Valveking - zvukové nastavenie
Pravidla fóra
Valveking - zvukové nastavenie
hi ho! Chcel by som sa opýtať či tu niekto nemá alebo nevidel niekde na nete nejaké zvukové nastavenia - ktorý čudlík kam potočiť aby to malo taký a hentaký zvuk .Tie 2 nastavenia čo sú pribalené v manuály sa mi zdajú byť nejaké chabé 
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Tak takovy lidi by se z meho preampu posraliDisasterpiece píše:me zase dostavaji lidi co prijdou jako totalni lamci a ne aby vzali radu k srdci tak zacnou nadavat na forum a proc? protoze jsou lini si nastavit svuj zvuk a jsou lini 5minut tocit potaka a najit si nastaveni ktery by jim vyhovovalo, tot vse.
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
stejně když ti někdo poradí, tak pak budeš nadávat, že se ti to nelíbí. 
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
je to tlama... náš kytarista má vk100 a paleta zvuků je u tohohle apce fakt bohatá... celý dny s tim točíš a točíš a točíš a furt z toho leze něco novýho... Ať neni línej a najde se v tom. Jestli se nenajde, má to k hovnu a měl to poznat v krámě:-))))Disasterpiece píše:me zase dostavaji lidi co prijdou jako totalni lamci a ne aby vzali radu k srdci tak zacnou nadavat na forum a proc? protoze jsou lini si nastavit svuj zvuk a jsou lini 5minut tocit potaka a najit si nastaveni ktery by jim vyhovovalo, tot vse.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
proč sis o kombo koupil, když na tom nemůžeš natočit dobrej zvuk. to mi unikáToRtiK píše:strašne sa mi páči ako sú všetci múdry po fórach. Dal som normálnu otázku na ktorú som čakal odpoveď a nie nafúkancov ktorí tu budú ukazovať svoje ego... klasický prístup SVK/CZ fóra díky za nič
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
mě se to taky nezdáturbo_MaCk píše:proč sis o kombo koupil, když na tom nemůžeš natočit dobrej zvuk. to mi unikáToRtiK píše:strašne sa mi páči ako sú všetci múdry po fórach. Dal som normálnu otázku na ktorú som čakal odpoveď a nie nafúkancov ktorí tu budú ukazovať svoje ego... klasický prístup SVK/CZ fóra díky za nič![]()
Mooer Reecho
Já bych to bral... za dvě pětky za otáčku... plus strava a copyright na zvuk:-)))))))romcx75 píše:mě se to taky nezdáturbo_MaCk píše:proč sis o kombo koupil, když na tom nemůžeš natočit dobrej zvuk. to mi unikáToRtiK píše:strašne sa mi páči ako sú všetci múdry po fórach. Dal som normálnu otázku na ktorú som čakal odpoveď a nie nafúkancov ktorí tu budú ukazovať svoje ego... klasický prístup SVK/CZ fóra díky za nič![]()
. Tak si někoho najmi ať ti točí s poťákama
tak když bude náš CZ/SVK uživatel chtít 
Mooer Reecho
Souhlasim s Dark Axelem... tak sme se pobavili
a teď už jen přínosné příspěvky anebo toto téma zamykám...
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
tak se mrkni do manuálu na stranu 33.
Mooer Reecho
to je těžký vysvětlovatcerfotoc píše:nechápu že si nekdo koupi takovyhle kombo a pak ho neumi nastavit...navíc nejlepší je si svuj zvuk najit sam nez opisovat z nakejch manualů...snad to neni tak tezky, ne?
Mooer Reecho