GALLIEN-KRUEGER - Micro Bass MB-150S III

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
oslotron

GALLIEN-KRUEGER - Micro Bass MB-150S III

Příspěvek od oslotron »

Ahoj! Mám dotaz ohledně kombíčka GALLIEN-KRUEGER - Micro Bass MB-150S III. Nemá s ním někdo zkušenosti? Já mám svoje zlatý Quantum 412 od Kettnerů, ale poslední dobou míváme malý kšefty po různejch svatbách a oslavách. Rád bych si teda pořídil něco malýho, už proto, že by nám pak stačilo jedno auto na dopravu :o) Problém je v tom, že tyhle akce bejvaj bez PA, zpěvy si zvučíme sami. Já nevim, zda by tohle kombíčko mohlo něco podobnýho zvládnout. Nijak extra do toho neřežem, jde o rock'n'roll, ne metal ani punk. Na tuhle kostičku jsem slyšel spoustu chvály a taky jsem si na něj zahrál, ale v krámě to neni ono. Poradí mi někdo? Vim, že super mrňavý a lehoučký věci dělá Mark Bass, ale je to ještě dražší a už tohle mi připadá dost. Díky předem za jakékoli info.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Četl jsem, že je to určeno hlavně por kontrabas (používaj to nějací jazzmani) a že pro normální basu to není uplně to pravý vořechový...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
oslotron

Příspěvek od oslotron »

Dík. Ještě to zkusim nějak otestovat.
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

nemislim si ze komba napr na gitary,kongtrabasy a take vecy ze su zle na basu...ja som hraval napr na Fender Frontman 112 100W a to bolo este ktomu gitarove kombo a ten zvuk a te drivy...keby ze sa vymeni reprak tak nepoznat ten rozdiel
garde

Příspěvek od garde »

.....neviem na zábavový štýl hudby by som bral niečo z dosť guľatým zvukom.......a to GK......no neviem, neviem......
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
fisermi1

Příspěvek od fisermi1 »

Je to z hliníku, teda šasí, takže to bude lehký ale jedno "hliníkový" kombo jsem měl na nějakej čas a drnčelo to (v určitý frekvenci)... Třeba to maj Galíci pořešený. Vypadá slušně vybavený, takže bych ho zkusil někde sehnat a projel bych ho ve zkušebně. Jestli to bude vyhovovat zvukově, vůbec bych se ho nebál...:-)
oslotron

Příspěvek od oslotron »

Díky všem! Nakonec to bude asi ten malinkej 12'' Markabass, je to přeci jen "kapku" silnější a ty tři kila navíc nebo kolik mě nezabijou. Su chlap, ne?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

oslotron píše:Díky všem! Nakonec to bude asi ten malinkej 12'' Markabass, je to přeci jen "kapku" silnější a ty tři kila navíc nebo kolik mě nezabijou. Su chlap, ne?
Gratuluju, MB jsou super...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“