Tenhle týden jsem si ale řekl že začít nikdy není pozdě, takže jsem vlítl do obchodu a nakoupil. Chtěl jsem hrát přes PC se zvukem do sluchátek.
Koupil jsem kytaru Yamaha Pacific 112 a M-Audio Fastr track. Přijel jsem domu a nainstaloval Fast track tak, že jsem nainstaloval ovladače a pak ho připojil. Ovladače hlásí, že ho našli, takže to snad jde. Dál jsem vzal kytaru a zapojil do toho fastracku kabelem. Pak dal do fastracku sluchátka( mám levný potvory jen za pár stovek, ale v tom snad problem neni). Zapnul program ktetrý je u toho GT Player Express a ono nic. Všemožně jsem to pomackal a jediný co se mi podarilo bylo ze mi zacala hrát doprovod. Kytara není slyset, maximalne obcas lehke bzučení. Ve windowsackych ovladacich hlasitosti mam vsechno naplno. Fakt neím co dělat. Jsem naprosto zklamanej a uz si rikam jestli se ta kytara treba nejak nezapíná? V návodu ke kytaře nic není a ten návod je napsanej spíš pro lidi co umí hrát a vědí co a jak, řeší se tam montáž tremola(snad jsem to dobře napsal) a nových strun