Elektrické kytary Stagg
Pravidla fóra
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
ja najinou elektoro akustiku nez stagg vzivote nehral... ale nepripadala mi tak spatna...
jinak dneska sem mluvis s tim basakem s tou povedenou basou stagg (jak sem rikal ze dobrej kousek). Takze rikal ze je nahovno. pri mu zacal delat jakysi problemi nultej prazec, zacali drncet s truny a uz se nedaj zvednout ma zpchanou elektroniku (sumi potaky, blbnou kontakty) snimace se pry drz, ale jen tak ze jeste fungujou..... Kupuje novou....
jinak dneska sem mluvis s tim basakem s tou povedenou basou stagg (jak sem rikal ze dobrej kousek). Takze rikal ze je nahovno. pri mu zacal delat jakysi problemi nultej prazec, zacali drncet s truny a uz se nedaj zvednout ma zpchanou elektroniku (sumi potaky, blbnou kontakty) snimace se pry drz, ale jen tak ze jeste fungujou..... Kupuje novou....
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
lol
Rasta - To si mu mel rict, ze se sni nesmi hazet o zem 
GUITAR - LES PAUL - EPIPHONE L100Left Hand HS.
AMP - EPIPHONE - 30W
Strings - D'Addario ( 10 )
Iťs better to be hated for what you are, than to be loved for what you're not !

AMP - EPIPHONE - 30W

- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
Re: lol
vazne ne??? to v navodu nebylo?cagO' píše:Rasta - To si mu mel rict, ze se sni nesmi hazet o zem
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
hmm
Rasta -
Pockey az si na to triskani do zdi zvyknes a jednou se spletes a rozmlatis si milacka 
GUITAR - LES PAUL - EPIPHONE L100Left Hand HS.
AMP - EPIPHONE - 30W

AMP - EPIPHONE - 30W

- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
punker??? jojo
rozmalatit milacka???? dalsi 2 000 na novo kejtru nemam!!!!!!!
rozmalatit milacka???? dalsi 2 000 na novo kejtru nemam!!!!!!!
Stagg
Staggy jsou náhodou solidní kytary...
STAGG S402-BK barva: černá (Fat Stratocaster - Serie - 730)
+
FENDER Frontman™ F15G výkon: 15 W
+
FENDER Frontman™ F15G výkon: 15 W
STAGG??
Mno... Stagg, Stagg, Stagg... kytary jsou možna dobré.... ale kamos si tedka jednu koupil a byl s tím u mě doma... koupil to asi v nějakym setu takže kytara s kombem(stagg stratocaster + 10w kombo) a se vsim ho vysla tak kolem tech 4 000,- možna, že to bylo tím, že tu kytaru měl asi dva dny, ale za tu dobu co ji tu měl u mě... cca asi 4hodky jsem mu to asi 5x ladil a když odchazel tak už to bylo zase rozladěné... a to na to moc nehrál, protože držel kytaru tak podruhe v životě v ruce... zkoušel jsem jí i já a mužu řict, že to do ruky špatna kytara neni... na forech jsem cetl, že hmatnik je o nicem, že se to neda držet a kdesi cosi, ale byla celkem v klidu... na tu cenu celkem solidní... je jasne, že to neni kytara, ktera se vyrovná jiným známým značkám, ale hrát se na ni dá a jako posledni variantu bych to asi nenazval... Já osobně mam BaCHovku (explorera) ta je sice o dost pohodlnější než ten stagg (taky je to tim, že jsem na tu moji zvykly hrat)... další věc, kterou bych rad napsal je to, že to kombičko od staggu je nic moc... zvuk je velice "specificky" ale když se k tomu přida nějaky ten efekt (ten kamos si koupil nějaky multiefekt zoom k tomu) tak je to zase uplně něco jineho... Takže tak jediny zapor, ktery bych viděl na te zdrazňuji KYTAŘE STAGG je to rozlaďování, ikdyž to mohlo byt tim, že ta kytara byla nova a ty struny jeste dostatečně nesedly a navic to byly tovární struny, ale je možné, že se to rozlazování časem vytratí... ostatně u té moji kytary jsem to nepoznal takove nějake počateční rozlaďování... třeba když měnim struny, tak to je po jednom dnu hraní a štelování bez problémů a když jsem viděl značku BaCH bál jsem se že to nebude dobrá kytara... ale opak byl pravdou... je sice fakt, že ty snimace u te moji kytary nejsou žádná třída, ale jinak technicke a řemeslné zpracování je na tu cenu dost slušné (tim chci řict, že jsem neneasel doposud na kytaře žadny nedostatek z hlediska zpracování) Ale abych se vrátil ke staggu, pokud se jedna o kytary, věřím tomu, že dobre kusy umí udělat a je fakt nutne s tu kytaru vyzkoušet (asi jako u každé koupi kytary). každopádně tuhle značku nijak nevyzdvihuju ani nepotápím a jednoznačně mužu říct, že pro mladého člověka ktery nikdy na kytaru třeba nehrál a chce to vyzkouset je to jednoznačně solidní volba... naučit se na tom dá lecos a pokud si ke kytaře stagg člověk koupi nějake solidni kombo(pořipadě efekt), tak se z toho dá vykouzlit i celkem dobrý zvuk 
BaCH Explorer EX BK, Fender Frontman 15g, Struny Daddario EXL110, D.A.P audio 6m, Unknown trsátko(bílé) 
Kytary nevim a,el já má mdo Staggu stojan na kytaru a jsem mooooc spokojenej 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
mam zajimavu zkusenost, ze stojan na kytaru Stagg predci kvalitou Warwick
jinak kamos ma strat od Staggu a nemuzu rict, ze by byl spatne. sice sem moc stratu nehral (uz jenom od Fokusu a ten byl IMHO horsi). ja bych Stagg nezavrhoval, kdyz se zadari...
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
pozor pozor! podívejte se na muzikus.cz - recenze - stagg , to podle mě vypovídá o všem ,hodně moc to tam chválej a muzikus myslim že je seriozní zdroj informací
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
jsi si jisty tou serioznosti? nerikam, ze tam pisou bludy, ale nekdy me prijdou ty recenze moc pozitivni, ale treba si distributori, pokud muzou, daji zalezet, aby recenzent dostal kvalitni kus. zase je pravda, ze jsou jiny naroky na nastroj za pet tisic a jiny na nastroj za pade.
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
říkejte co chcete, stagg sou utopený peníze...
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
a ja rikam, ze se urcite da najit dobry kousek. jen je problem, ze zacatecnici, kterym jsou takovy kytary smerovany, stejne neodhali vady a prednosti daneho nastroje.rasta_blasta píše:říkejte co chcete, stagg sou utopený peníze...
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
tak ja mam skoro dva roky Fokus LP za 3800. neverim, ze Fokus udela kytaru o moc lip nez Stagg. nijak jsem nevybiral (prece jenom byla levna a ja nic neumel) a objednal z netu. krome drobnych zavad zpusobenych mym brutalnim zachazenim se nic nestalo. koliky v pohode, krk taky dobry, snimac u krku dobry, u kobylky slabsi. nechci se moc zastavat tech kytar, ale nekdy me prijde, ze budto mam hrozny stesti nebo je to nejaka kampan drazsich vyrobcu, jak zdiskreditovat urcity znackytermyx píše:jo v obchodě dobrej kus možná najdeš...teda VYHOVUJÍCÍ KUS..ale počkej za rok... krk vrtule..ladící kolíky v čudu..atd atd...
Já jsem ještě Staggy nezkoušel a docela se jim i vyhýbám, protože je moc lidí nechválí a já nejsem zas takový odborník, co se týče rozeznání "dobrého kusu"
Taky mě dost odrazuje, že mají tolik druhů a barev a žádná kytara není na 8000 (aspoň jsem na ni ještě nenarazil
)
Ale dělají dost nástrojů a ani nevím, co je to za firmu (vlastně jsem to nezjišťoval).
Na druhou stranu mají kytary skoro v každém obchodě, tak si říkám, že kdyby měly být špatné, tak by je snad nebrali

Ale dělají dost nástrojů a ani nevím, co je to za firmu (vlastně jsem to nezjišťoval).
Na druhou stranu mají kytary skoro v každém obchodě, tak si říkám, že kdyby měly být špatné, tak by je snad nebrali
Twenty-twenty-twenty-four hours to go
I wanna be sedated
Nothing to do, no where to go-o,
I wanna be sedated
I wanna be sedated
Nothing to do, no where to go-o,
I wanna be sedated