom jejich Custom modelu...

PMC

Příspěvek od PMC »

Stejně, Chci koupit kopii LPčka, a to bude asi všechno nastejno. a když mám tady +- original design, tak se mi aji líbí víc ta kopie gibsona. Podle mě to bude stejný, jak jiný kopie, nebo se pletu :?: :?:

rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

To je drsný Smile Jinak já sem někde viděl že v číně je DPH 13% nebo 15%, takže by to nebylo zrovna moc. Začína se mi ten nákup z Číny líbit Razz
Čínské DPH (jestli tam něco takového existuje) nemá s DPH v ČR nic společného. Při vyclení v ČR se napočítá CLO a pak DPH. Celní správa má v kompetenci kontrolu dodržování zákonů v oblasti duševního vlastnictví - což je přesně tento případ. Netuším však jestli by se v případě individuálního dovozu tímto někdo zabýval (u velké zásilky - třeba kamion nebo kontejner o tom nepochybuju). Nevím, já osobně bych do toho nešel, jestli se to podobá originálu jako tohle tak potěš :roll:
http://halbot.haluze.sk/?id=3993
http://halbot.haluze.sk/?id=3994

No, a pokud vím dají se tyto čínské kopie sehnat v Německu.
PMC

Příspěvek od PMC »

Jde o trochu důvěrnější podobu:D Ale amatér rozdíl nepozná, takže newim, newim, jak by se na to dívaly :(

eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

jen se přiznej: ty jen chceš kytaru, kde bude napsaný GIBSON, aby na tebe každej čuměl a ty se cejtil dobře, ale přitom to bude hrát příšerně :)
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
PMC

Příspěvek od PMC »

eugeene píše:jen se přiznej: ty jen chceš kytaru, kde bude napsaný GIBSON, aby na tebe každej čuměl a ty se cejtil dobře, ale přitom to bude hrát příšerně :)
Sry, neudělám ti radost.. O to mi nejde, jasně že je to spíš plus, ale mě se spíš líbí design, protože normální kopie jsou dost jiný, než originál, a tohle už je +- dobrý. Už se mi líbylo pár kytar, ale designově byly zaso OUT ale tohle vypadá slušně. O to Gibson mě nejde. Stejně každej, kdo by věděl, co to ten Gibson je, by poznal, že to je kopie, a spíš by se mě smál... :)
V tý Číně mají hlavně víc modelů, než třeba jiný kopie v Evropě. A zvukově to není zas tak špatný.
Ale budu rád, když mě dáte tip na nějakou evropskou dobrou kytarku(Les paula) tak do 6500,-...

Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

todle se mi hodne libi http://www.ebuysoho.com/index.php?gOo=g ... oductname= ... je to i docela malo penez , ale kdo vi co by to bylo , na fotce to vypadam spatne nemusi ale aby az to pride abych si to doma maximalne tak nepovesil na zed ....
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Vypadá trochu jako alexi 200 ale nemá to napsaný na hlavě a taky má stripes jako alexi 600....jen se mi zdá že je trochu "zmáčklá" a konec těla u lože vypadá spíš jako jackson co má rope z COB...
Každopádně by mě zajímalo co je ten aktivák zač....jestli koupíš tak poreferuj... :wink:
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

myslim ze kup neceho takovydleho tak je kdyz chces neco lacynyho na stenu .... a ne na hrani ....
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“