Kombo Behringer BX1200

Baskytarová aparatura ...
saytam

Behringer BXL450

Příspěvek od saytam »

Sem začátečník a uvažuju o tom to kombu Behringer BXL450.Budu na něm hrát doma a v hudebce.Co si myslíte o kvalitě pro začátečníka.
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Jednou jsem na nějakýho takovýho Behra-kombo (výkon asi 100W fakt nevim) hrál menší hraní v jednej hospůdce. Nehrálo to vůbec špatně. Nekreslilo to, výkon dostačující i zvuk ušel. Ale prostě něco tam nebylo... nedokážu to přesně specifikovat. Jako kdybych hrál pod dekou :) Ale musim říct, že na doma a do hudebky podle mě dobrá volba.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
cenda

Příspěvek od cenda »

insipid666 píše:Michalowic:

takže bych se nemusel bát třeba vrazit 8000 kč a klidně koupit tohle ??
http://eshop.kytary.cz/behringer-baskyt ... ringer:1:0
přesně přes tohle sem dřív hrával... bylo to dobrý... ale někdo tu psal že velkej šum... no byl trošku hlasitější ale ne tolik aby se přes to nedalo hrát... mě se zdálo že to hraje dobře... ale to byly moje začátky teď už sem přes to dlouho nehrál... pak sme ho využívali na zpěv:) ale jinak za tu cenu je to myslim super věcička...
Pidin

Příspěvek od Pidin »

Muj kamoš a spoluhráč má BEHRINGERA 300w kombo. Hraje to dobře a přehulí to v poho kytary. Zvukově se mi to moc nelíbí ale to kombo slouží dobře a svuj učel splňuje standartně !
hrushi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hrushi »

Pidin píše:Muj kamoš a spoluhráč má BEHRINGERA 300w kombo. Hraje to dobře a přehulí to v poho kytary. Zvukově se mi to moc nelíbí ale to kombo slouží dobře a svuj učel splňuje standartně !
Ty jo ale pokud se ti to nelíbí zvukově tak to splňuje jaký účel? Řechtačky? Je sice super, že máš relativně velký výkon, ale nevím k čemu to je, když ten tón zní jako basa co dostala hodně do držky :wink:
Sandberg California JM5, Ampeg SVT-3 PRO, Ampeg SVT 610 HLF, Colorsound Bass Fuzz, PW-CT-04

http://myspace.com/thievesinstreets
http://bandzone.cz/thievesinstreets
Pidin

Příspěvek od Pidin »

zvuk se nelíbí mně, ne majiteli :) a jinak je to zpúsobeno i baskytarou...a komba od méně kvalitních firem pomalu odcházejí a stávají se z nich řechtačky ;)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Velká výkonnost boxu (ale slabší zvuk) se můžu hodit např. do stylů, kde máš pořád zapnutý nějaký (nejlépe zkreslovací) efekt...to jsou ty HC, grind apod.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

Tyjo ty Behringery mě docela zajímají...hlavně asik kvůli ceně že bych jako hned nemusel kupovat něco silnějšího až bych něco uhrál ale zas se mi zdá trošku podezřelé třeba 300W za 7300 nebo kolik... Byl jsem u nás v hudebninách (nic moc co si budem povídat...) a hned první co mi borec nabízel bylo myslím tohle http://www.musiccenter.cz/Behringer-BXL ... tary:23550 že prej jako bazar ale se zárukou a za 2500... tak nevím no... brát nebrat...?
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

behringera by som nekupocval lebo neskor by ta ten zvuk zacal lezt na nervy ako mna tesla:Dak chces neco lacne tak si kup od LANEY (super zvuk za malu cenu)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

BUDAJ-31 píše:behringera by som nekupocval lebo neskor by ta ten zvuk zacal lezt na nervy ako mna tesla:Dak chces neco lacne tak si kup od LANEY (super zvuk za malu cenu)
Tesla je IMHO dost dobrá...ale máš pravdu s Laney, ty mám rád.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

jj ale pozor prinich na nastavovanie zvuku..casto sa vam moze stat ze nemozte najst ten spravny zvuk ale ked si date stranku vyrobcu a tam nastave nie zvuklu na laney RB4 a to pouzijete a trohaaa uberete (ale maaalinko!) stredov na graf EQ tak mate uplne zvuk jak FENDER BASSMAN 250 (aspon tak mi to pripada) proste typicky anglicky zvuk , som si mislel ze teto aparaty sa hodia skor do metalu kvoly brumu ale ked som pocul teraz tak naozaj zapadnu v kazdom stylu...
Kontaktovat uživatele:

Tak pánové mám pár typů... hledal jsem mezi Laney a Peavey takže:

http://www.prag-info.cz/_shop/index_.ph ... etail=3855

http://kytary.cz/laney-baskytarove-komb ... 19:0:0:1:0

...jinak jsem ještě našel silnější ale dražší...

http://kytary.cz/laney-baskytarove-komb ... 93:0:0:1:0

http://www.musiccenter.cz/Laney-RB5-Ric ... tury:15567

no a jde mi co se víc vyplatí... jako mám to zatím na doma ale nechci hned za pár měsíců (třeba) kupovat silnější do kapely např.... samo bych byl najradši aby to bylo co možná nejlevnější ale zas abych se pak nefackoval... takže otázka je jestli mi bude třeba to 60W pivíčko stačit? Jo a taky by mě zajímalo čím to je že mezi 65 a 160 watovým Laney je takový malý cenový rozdíl... není v tom nějaký hzáček třeba? Vůbec nevím tak mě poučte pls...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Kontaktovat uživatele:

Aha.. takže ty Laney mi odpadly ( :cry: ) tak zbývá to pívko... ale ještě jsem objevil značku ELKA.. je to prej italská značka vyráběná v Číně...
uvažoval bych tak cca o tomhle http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/kom ... -1250.html

co tomu říkáte? máte s touhle značkou zkušenosti???
*cable >>> Adam Hall
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

no ja neviem ja by som nesiel moc do neznamych znaciek este ktomu co sa vyrabaju v cine:D...inak ked uz tak tak by som bral aj to LANEY RB4...a neskior keby si si dokupil este jeden externy box tak by si mal pokoj...kamarda ma toto laney ale 30W bez externeho boxu a pekne to zapadne pri hre s bicimi...
Kontaktovat uživatele:

NO říkám že ty Laney odpadly...tak asi to pívko... ohlasy?
*cable >>> Adam Hall
Kontaktovat uživatele:

BUDAJ-31 píše:no ja neviem ja by som nesiel moc do neznamych znaciek este ktomu co sa vyrabaju v cine:D...inak ked uz tak tak by som bral aj to LANEY RB4...a neskior keby si si dokupil este jeden externy box tak by si mal pokoj...kamarda ma toto laney ale 30W bez externeho boxu a pekne to zapadne pri hre s bicimi...
chápu to dobře, že když se do toho píchne box tak to slouží jako zesilovač? myslím to pívko (já vím jsem amatér...)
*cable >>> Adam Hall
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ked sa tam da box tak by to malo hrat ako kombo s boxem a nie ako zesilovac...peavey mam dioma ale minx110 a viac sa mi paci zvuk Laneyka ale vsak ti to nenutim :D
Kontaktovat uživatele:

jj... teď jsem četl na to pívko recenzi a chybí tam ten výstup... Radši bych bral Laney ale nejde...
*cable >>> Adam Hall
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

a to akoze proc? :o :D
garde

Příspěvek od garde »

......pozri ak to chceš fakt len na doma tak stačí zapojiť do PC ak nemáš tak nejaké 20W kombo.....a do skúšobne Ti možno nestačí ani 80W......pre porovnanie gitarista si hral veselo na 30W kombe s gitarou kým ja som musel váľať popri dvoch gitarách bicích cca 120W....aby ma bolo počuť.....

......pozri ak na basu tak niečo minimálne okolo 150W......a na tie Laneyčka pozor.......k nim potrebuješ pripojiť ext. box aby to šlo na plný výkon......akurát to najlacnejšie 15W to šlape na 100% výkon......

.....ja som z Laney spokojný.......lacnejšie by som tak výkonné a spratné kombo nebol kúpil......ani spod ruky......

.....a to čo Budaj píše, že sú problémy s brumom a podobne......sú blbosti......sorry Budaj.....ale taký problém máš možno len Ty a ešte niekto kto nemá v poriadku basu......káble.....efekt......zdroj efektu a podobne.....
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“