Greeg píše:Giof- hele co to sou jako ty eufenisinimiznizmy ? já to píšu tak jak si to myslim
eufenismus - zjemněně řečené vulgarismus dle slovníku. Prostě kritika která zní jemně, okecávaně atd
Greeg píše:Giof- hele co to sou jako ty eufenisinimiznizmy ? já to píšu tak jak si to myslim
ty nové zoom efekty jsou celkem pohoda G2 ma parádní modulace, delay i reverb a spojenim usb idealni vecicka na nahrávání a takové to domácí žvýkání!Giof píše:Kytara -> Zoom G1 -> PCDark Axel píše:
ještě - nemohl bys prosím napsat, jakou výbavu jsi použil k nahrávání?![]()
Jinak děkuju všem za hodnocení.
no takhle na skreslení je to hrůza musí to člověk využívat opravdu jen na modulační efekty, ale měl sem ho v ruce jen chvilku a je fakt ze ta G2 uz je asi o neco lepsi nez ta jednicka mnoGiof píše:No jo.. ale s tím G1 vůbec spokojený nejsem.. Sežere ti to veškerý dobrý zvuk.. pak máš stejný zvuk, ať už máš amerického fendera, nebo behringerku..
armi píše:Můj první příspěvek s nahrávkou... tak se zasmějte...![]()
http://www.edisk.cz/stahni/80707/armi_j ... 4.7MB.html
Nahráváno pomocí Guitar rig 2
Respekt tam asi je citit... priste se musim vice uvolnitpupack píše:armi píše:Můj první příspěvek s nahrávkou... tak se zasmějte...![]()
http://www.edisk.cz/stahni/80707/armi_j ... 4.7MB.html
Nahráváno pomocí Guitar rig 2
Ahoj tak te tady vítáma držim palce, hraj hraj a hraj aspon tu nejsem sam solovej novacek
jinak celkem pekny ale je videt ze mas zatim respekt pred kazdym tonem, budu se tesit na dalsi - jinak cit mas a to je hlavni!
Kdybych to uměl tak tam taky nasázím hafec tónůDemilich píše:čím to dáváte dokupy?Já jsem schopen nahrát separátní MP3 ale dohromady na to asi nemám program, a tahat se mi nic nechce, mám v kompu už tolik hovadin že se v tom ztrácím
Musím někdy reinstalnout...
Jinak Armi: Lister by byl na tebe hrdýTaková pohodka, jak na zahradě u pivka takovej lačes melodie
Já bych tam narval strašně hodně tónů dycky...
no je to kvákadlo zooma G1Dark Axel píše:edit: Giofe, copak to je za autokvákadlo? zní to moooc dobřejinak smekám, tohle se ti sakra povedlo
je to fakt groovy