Porovnanie Boss MT-2 a ML-2 na Death Metal

Pedály, multiefekty, procesory, ...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Stanley píše:
hardcore guitarist píše:Kua chlapi hraju brutal death tak je to nutnost ne?A zahuhlané to vůbec není :wink:
Tak to máš asi kvalitní snímače a kvalitní ozvučení a na kombu gain zas hodně pod půlkou ne? Jinak každej kdo hraje death, či black na nějaké úrovni ti potvrdí, že tak 80 % muziky je v prstech a né ve zvuku a zkreslení. Doma na kanálový zkreslení Blazera (takový spíš jako Hammerfall) hraju death a zní to jako death. Osobně se přikláním k menšímu zkreslování, kvůli čitelnosti riffů, páč do přegainovanýho šumu se lecjaká chybka schová :wink:
Tak kvalitní snímače ani moc ale ten gain mám pod půlkou to je pravda...já nevím mě se to tak líbí ale musel sem si s tím pořád pohrát)opravdu hodně).To máš pravdu že je to v prstech,na našich stránkách sem hodil něco co sem hrátl na metalzone tak si to poslechni je to hrůza já vím ale jen jako vodítko.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

myslim ze metalzone pro tebe nebude spatna volba ale zkus jeste i ten mega distortion, ma to uplne neuveritelne moc gainu, dve tocitka, a silene moc basu.. navrch ted kdosi v bazaru prodava hyper metal - to by melo byt udajne to samy jak metalcore..
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

pigdestroyer píše:myslim ze metalzone pro tebe nebude spatna volba ale zkus jeste i ten mega distortion, ma to uplne neuveritelne moc gainu, dve tocitka, a silene moc basu.. navrch ted kdosi v bazaru prodava hyper metal - to by melo byt udajne to samy jak metalcore..
Hyper metal?Co je to za značku?nemůžu to ted hledat máč mám zasekaný net. :cry:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Boss Hyper Metal (myslím že HM-3 nebo tak nějak) je to hodně starej kousek, už se nevyrábí... Ale ted je jeden na bazáči, ještě Japonec...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Cerrito

Příspěvek od Cerrito »

pigdestroyer píše:myslim ze metalzone pro tebe nebude spatna volba ale zkus jeste i ten mega distortion, ma to uplne neuveritelne moc gainu, dve tocitka, a silene moc basu.. navrch ted kdosi v bazaru prodava hyper metal - to by melo byt udajne to samy jak metalcore..
No ja som to tu uz raz pisal o tom MD, fakt je to tazko pre mna zistit ci sa hodi na DM a ci je trebars lepsi ako MT2, pretoze ked som si pozeral videa na you tube tak na tom chlapici hrali skor Rock/metal ako nejaky thrash/death ... takze neviem.. zatial rozmyslam ,ze asi fakt bude najlepsie kupit ten MT2 ,ale skusim este pockat na nejake dalsie prispevky /reakcie....
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Cerrito píše:
No ja som to tu uz raz pisal o tom MD, fakt je to tazko pre mna zistit ci sa hodi na DM a ci je trebars lepsi ako MT2, pretoze ked som si pozeral videa na you tube tak na tom chlapici hrali skor Rock/metal ako nejaky thrash/death ... takze neviem.. zatial rozmyslam ,ze asi fakt bude najlepsie kupit ten MT2 ,ale skusim este pockat na nejake dalsie prispevky /reakcie....
no ale to je prave nesmysl, ti koreni co to maji na youtube tak tam nemaji temer dany zkresleni. zkus to v obchode, porovnej, rikam ma to tolik gainu ze ani na hrani noise nedas oba potaky na max. ted sem s tim hral pres fullstack lampu a myslim ze zvuk byl paradni kanal :)
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

to pigdestroyer:prodává ho jěště ten tvů kámoš?Teda jestli ho už neprodrl měl bych oněj zájem!
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

Hele hodil by se MetalZone na styl Sonata Arctica atd...?
Final Frontier
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

S vhodnýma snímačema, šikovným kombem a dobrou ekvalizací z něj dostaneš skoro cokoli...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Hoši hodím to sem:
Kdyby ste si měli vybrat mezi digitech death metal ( http://kytary.cz/digitech-death-metal/2 ... 50:0:0:1:0 ) a boss MT-2( http://kytary.cz/boss-metal-zone-mt-2/2 ... 50:0:0:1:0 ). Co bys te brali.
Nechci řešit hudební styly, ale efekty jako takové. Jaké s nimi máte zlušenosti atd. Co vám na kterém vadí...
:wink:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
costha

Příspěvek od costha »

jednoznacne boss... digitech mi prijde takovej chemickej, hral jsem na nej jen parkrat a celkove nic moc.. vsechny krabky od digitechu mi prijdu hure stelovatelny, podlehl sem moznostem a zvuku bossu...
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mxMichael »

TAk ja bych na death jednoznacne pouzil prekrmenou jednokanalovou lampu . Treba nejaka jeta jcm800 a k ni tube screamer a poradne to nakrmit signalem a to teprve nater!!! :D Thing about it!
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
DirX

Příspěvek od DirX »

mxMichael píše:TAk ja bych na death jednoznacne pouzil prekrmenou jednokanalovou lampu . Treba nejaka jeta jcm800 a k ni tube screamer a poradne to nakrmit signalem a to teprve nater!!! :D Thing about it!
S tímto mám zkušenosti a bylo to fakt brutal lepší než nějaké chrchláky....ale pokud nějaký efekt tak od VHR nebo Boss....
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

já mám metal zone a jsem spokojenej. docela široký spektrum nastavení zvuků
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
DirX

Příspěvek od DirX »

necross píše:já mám metal zone a jsem spokojenej. docela široký spektrum nastavení zvuků
U něho je výborný ten parametrický EQ....
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“