Rozehrávání se
Pravidla fóra
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
2nero: taky záleží jaký mam den, někdy na kytaru fakt nemam náladu a trvá mi dýl než se do toho dostanu
jinak hraju každý den a mám to vždy stejný... cestou domů si už procvičuju prsty atd. lidi na mě občas divně koukaj:)no a doma pak už jen zapnu NB,nanokombo, vezmu kytaru do pracek:)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
hh to teda jo
.NO já povětšinou začínám něčím co se učím jako poslední předchozího "učení" teďka je to třeba crazy train
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Tak nejdůležitější je se před veškerým hraním se pořádně uvolnit( a to tak že opravdu pořádně, uvolňujte od lopatek až úplně do konečků prstů, jinak to nemá skoro cenu) 10-15min ale můžete i klidně déle..
Následně začnu trénovat levou ruku a to tak že se snažím nají optimální pozici "kleští" na krku,
Levou ruku - pořádně si přecvičím tří pohyby které ruka dělá - v prstech, v zápěstí a celá ruka HLAVNĚ VŠECHNO UVOLNĚNĚ A BEZ FIXACÍ
Potom se snažím zvednou obě ruce tak aby je držel jen biceps, když je držíte i bicepsem, tak budete mít fixace v zápěstí a rozhodně nesmí viset levá ruka na palci! Palec hraje stejným způsobem jako ostatní prsty - snažte se držet krk jakoby v kleštích
no je toho ještě hodně ale tak pro začátek, kdybyste něčemui nerozuměli nebo chtěli další cvičeníčka, tak prosím sz
Následně začnu trénovat levou ruku a to tak že se snažím nají optimální pozici "kleští" na krku,
Levou ruku - pořádně si přecvičím tří pohyby které ruka dělá - v prstech, v zápěstí a celá ruka HLAVNĚ VŠECHNO UVOLNĚNĚ A BEZ FIXACÍ
Potom se snažím zvednou obě ruce tak aby je držel jen biceps, když je držíte i bicepsem, tak budete mít fixace v zápěstí a rozhodně nesmí viset levá ruka na palci! Palec hraje stejným způsobem jako ostatní prsty - snažte se držet krk jakoby v kleštích
no je toho ještě hodně ale tak pro začátek, kdybyste něčemui nerozuměli nebo chtěli další cvičeníčka, tak prosím sz