VH Relief-Andy"s hi driver 666
Pravidla fóra
VH Relief-Andy"s hi driver 666
Nemáte někdo zkušenosti s tímto zkreslovačem?Uvažuju o jeho koupi k lampě.....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mám to a je to nejlepší pila,co se dá sehnat. Říkám tomu přenosná Mesa (kontroval jsem to s Vladykovim BioHazardem) 
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
Kontroval?česky pro nás málo vzdělanéLachim píše:Mám to a je to nejlepší pila,co se dá sehnat. Říkám tomu přenosná Mesa (kontroval jsem to s Vladykovim BioHazardem)
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
nejde o to být originální, jde o to být spokojený se zvukem 
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Nemam jak. Sry. Až někdy bude noťas,tak klidně. Nebo by to šlo přez zimu (bude víc času a vemu kombo dom). Ale jinak se není čeho bát,tady je kvalita nezpochybnitelná (Pavlíček,Hladík,Já
).
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
tady je kvalita nezpochybnitelná (Pavlíček,Hladík,JáLachim píše:Nemam jak. Sry. Až někdy bude noťas,tak klidně. Nebo by to šlo přez zimu (bude víc času a vemu kombo dom). Ale jinak se není čeho bát,tady je kvalita nezpochybnitelná (Pavlíček,Hladík,Já).
Ty ho kupoval přímo od výrobce?Já mám k němu kosek tak se mrknu co tam všechno má.....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Nejdřív jsem komunikoval s výrobcem (ptal jsem se třeba i na ten VHbypass - a je to fakt super), ale pak jsem to koupil na musiccenter (kvuli gratis dopravě a možnosti vrácení - co kdyby). A byl ještě za 4,500.
Ale ty to nekupuj,ať nás s tak dobrym zvukem není moc
Ale ty to nekupuj,ať nás s tak dobrym zvukem není moc
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Tenhle efektik má náš druhej kytarista, opravdu řekl bych že velice slušný...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...