r0nn!e píše:Neposlouchám, nevaděj mi, ale Dave Mustaine mi je krajně nesympatickej.
Neposlouchám nějak extra, nějak mi jejich hudba nevadí, pár songů se mi dokonce líbí, ale Mustain mi je naprosto proti srsti.

Už jsem to tu možná psal, ale z vlastní zkušenosti z letošní metalmánie ve zlíně můžu říct, že je paranoidní infantilní egoista. Beru. Hvězdy mají své manýry. Ale když si vemu jeho chování v backstage, tak totální nula. Třeba kluci z RAGE přišli, pivko v ruce, pokecali, no problemo.

Fakt v klidu. Victor Smolski uplný sympaťák, jejich basák taky. Frontman každým coulem. Energii co znich vyzřovala na pódiu je neopustila ani po vystoupení. Ale když měli přijít na scénu megadeth a Mustain šel v plášti, aby ho nikdo neviděl i 100metrů v zákulisí, kde měly přístup jen kapely a nikdo se k němu nemohl přiblížit na víc jak 50 metrů. Jestli vůbec. Bohužel. Opravdu jako osobnost je pro mě Mustain pouhý brak. Hážu ho do jednoho pytle se Slashem. Byť je skvělý muzikant, což mu neupírám, je to bezcharakterní kus sra*ky. Bohužel tak to vidím já.