MIX Crate CMX62

Pro živé ozvučení, studiové, monitorovací, ...
Odpovědět
aivn86
Kontaktovat uživatele:

MIX Crate CMX62

Příspěvek od aivn86 »

Měl bych pár dotazů na tenhle mix.
1. Jaké s ním máte zkušenosti? Vím, že Wohma ho tuším měl.(kvalita zpracování, preampů, phantomu, atd)
2. Jestli jsem to dobře pochopil tak insert je výstup z každé šavle. Tzn. když budu mít zvukovku s více vstupama tak do každého vstupu dám jeden tenhle insert a nahraju každou šavli na zvláštní stopu s tím, že bude upravená ekvalizerem na mixu.
3. Má cenu ho kupovat, když bych ho měl tak za 2000-2500,-
???

Je to určený převážně pro nahrávání kapely. Neplánuju zvučení jakékoliv akce.

Jinak tady je manuál: Mix Crate manual
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Vis spravne :-) A jestli koukas po tom na bazaru, tak to je presne muj kousek :D

1. Kvalita zpracovani OK, je to kus zeleza. Preampy maji celkem slusnou kvalitu, myslim, ze tak na urovni lepsich behringeru, za ty penize krasa. Na phantomovym napajeni nejde nic zkazit, zapina se DIP switchema vzadu.
2. http://en.wikipedia.org/wiki/Insert_(ef ... rocessing) - je to v podstate efektova smycka
Vyuzit jako vystup z kazde savle lze tim, ze budes chytat signal ze Sendu. S tim ekvalizerem si nejsem jistej, mam pocit,ze tam dokonce bylo prepinani, jestli to bude post nebo pre insert, ale to mozna kecam.
Jinak ano, ja to pouzival tak, ze jsem z insertu vyvedl signal do M-Audio Delta 1010LT a pouzival na tom mixu jen preampy.
3. Za 2000 urcite, 2,5K je taky furt slusna cena. Ostatne pokud ho nevyuzijes pri nahravani, tak ve zkusebne se takovej mixik neztrati.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Ty ho prodáváš? Za kolik? protolže ten na bazaru tvůj evidentně nebyl prodávál to nějakej týpek ze Znojma. Ale nakonec jsem se s ním nedomluvil.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ne, neprodavam, ale nekdo prodava kus, co jsem mu prodal.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“